203

Анонимен

преди 1 година

Тоя се опитва да се прави на хлъзгава риба, само че не разбира че се е закачил на кукичката.

202

Альоо гЪзетката

преди 1 година

Защо триете истината? Какво неярно има в думите ми, че съсела(Христо Иванов) голям страх го тресе?

201

Анонимен

преди 1 година

Рекетъорите сте вие, претендентите за цялата владт, за да си правите каквото искате. Вместо да гласувате незабавно удължаване на бюджета, най- важното нещо за момента, вие рекетирате, отлагате го, ако не ви изберат. Искате да прекроите съдебната система по ваш вкус, за да си правите каквото искате и да не отговаряте за извършени нарушения. Погнахте гл прокурор, защото ви боде в очите и нарушава спокойствието. Оказахте се изключително недостойни личности, предадохте избирателите си и мястото не в

200

ПроСоТо

преди 1 година

абе пр ъч грозен,целта е НЕ да няма кабинет,а да няма кабинет С ВАС !!!!...Или без вас слънцето нема да изгрее?

199

Анонимен

преди 1 година

България с нищо няма да стане по-добро място след този кабинет. Всички тези заявки за промени и реформи са просто думи. Нищо положително няма да се направи. Реформи няма да има. България за жалост ще продължи да е пълна с агенти на ДС и ще продължи да потъва. Доходите на населението ще продължават да са най-ниски в ЕС.

198

Анонимен

преди 1 година

Довчера се плюехте, а днес се обичате... Когато се съставя кабинет независимо от всичко, без принципи, като самоцел, то всичко се обезсмисля.

197

Анонимен

преди 1 година

Ицее,никой не ти е виновен,че носът ти е голям,а пацата малка.

196

Анонимен

преди 1 година

Единмошенник Руди Гела, извади кирливитеризи на другимошенници ПП,ДБ. Христо бе заснет да си говори за Маджо, на митинга2021, на когото трябвало да се обади...Също бе заснет да влиза в джипа на Бобоков, прие "дарение" от скандалните Нексо, които забегнаха в Дубай при черепа. Наскоро те /Нексо/, се срещнаха с беглеца Цветан Василев в Белград. Никола МинчевПП, е работил в Нексо...

195

Невероятни баклуци

преди 1 година

До Невероятни *** - ...сте това копейкаджийте! Всичко въртите около Украйна, както е заръчал Големия поръчител - Руската Пасланничка Митрофанова! Слаба България, без европейско доверие и с единия крак извън НАТО - това е задачата! Прозрачно и още по прозрачно. Зависимите от Руското посолство обвиняват другите, че били зависими от Европейските?! Айде бе - е на мен европейските посолства са ми по симпатични!

194

Браво

преди 1 година

кабинет ще има и то все по-сигурен след тази атака. Преди нея, може би промяната имаше някаква надежда и желание за избори, но вече знаят, че на нови избори ще изгубят, и то доста. Поне 10% надолу. ГЕРБ също има желание за кабинет. Като се връчи мандатът, той ще е факт. И дано е за доброто на България. Малките партии ала итн, бсп, възраждане, трябва да се игнорират. Разбира се, че ще скачат. Нали точеха зъби те за власт и пари. Те са вътре да продадат подкрепата си. Сега няма на кого. И по-добре

193

Анонимен

преди 1 година

и почват да се делят Киро Христо и остана само оня как се казваше Асенката

192

Анонимен

преди 1 година

христо да отиде с герб тцъ

191

Анонимен

преди 1 година

Това не е рекетьорска атака. Не вярвам и в катарзис на Гела, разбира се. Просто ви обърна хастара......По план и задание или е импровизирал и кеширал, не е от значение. Няма *** който да ви изпере вече.

190

АНГЕЛ

преди 1 година

Ако ви рекетираше нямаше да се стигне до показване на записите. Щяхте да се разберете.

189

Анонимен

преди 1 година

Говори се в кулоарите на парламента че Христо Иванов с гласова помощ от ГЕРБ на следващите евроизбори ще получи пост в евро парламента ! Така че скоро ще виждаме този като еврокомисар.

188

Анонимен

преди 1 година

Ицо Мравояда бил измислил начин, ако поискат имунитета на Борисов, как да го избегне. Кирил Петков го каза...

187

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Какъв е смисъла от ново правителство, което ще тегли нови 30-40 Милиарда евро, които никога няма да могат върнати, а психически болния Тагарев ще вкара България във войната срещу Русия. В резултат - пейзажа на София ще заприлича на този в Бахмут, а всеки, който може да ходи ще напусне България.

186

Анонимен

преди 1 година

От ГЕРБ много го обичат тоя, защото им е бил министър и в трудни моменти винаги им е услужвал, а към Бойко винаги се е обръщал с - Шефе!

185

Визионер

преди 1 година

Ама вижте му само физиономията, да ме извинява момчето, но това не може да бъде български народен представител. Ама моля ви се .....!

184

Анонимен

преди 1 година

четирите Х