58

Анонимен

преди 1 година

А досега отричаха. Какъв е изводът? Не вярвай на абсолютно нищо казано от Киев.

57

отец НаКъркорий

преди 1 година

Какво доживяхме шепа продажни *** да защитават фашистка Украйна. Същите тези фашисти татуирани със всевъзможни нацистки свастики които оскверниха паметника на хан Кубрат в Полтавска област, същите фашисти които убиха Българи на майдана и горяха Български знамена. Българина който защити своите евреи сега има наричащи се Българи подкрепят тези фашисти.

56

Космонавт

преди 1 година

Преди някколко дни Путин изкара една карта от 17 век и обясняваше, че на нея няма Украйна, но там пише "земя на казаци" :)) и следователно има, но не това е въпроса. Въпросът ми към русофилите е - ЗАЩО НА КАРТАТА ПИШЕ БЪЛГАРИЯ ТОЧНО НА ТОВА МЯСТО КЪДЕТО СМЕ СИ И СЕГА?!! ОТ КАКВО СА НИ "ОСВОБОДИЛИ" БРАТЯТА ВИ РУСНАЦИ? Мога да ви покажа и карта от 15 век която доказва същото, но не е одобрена от Путин :))

55

Анонимен

преди 1 година

Взели сте съответни мерки в традициите при водене на войни. До тук добре. Но защо изобщо не споменавате за шофьора? Човекът си отиде в неведение заедно със собствения си камион, с който хранеше семейството си. Голям героизъм от ваша страна, но явно такива са вашите традиции на водене на война.

54

до 54

преди 1 година

Колко осъдени има за палежа в Одеса ще ми кажеш ли, понеже за фашисти става въпрос?

53

Анонимен

преди 1 година

Те и други неща ще си признаят, има и добре известни, за които просто не се говори от "свободната" преса, която е върха на цивилизацията. Атентати на чужда територия, убийства на собствените си граждани останали безнаказани, заговор за убийство на чужди граждани (включително и президент)... Иначе ние трябва на 120% да сме с тях независимо какво правят!!! Да ама не не ми е демократично някак.

52

отец Нафърфорий

преди 1 година

Какво доживяхме , българина да защитава ФАШИСТКАТА власт в Русия .Българина , който спаси своите граждани евреи от обезумялата нацистка власт , а сега брои украинските невинни жертви и показва палец надолу . Човешките ценности които защитаваме са важни, а не геополитиката която е съвсем друго нещо , ако вървим по тази инерция войните няма да престанат .

51

Teo

преди 1 година

Не бе! Аз мислех, че са марсианците!

50

Анонимен

преди 1 година

Украйна била терористична държава? Това може да го каже само изначално деформиран ембрион.

49

Ехаа

преди 1 година

Бившият съветник на шефа на Пентагона Магрегор,заяви че украйнската армия е била вкарана в капан в Бахмут и са загинали най малко 50 000 воено служещи и наемници заради лудостта на Зеленски....

48

Ужас

преди 1 година

Европа скоро ще разбере какво чудовище са създали и хранят.

47

Украйна терористи

преди 1 година

Нали Зеленски заяви пред медии че нямат нищо общо с това?!

46

Анонимен

преди 1 година

Пригожин може да се захване с Киев така се говори разбира се ако се договорят с военното министерство на РФ. Това не са мои измислици а на Украинските Телеграм канали. След като разби първата отбранителна линия край Артьомовск остава втората която не е толкова укрепена това са Константиновка, Дружовка, Краматорск и Славянск ако паднат няма кой да спре Русноците до Киев само равни полета. А Руснаците яко пердашат по тия направления с артилерия и авиация. Лошо е в момента да си Укронацист.

45

Т

преди 1 година

Всички знаем, че Нова Украйна е Терористична Държава.Никой не е изненадан!

44

ОУН/ОПА

преди 1 година

Тероризмът е Запазена марка на Бандеровците!

43

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да бягат на фронта и да изложат цuцuтe си на кypшумите на укрите, да защитят вaтянкити, че да се оттървем от тях завинаги!

42

Евалата

преди 1 година

На Пригожката сега кой град ше сайдисва

41

Дебелото ако

преди 1 година

И да се самоукоражавате кравеведеди пак ще ядете на Шойгу миризливото кебабче) Край на кочиината Укрия. Скоро играта ще свърши

40

до 44 от славянин

преди 1 година

Едва ли има по-примитивна идеология от глобало-атлантизма, той вече отива в небитието и светът става многоцентров!

39

Анонимен

преди 1 година

Одавна никой за нищо не вярва на украинците. Бавно и полека потъватив собствените с ***.