264

А прислугата?

преди 1 година

Както се видя, при такъв като обслужващ персонал не бива да се наемаш, камо ли жена да му ставаш.Ама за застреляната прислуга не се натъжават.

263

Алабаш Кочанов

преди 1 година

Гешев напълнил шортите Къро да не запее и ето ти резултата

262

Патка смотана

преди 1 година

''Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов.''А ДЕСЕТО ДЕТЕ НЕ Е ЛИ ИСКАЛА ДА ИМА....

261

Данъкоплатци

преди 1 година

А като взимаше парите, всичко беше точно! Най добрия човек! Сега изведнъж престъпник го изкара милия зет! На жени и деца не се посяга, но на **рви да!

260

Анонимен

преди 1 година

че зет му на тоя какъв е? да не е херувим? Същия злодей и изверг е бил? А пък тоя ми го изкарва мъжкар. Убийците и наркотрафикантите ли са мъжкарите или нормалните мъже които си гледат семействата?

259

Анонимен

преди 1 година

като е толкова свястна неговата дъщеря защо се е съгласила да живее от кървави пари на бандит и убиец???? или тя се е надявала тъй като е жена да живее от кървави пари но възмездието да не я достигне??? пълни лицемери

258

Анонимен

преди 1 година

Значи за да направят такова мазало убийство тоя е щял да свидетелства срещу някого и явно е имал какво да каже.

257

Анонимен

преди 1 година

трагедия е за бащата да загуби дъщеря си но какво е на хората които са загубили децата си от ръката на зет му или по нареждане на зет му? Той казал ли е на дъщеря си че тя се омъжва за убиец на времето или той от това се гордее че зет му е мъжкар и убива хора, че продава наркотици.

256

Анонимен

преди 1 година

като е толкова добър човек била защо се е хванала с бандит на които ръцете са кървави. Тя няма ли съвест с кои построява живота си от кой ще ражда деца от убиец или от нормален мъж? Так че нейните достойнства просто ги няма. Омъжила се е заради пари, това е.

255

Анонимен

преди 1 година

Като живееш с кървави пари ще умреш заради кървави пари

254

Кой?

преди 1 година

Да, дори престъпниците имаха някакъв кодекс на честта. Но с еманципацията вече няма и там жени и мъже. И още нещо: разбираема е мъката на бащата, но какво да кажат родителите на децата, затънали в блатото няа наркоманията заради ,,бизнеса" на подобни ,,мъжкари"? Колко разбити семейства, колко провалени съдби, колко мръсни пари -- за тях помислиха ли ,,невинните" баща и дъщеря, когато са се свързали с безскрупулен престъпник? Сега децата му остават сираци и плащат за неговите ггрехове...

253

Ура

преди 1 година

Урааааааааааа, поредната ликвидирана мутра! Хайдеее приятно прекарване в ада!! :-)

252

Кой ти щади жените?

преди 1 година

Бащината мъка не признава доводите на разума, но все пак не може да не е забелязал, че в същия тоя Кейптаун преди 5 години друг български мафиот - Анджело, бе убит ЗАЕДНО С ЖЕНА МУ Незабравка.Къро му е поддържал връзка с тоя Анжело, а замесен ли е в убийството на съпрузите - кой да ти каже.

251

SS

преди 1 година

По принцип вярно,но само по принцип ! Като е платено чистачите да почистят всичко ....?

250

Доктор

преди 1 година

А били ли са ваксинирани срещу COVID19

249

Какъв "бизнес&q

преди 1 година

За какъв бизнес става дума? За разпространение на наркотици ли? И защо му викате бизнесмен на къри като той си е един обикновен престъпник.

248

Язе

преди 1 година

Криза е, политическа, икономическа, пари нема, водата е мътна. Дали заличаването на този има нещо общо с пиратката срещу Гешев или пък с посещението на фуражката в ЮАР непосредствено преди разстрела или пък с тиражираните чатове? Може би някой не си е свършил добре работата и е бил наказан за което. Интересно другите изгнанници в Дубай, ЮАР, та и Сърбия как се чувстват в момента. Недосегаеми няма.90-те години се върнаха. Разчистване на сметки, заличаване на следи и прочие. Лошо.

247

Нали

преди 1 година

добрите момичета обичат лошите момчета или пак нещо не съм разбрал?!?

246

баба мара

преди 1 година

плувецът как е заминал и останал в сащ в ония години знае за кого се е омъжиладъщеря му така че какви са тези истерии по медиите това е естествен краи на всекикоито се занимава с деиност извън закона нищо драматично и тази тема много взеда ни досажда

245

Анонимен

преди 1 година

Докато се наслаждавахте на мафия хайлайфстайла не ривахте.