52

Анонимен

преди 1 година

Да си прожнктират и те филичета. Натрапването на само една позиция е смешно и гаиано.

51

Анонимен

преди 1 година

Колкото до Мариупол, можете да бъдете спокойни. Вече не е разрушен.

50

ало, софиянци

преди 1 година

абе, съборете го това посолство, то такава държава няма вече...

49

Жиката

преди 1 година

Украйна измислена държава.

48

питам

преди 1 година

защо хаджията и арменския поп не са съдени за дребно хулиганство като заляха руското посолство с червена боя?

47

стига бе

преди 1 година

Тия са много нагли. Вчера даже бяха опънали знамето си на манифестацията. Сега пак недоволни. Ако филма е документален и разказва за укрофашистите нацисти от батальона Азов, ясно защо са против.

46

до 50

преди 1 година

абе, льо-льо, да гледаме американска пропаганда ли!....заври си я - знаеш къде!

45

Анонимен

преди 1 година

Прави са да протестират. Реално българите са тези, които би трябвало на 1во място да протестират като суверен! България е ЕДИНСТВЕНАТА европейска страна, в която руската пропаганда може да се промъква тук и там, руските знамена да се веят на псевдо митинги за "мир", дори по БНТ завоалирано се допускат внушения за руската култура и символи. Това е много лош знак.

44

мак

преди 1 година

Утре ще скочат, че не им харесва нещо по бнт да речем, та ще трябва да се намесят. Никой не ги принуждава да гледат филма, сигурно само руснаци ще отидат на прожекция, та какъв им е проблема на укр.те. Или протестират само за да докажат, че могат да спретват протести и да развяват знамената си. Навсякъде се намесват и както писаха по-долу, питат ли се, на нас дали ни харесва да сме облъчвани от информации за тях и войната им. И да им плащаме.

43

п.п.

преди 1 година

защо се плашите от истината? това е докуминтален филм, няма измислено, но цялата ви фашистка пропаганда отива по дяволите!

42

Пижо

преди 1 година

Незабавно обявяване на украинския посланик за персона нон грата! За пореден път се намесва във вътрешните работи на България! Истината е, че престъпленията на Азов са съизмерими единствено с престъпленията на нацистите през Втората световна война

41

КирчУ

преди 1 година

"Гоня само "недемокраДични" дипломати и следвам подробно инструкциите на Козяк! Ще затворя и киното за да ощастливя зельоньй др0гар на парапета! Заедно ще си хапнем пица с кристали като в доброто старо време... Слава Кокаине!"

40

Анонимен

преди 1 година

Ами украинското посолство мисли ли,че мен ми е приятно от сутрин до вечер да слушам на зеления бъртвежите дето се реве я за още оръжия,я за още пари,я за още санкции срещу Русия ...

39

Анонимен

преди 1 година

Благодарност към Русия, че спаси българските моряци!

38

Ghost

преди 1 година

А Украйна какво общо има с НАТО и ЕС?

37

Отвратен

преди 1 година

На.гли хохли! Който тръгне да къса духовната ни връзка с руснаците е загубил българите. Затова ЕС ще пропадне.

36

Анонимен

преди 1 година

Украинска пропаганда по цял ден в медиите, реват за един филм. Дано ги затрият и да изчезнат, откъдето са дошли

35

Анонимен

преди 1 година

Ние, когато сме имали отношениея с Русия, Укрия дори не е съществувала, да не говорим, че укрите са разновидност руснаци, нещо като нашите промити мозъци от бюрм.

34

Анонимен

преди 1 година

Нагло, по-нагло, най-нагло, супер нагло, хипер нагло, укропитешки нагло.

33

Анонимен

преди 1 година

Питайте ухраинското посолство след като са такива върховни дипломати какво е това "идеология на рашизма" ? Аз такава дума освен от емилитротинетките от никой друг не съм чувал. Все едно на вас да ви се скарат че провеждате "идеология на краварите" ? Какви дипломати сте вие бе скъсаняци ?