25

Молба

преди 1 година

Киро да обещае,че след приемането на Истанбулската конвенция няма да хваща парапета отзад без съгласието на парламента

24

гербер

преди 1 година

Не искаме министерски места, искаме нашият вожд ИЗПРАН, ПОДСУШЕН И НАМАЗАН С БЕБЕШКИ КРЕМ!

23

Анонимен

преди 1 година

Какъв кабинет ще правят фалшификаторите от ПП? Та те сигурно трябва да се наредят след ИТН.

22

Лай-лай

преди 1 година

Правителство ще има,защото Борисов трябва да бъде спасяван на всяка цена.Той няма да изпусне този шанс -друг няма да има и ще отиде в затвора.Затова!Отдруга страна всички ротационери толкова са затънали в деморализацията си ,че са нечувствителни към всякакви морални норми!И тези хора ще ни опровляват,народе!Те са твои избраници,твоето лице ,твоята съвест!Алооооу,*** събуди се!

21

Съвет

преди 1 година

Ако правите правителство на ГЕРБ, вземете парапета. Доволни ще останете

20

Анонимен

преди 1 година

Мисля си, че Лена Бориславова би могла да се обърне към правозащитни организации, защитавайки правата на жените, които са сексуално употребени от началниците си и които са претърпяли мобинг. Вероятно, Киро просто не е оставил никакъв шанс, на Лена за съпротива...Такова е отношението му към жените в политиката. За съжаление.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако не ги подкрепят тиквата гори......Ще продадат България за една тиква

18

Анонимен

преди 1 година

Биков,ти си срам и позор за всяка партия.Човек без достойнство,готов за пари да се продава,докато му дават.С една дума мъжка пр...ка.

17

Анонимен

преди 1 година

След записите ГЕРБ не трябва да подкрепят ПП-ДБ за вторият мандат ако има такъв.

16

Анонимен

преди 1 година

Е хем уж не искате министри,хем поставяте условия.Май забравихте,че това е правителство с втория мандат и че вие върнахте празна папка.

15

Анонимен

преди 1 година

ПП не са политици, а бизнес играчи, корпоративен проект, който да работи в интерес на едрия престъпен капитал. Инсталирани във властта от Радев/ДС, за да унищожат ГЕРБ/Борисов. Те винаги ще действат против ГЕРБ. След разкритията за манипулиран вот, ПП,ДБ са нелегитимни. Изборите са наложително. Като се проведе мащабна кампания, срещу антибългарската Възраждане.

14

Анонимен

преди 1 година

ПП не са втора политическа сила и не трябва да управляват. Простото Киро призна, че ако нямало "ала бала" щели да имат 7%-10%. Изборите отново са били фалшифицирани от шарлатанина Кирчо които знае кодовете за машините и дори преди предлагаше флашки на Корнелия Нинова само и само да се откажат от хартиената бюлетина.

13

Анонимен

преди 1 година

Понякога като си мълчиш изглеждаш по-умен. За тоя индивид, това явно не е известно.

12

Анонимен

преди 1 година

Божеее,имали хора за 3 правителства!?Къде са,бе?Нали видяхме какво направихте за 12 години с три правителства-докарахте ни на опашката на ЕС,най-бедни и най-болни.И най-бързо топящи се.От вас и такива като вас избягаха повече от 2 милиона.Айде сега,у лево.

11

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е най-големият лъжец и подлец, сексист, в българската политика, за всички времена!ПП,ДБ манипуриха изборите и не трябва да са втора политическа сила. /"Алабала" във всяка нормална страна трябва да е повод, за анулира манипулирани избори.ГЕРБ да състави правителство с експерти избрани от Габриел, като премиер. Или избори.Като се проведе широка национална програма, за разобличаването на пагубната за страната, политика на Възраждане. Както и този, на ПП,ДБ.

10

Тоя Има Вид

преди 1 година

на Роберт ДеНиро в някой от Холиуудските Филми за Мафията! Капо Ди Тути Капи!!

9

Анонимен

преди 1 година

Записите са повод да се преосмисли оставането на ПП ДБ във властта, независимо откъде идват те. В случая, от един недостоен човек, какъвто е Радостин Василев. Изборите са манипулирани от ПП,ДБ, което ги прави нелегитимни!! Те вече не са в позиция да правят кабинет.

8

Надежда

преди 1 година

Биков, в теб и Добрев ни е надеждата, че няма да ни продадете на шарлатаните, които ни унужават постоянно. Бойко явно го държат с нещо, но вие трябва да помислите първо за тези, които сме гласували за вас!

7

Костя Копейката

преди 1 година

Ако ние от *** някой ден спечелим избори и поемем управлението на страната,АЗ Костя обещавам да построим още един паметник на Съветската Армия в центъра на София и един във Варна в моя роден квартал Максуда:)

6

Анонимен

преди 1 година

Безгръбначните ГЕРБ трябва да изпаднат от парламента заедно с ,,Пълен провал" и ,,Демонична България".