58

анонимен

преди 15 години

Знаеш ли колко ми дреме дали ще ме наречеш Дарко, нежен или нещо от рода.Фен съм на Мадона от много години но и харесвам и много друга музика.Избиването на комплекси също е изкуство приятел, макар че какво по - хубаво от комплексче спрямо най-известната жена в света. И може да съм нежен или груб но поне видях това за което съм мечтал толкова години и преследвах мечтата си.Същото обаче се съмнявам, че мога да кажа за теб съдейки по писанията ти.

57

преди 15 години

Не знаех, че има совалка до Германия. И аз бих искал да видя Земята от такава височина. Цъ, цъ, цъ...

56

преди 15 години

...ти пак ли си избиваш комплексите тука бе нежния?!?:)))))

55

анонимен

преди 15 години

Не ме интересуват ехидните ви подмятания относно височината.Важното е че Мадона е достатъчно високо и едва ли скоро ще бъде достигнат успеха й през годините.

54

123

преди 15 години

"И така, групата ни се отправи към самолета. Красотата да видиш земята от 11 000 километра е неописуема. Зарежда те емоционално и те пристрастява отново и отново да летиш."

53

Минаващ

преди 15 години

"за статиятаОт: vgzбезмислено *** , не виждам кой го интересува. Мисля си че който е писал това единствено е целял да ни загуби времето. Ограничена статия която показва само една гледна точка."Професор Вучков, имате си предаване, не спамете по форумите.

52

Darko

преди 15 години

каквото и да се пише истината е една:ДОРИ И ДА НЕ Я ХАРЕСВАТЕ,ТО НЯМА КАК ДА НЕ Я ЗАБЕЛЕЖИТЕ!Ето това е формулата на успеха и!!! Обичам те Мадона!

51

анонимен

преди 15 години

След като vgz смята , че статията за Мадона е загуба на време защо въобще е влязал да чете.Така е - тук в Бг ценим повече фолк курволячките, силиконовите цистерни и пачките за една секс вечер.Когато стане въпрос за шоу концерт от световна величина забиваме в шлифоване на бедните си комплексарски душици.

50

преди 15 години

Рим 06.09.08 http://w.w.w.vbox7.com/play:605ff4c6

49

преди 15 години

Рим 06.09.08 http:// .vbox7.com/play:605ff4c6

48

vgz

преди 15 години

безмислено *** , не виждам кой го интересува. Мисля си че който е писал това единствено е целял да ни загуби времето. Ограничена статия която показва само една гледна точка.

47

анонимен

преди 15 години

Изчетох всички мнения и ми е трудно да повярвам как някои вместо да изразят компетентно мнение се хващат за това дали се гледа от километри или метри.Това ли е най-важното!?Вярно, че повечето коментари са негативни но едва ли някой ценящ изкуството на Мадона ще се впечатли от това.Дали пее фалшиво или на плейбек не е от особено значение след като е в Рекордите на Гинес за продажба на творчеството си.Може би цялата жлъч се хвърля от хора неуспели в живота и единствената им цел е завистта спрямо преуспелите.Ако все пак Мадона не можеше да пее щеше да е от многото еднодневки, изгряващи и залязващи за отрицателно време.Това, че е намерила формулата за успех чрез съчетаване на музика и театрален спектакъл я прави най-добрата, пълнеща стадионите със стотици хиляди екзалтирани фенове, един от които съм и аз. Бих посъветвал всички с крайно негативно мнение да се постараят да направят нещо за собствения си успех в живота и тогава да критикуват онези , които са го постигнали с труд, талант и дисциплина.Надали, някой от изразилите"компетентно" мнение ще издържи физически и психически на цялото натоварване на иначе"престарялата бабичка".Не приемайте тона ми за ехиден - все пак съм бил вече на нейн концерт и думите ми не са чесане на его.

46

преди 15 години

браво, деца, не спирайте да се забавлявате, че всичко много бързо свършва, а на критикарите ще кажа - задръ.сте.няци увехнали, спрете да тровите всичко със селяния и негативизъм

45

anonim

преди 15 години

Да, бе - верно МНОГО МУЗИКАЛНИ КРИТИЦИ е родила майка България!!! Затова сме и на тоя хал! Музикалната ни индустрия направо се тресе от звезди...Хахаха.........Дали всички които са плюли тук, просто не ЗАВИЖДАТ на хората, успели да се докоснат до една от последните МЕГА-ЗВЕЗДИ в шоу-бизнеса??? А?

44

MADONNA

преди 15 години

За съжаление виждам как за пореден път СЕЛЯНИЯТА, ОМРАЗАТА, НЕГАТИВИЗМА и ПРОСТОТИЯТА явно вирее с пълна сила в България! Седнало ми малко и голямо да дава оценки и коментира нещо или неща, на които не са били и идея си нямат за какво иде реч!Ама то винаги е било така и май така и ще си останем - винаги да мразим, винаги да сме компетентни и винаги да знаем всичко!Хората, които са били на концерта са си направили сметка колко пари са дали и защо са ги дали-не са ви бръкнали у джоба! А дали Мадона е пяла на плейбек, дали е стара и т.н. - айде ПЪРВО имайте възможността да я видите ПОНЕ веднъж на живо, а после коментирайте!И като за последно - омразата около Мадона винаги е била много, но хората които я оценят за това което Е са повече! Интересно, защо на тези които не им харесва-са си направили труда да четат тази статия, а както разбирам-не само нея.Стойте си у дома, гледайте си ПЛАНЕТА ТВ или там някоя кабеларка и се възхищавайте на СУПЕР-ТАЛАНТЛИВИТЕ певаЧки там!!!

43

Ариел

преди 15 години

Мадона е всичко друго,но не и МАДОНА.Всеки с музикален слух едвам ще изтрае гласа и на запис,а за live-ще завие по-верно от нея.Но мога да я нарека "бясна амбиция за слава и пари",гонеща единствено комерсията!

42

Darko

преди 15 години

Чета и се чудя що за хора има в нета.Оплюват всяка една положителна емоция.Каквото и да говорите за Мадона,каквато и да е тя за бедното ви съзнание,то е ФАКТ,че е нарицателно за кариера,успех и известност.И в пъти предпчитам да си дам парите за неин концерт пред това да ги дам за да отида на футболен мач например-поне няма да рискувам да отнеса някоя или да загубя ухото си.Въобще се пишат глупотевщини.България някога ще се оправи-когато хората се научат да уважават правото на мнение,спрат да плюят безпричинно само защото Те не са постигнали нищо повече от това да стават в 5 часа за да работят,като волове,когато започант да ценят труда (какъвто и да е -интелектуален или физически) на другите и най-вече...Започнат да мислят положително!

41

Flo

преди 15 години

Лили Иванова е по-велика.

40

преди 15 години

ураган е Марадона, а Мадона - ку рв ичак

39

чичо доктор

преди 15 години

Нормално ли е, да си давате толкова зор, за една стара чанта, верно лачена, но вече доста очукана стара ***?