349

Вау

преди 11 месеца

Най-честния и принципен шарлатанин се изказа, а трагедията е че някой умни му вярва. Чудя се кога ще свършат парите на Монтафонова за вербуване на податливи третополови индивиди

348

Първи впечатления

преди 11 месеца

Пуснах си и аз записа-до тук (около ПОЛОВИН час):1.Светът на М.Габриел отдавна е извън БГ,но тя си мечтае да е премиер 2.Изпираме ББ 3.Хр.Иванов има идея как да пазим ББ 4."няма законно-незаконно, до 2 седмици всички шефове на служби се сменят с наши" 5.новите шефове на служби се одобряват от ПОСОЛСТВАТА (?!) 6.реално С дб имаме 7%,но правим ала-бала 7.ще правим избори с НАШЕ МВР 8.целта е да махнем хората на Радев 9.правим едно, на медиите говорим друго. И това до тук... Има още поне 4 часа О.о

347

Анонимен

преди 11 месеца

Много насериозно се взехте с тези записчета... Аз не виждам причина ПП/ДБ да са компроментирани. Ако това е било "най-фрапантнот" което са намерили... И какво лошо че са се договаряли с Урсула фон дер Лейен да станем член на ЕС?

346

xoxo

преди 11 месеца

Браво на Радостин Василев!!Истината трябва да се казва и показва на зомбираните поддръжници на шайката.И ако наистина има потенциал,слепите нека прогледнат!!

345

Хахахаха

преди 11 месеца

Идват отговорите ,как аджеба тия мошеници имат равни гласове с ГЕРБ !!! Е как , ала бала и тъй .,..

344

Ура!

преди 11 месеца

Кирчо и Кокорчо са в канала! Със тях и ДБ ,ааахаххсхсхсхххс

343

Анонимен

преди 11 месеца

Мутрите чакат на входа-летище. И после крадат и на изхода политиците разпределят с мутрите- симбиоза.

342

Анонимен

преди 11 месеца

Групировката от мутри е на Българските летища е започва с Т и завършва на М. В България мутрите не са махнати, защо ли???

341

Анонимен

преди 11 месеца

Кой вкара в народното събрание лицето Радостин Василев "предателя" от ИТН и сега отново предател на опита България да има правителство!

340

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя престъпник,който за пари от Черепа се опитва да цъбаря държавата трябва да отиде в затвора.Единственото,което направи за 2-3 години е да подари "Армията" на крадеца на ДДС и откраднал 160 милиона евро от КТБ престъпник.

339

Анонимен

преди 11 месеца

Групировката на ГЕРБ се трие от сайта, а тя е на Българските летища!!!!

338

Анонимен

преди 11 месеца

Пп са просто една бандитска група, не много по различна от сик и вис. Честито на бг гласоподавателите умни и красиви

337

Държавна измяна

преди 11 месеца

1 ч. 32 мин. - времето от записа, където си признават, че всички назначиния на шефовете на службите ни за сигурност минават през чуждите посолства, което е държавна измяна в най-чист вид.

336

Анонимен

преди 11 месеца

Двама души-чета, трима-чета с предател. Троянския кон в парламента е ИТН. Тоя Радостин Василев е доносник и предател.

335

лорер по бнт

преди 11 месеца

Минавам по каналите-по БНТ лорер обяснява как точно така трябвало да се действа със службите "защото ПАРТНьОРИТЕ (не Българите?!) нямали доверие" и какво ли още не! Додрайфа ми се от 10 секунди! Ето за това нормалните хора не гледат "новините" и "публицистиката" на "медиите"-само лъжи и манипулаци! Хората преглеждат заглавията на новините, прочитат което смятат за нужно (пропускайки "анализи/коментари/експертиза") и не си го причиняват! Тия всичките от пп, барабар с герб,дб,дпс,бсп ВЪН, ***!

334

До Иван 358

преди 11 месеца

Според теб явно, ако истината показва какви са "нашите", тя задължително трябва да се скрие, за да "не нанесе щети...на държавата нали", но ако показва истината за "другите", браво, истински човек, голям, така трябва, истината над всичко! Наистина ли не виждаш проблем в това?

333

Анонимен

преди 11 месеца

Дава ли си сметка какви щети нанася на държавата,това без характерно същество.---Той само информира държавата, какви ги вършат кандидат-управниците. Ако се срамувате от действията на избора си, недейте. Срамувайте се от себе си по-добре, че това ви е избора.

332

До Иван

преди 11 месеца

До Иван - питаш "Дава ли си сметка какви щети нанася на държавата"-не са ли по-големи щетите, ако беше скрил? Какви щети нанася, като показва на НАРОДА собствените думи на онези, които се точат ДА ГО УПРАВЛЯВАТ??? Не трябва ли да знаем какви са тези, които трябва да са наши СЛУЖИТЕЛИ, а не началници/управници? Р.Василев ли е казал бруталните (меко казано) неща от записите? Да прикриеш истина, която има фатални последици, не те ли прави съучастник? Според теб не трябва да знаем истината ли?

331

Иван

преди 11 месеца

Този,го познавам отдавна,готов е и майка си да продаде за пари и постове.Жалък слуга на руснаците и техните протежето у нас.Дава ли си сметка какви щети нанася на държавата,това без характерно същество.

330

Анонимен

преди 11 месеца

Нощем с троянските коне от ИТН.