128

Анонимен

преди 11 месеца

това ру-ско прокси защо го показват въобще

127

Анонимен

преди 11 месеца

заговорът срещу БГ е нашия президент под формата на независима държава иска да ни направи слуги на москва

126

Дипломат

преди 11 месеца

До 132 Това е истината но на русофилите не им изнася защото имат други приоритети които те включват това народа и държавата да са равни с другите европейски народи.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Червената мутра Йотова. Вън мутри, резидента ви го каза. Кой слуша тази червената цял живот на издръжка на държавата, че и родителите и сигурно? Хайде вън мутри. Заедно мутрата ченге резидента.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Близо два милиона са пенсионерите в България с най ниската пенсия в ЕС / ЕС може най спокойно да ни плаща тази сума от население половин милиард. / И близо три милиона са българите , който работят здраво в ЕС , Великобритания и САЩ , но получават по малко възнаграждение от другите / на същата работа/ . Заради това , че не сме в Шенген . Ето защо на тези българи е необходим Шенген и еврозона.

123

Шпек Народен

преди 11 месеца

До 131 Коребаех се дали има или няма но слад твоя коментар вече съм сигурен че има защото лъжеш като дърт ф а т м а ш к и пингвин от дондукова махала.

122

Факт

преди 11 месеца

Всички държавни глави на страните в ЕС и всички такива на държавите в НАТО работят срещу интересите на страните си, само Румен Радев мисли за доброто на народа си и има обратната на всички тях про-Путинска позиция. Заговор нема.

121

Идете си у Мацква

преди 11 месеца

Руzки сфинйе като толкова обичате Путин стойте далеч от Република България!

120

Анонимен

преди 11 месеца

до 122 Факт - като не ти харесва президента избран с два и половина милиона гласа, ходи да си направиш харикири и така ще си решиш проблема

119

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки, който се опълчи на американската политика е или рускозависим или корумпиран. Браво на Президент Радев! Ако всички мижитурковци дето се правят на политици имаха малко кураж и акъл да се противопоставят на чуждите интереси и защитят народа си щяхме да сме Дания на Балканите... А тези льольовци говорят за нас в трето лице, сякаш те са от друго измерение... Докато няма обесен политик на някой дерек няма да има оправия.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Не смейте да отваряте хладилниците си - Путин ви дебне отвътре!!! Преди почти 35 години се оказа, че в Бг имало над 8 млн демократи и един-двама комунисти но сме живяли под диктатурата на СССР. Сега уж сме американци, а пак за руско влияние говорим!? Нали ходим на избори и избираме Бойковци, Йристоивановци, СЕДЕСЕТА... Ми те били създадени от Путин, както и американските НПО-та с многото пари, които се оказват под руско влияние. Брей, брей, брей...

117

Анонимен

преди 11 месеца

Редовно правителство може да има само, ако ПП,ДБ предлжат Мария Габриел за премиер, която да посочи експерти за кабинета. В противен случай, трябва да се отиде на избори. След разкритията за манипулиран вот, ПП,ДБ са нелегитимни и не са в позиция да предлагат кабинет.

116

Анонимен

преди 11 месеца

ПП не са политици, а бизнес играчи, корпоративен проект, който да работи в интерес на едрия престъпен капитал. Инсталирани във властта от Радев/ДС, за да унищожат ГЕРБ/Борисов. Те винаги ще действат против ГЕРБ. След разкритията за манипулиран вот, ПП,ДБ са нелегитимни. Изборите са наложително. Като се проведе мащабна кампания, срещу антибългарската Възраждане.

115

Calabria La Famiglia

преди 11 месеца

Как е времето в ЮАР

114

Факт

преди 11 месеца

За съжаление от както българската президентска институция се изказва като проводник на руската пропаганда, Радев звучи все едно слушам Лукашенко, а не държавния глава на член на Евросъюза, всичко заявено от същата тази институция звучи като смешен проруски плач - и това няма как да се промени с тези актьори до края на този им последен мандат.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Той заговора е от 30 години целта е ако има военни действия да са по далеч от границите на англисаксонците и швабите

112

Лустрация

преди 11 месеца

За боклу ците от ДС Никога повече на власт!

111

Анонимен

преди 11 месеца

Русоробе четете историята си преди да се пишете патриоти.

110

Анонимен

преди 11 месеца

Така ли казаха от Русия?

109

ПроСоТо

преди 11 месеца

а към дрънкащите клишето че Москва,кгб и цру определяли политиката на БГ,имам един въпрос :...-И как става това,като ВСИЧКИ / с изключение на "Възраждане" / не ходят и до тоалетната,ако не се консултират преди това с посолството на сащ,или с Брюксел ?!...Гьобелс отдавна го няма бе!!!..