26

коко

преди 1 година

Ето къде са парите от еврофондове заеми за 70 милиарда дълг вече и така нататъка - в шепа хора са за сметка на останалия изстрадал и беден народ това ЕС И ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ МОШЕНИЦИ !

25

КОЙ

преди 1 година

К,ВОТО Е ОТКРАДНАЛ ДА ГО ВЪРНЕ НА ДЪРЖАВАТА-ИНАЧЕ ЗАТВОРА ГО ЧАКА

24

Политкоректен

преди 1 година

Какво крадене беше, а? Само дето гръцкият и италианският елит направиха държавите си уважавани и проспериращи. А нашият "елит" унищожи всичко! Мечтаеха си как ще харчат изкраденото някъде другаде.

23

Fool

преди 1 година

И за преден път се пропуска основния проблем от поредния експерт. Да нека има прогресивен данък, няма лошо, но има условия които трябва да се вземат предвид. Трябва да се затегне контрола във всички сфери и да се спре да се позволява да се плащат пари на ръка. След това, България е една от последните, ако не и последната държава в която цялата социална система се крепи на данъкоплатци а фирмите са страшно облагодетелствани. Аз не съм солидарнен да мъкна някой който не си дава зор с данъците ми.

22

Дърт ДС Кукловод

преди 1 година

Гарантирано от ДС и БКП!!!!Така го наредихме ФАЛШИВИЯ ПРЕХОД към "капитализъм" и "пазарна икономика" - НАШИТЕ РЕБЯТА да станат капиталистите!

21

Анонимен

преди 1 година

Тук имотите поскъпват, а икономика няма. Откъде тогава идват парите? Със сигурност не от икономическа дейност.

20

Анонимен

преди 1 година

И какво излиза,нашите родни"капиталисти"които в огромната си част са комунистически изчаадия са по богати от техните събратя в Италия и Гърция,страни които не са преживяли комунизма,страни в които капиталът е потомствен и е натрупван от векове,ха сега си представете какво крадене и стъргане е имало във България последните 30 години!

19

Анонимен

преди 1 година

От тези 10% поне 5% са политици,а техните имена е лесно да се сетим кои са-Бочето ,Пеевски и Доган със сигурност. Сив сектор има защото държавата не работи като държава,а като мафиотска структура. Рибата се вмирисва откъм главата!

18

Че

преди 1 година

Тук държавата подпомага бизнеса и затова. А бедните са много по-бедни от техните бедни.

17

Анонимен

преди 1 година

За 34 години кражби трябва и от кралицата да са по-богати.

16

Млионерче

преди 1 година

Герб видими резултати както обещахме

15

От 12

преди 1 година

Примери за неграмотните:5000лв заплата - 500лв данък10000лв заплата - 1000лв данък20000лв заплата - 2000лв данък100000лв заплата - 10000лв данъкКъде е несправедливостта тук?

14

Лустрация нямаше

преди 1 година

Крали са 50+ години и после никой не им потърси сметка. Много ясно, че ще са по-богати от капиталисти, които са били горе и долу в кризите в капиталистическите държави. За тези е имало само горе с дране на народа и държавата.

13

Анонимен

преди 1 година

"Бонджорно, каро мафиозо, Ти виждаш тука всичко ми е в ред, Животът е у нас, у вас е проза!От българската мафия привет." НЛО

12

Начо Културния

преди 1 година

Ако навремето Крум и Телериг бяха завладели британските острови, днес, като наша бивша колония щяха да чакат боза на промоция в Теско.

11

Ужас

преди 1 година

30 години грабеж и ето резултата.

10

Анонимен

преди 1 година

Спрях да го чета тоя до момента в който каза за прогресивното данъчно облагане. Вуйчо, не се заигравай с простолюдието в България. Защото, дори да не ти се вярва, поне половината от хората смятат, че като плащат 10% ДоД, то те плащат точно толкова като богаташите и им се струва нечестно! Само за справка, онзи ден, човек внесъл 8 милиона лв. данък в хазната. Да, очевидно е направил към 80 милиона доход през 2022, но какво, дай да го обложим с половината тогава? По-справедлив данък от плоския няма

9

Анонимен

преди 1 година

да са живи и здрави нали искахме капитализъм един ден сички ша станити милионери вервайте ми и на бойко и марето също

8

Анонимен

преди 1 година

Агрион само купува. Ти от кои са?

7

Анонимен

преди 1 година

Тия половината са рода на Буци, а другата на Доган и Пеевски