265

ПроСоТо

преди 1 година

вихо вихооо,вихър те вее и теб на бяла кобила !...ДРЕМЕ Й на Москва за нещастна България!..Те си имат своите си ТЕЖКИ проблеми !...Тя може да се справи с нас НАЙ-ЛЕСНО ако се стигне до там,защото сме една кръгла нула пред РФ..

264

вихо

преди 1 година

И този русофил ли са впрегнали от москва , преди разпада се хвърлят всички сили и средства. Дръжте се Българи , ще пребъдем?

263

ПроСоТо

преди 1 година

малеее,Гочката са го погалили по главата със жадуваното "Конграчулейшон,Гоче!",а вие му завиждате..Оти така бря?..ТОВА е "Новото време"..Сичко останало от преди да са фърля в кошчето !

262

Пян_Гъ

преди 1 година

Може ВС да се е изразил малко по-остро - той си е такъв, - но е напипал някакъв оголен нерв. Вас например не ви ли притеснява, че най-титулуваните ни автори - Здравка Евтимова, Георги Господинов и др. - са неимоверно политкоректни и на правилни (=неолиберални) позиции? И за Украйна, и за каквото щете... ТОВА ЛИ Е ФУНКЦИЯТА НА ИСТИНСКИЯ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ И ПИСАТЕЛ??? Да е нагаждач и удобен грантаджия, отглеждан от чужди НПО-та???

261

Котаракът Еркюл

преди 1 година

Браво, Волене! По точно за този ден никой не можа да го рече.

260

Аз

преди 1 година

За Г.Господинов или добро, или нищо . Повечето нормални хора за творчеството му - НИЩО. Литература , заради самата литература - това не е изкуство. Игра на думи, образи и образност , без докосване до емоция. На кого за какво служи ? Честито на печелившите !

259

Анонимен

преди 1 година

Пазете се от бесни и вбесени.

258

Анонимен

преди 1 година

Забележете преводачката му.Не е случаен персонаж.Баста на англоговорящата подкрепа,била от острова или през океана.

257

Вбесен!

преди 1 година

Страшно ще е ако такива ни управляват, извинете те ни управляваха... никога повече! Забрана на възраждане, атака, вмро, бсп и другите руски партии ала златна зора! Крайно време е да отлепим от прегръдката на корупцията!

256

Болен

преди 1 година

Ямбол бил център :D Комплексарщина до шия. Това ли това най-голямата критика? Че Господинов бил от село...

255

ЧЕХИЯ Аншлус??

преди 1 година

Забременелият римокатолически Папа Йоан Осми родом от МАЙНЦ е от недоказан свръхсъмнителен източник от Полша и примерно Франция галантно и тънко обявява поляците за ЛЪЖЦИ............Вероятно поляците намекват че Действащата БОГИНЯ Сабина Помпилия Император Нерон я укрил в Англия и там родила "англосаксонците".......То ест нищо ново...........Полякът Збигнев Бжежински заразил Айзък Азимов със СПИН защото червените евреи се престрували на поляци "Поляците изоставили евреите на Вестал А.Хитлер"

254

Анонимен

преди 1 година

До паралипоменун,В грешка си,всичко на обратно,както при византийците.У.

253

Анонимен

преди 1 година

До дрегер, аМгл.език се е образувал след епидемия ,при която зъбите изпадват и се променя небцето,затова вокализирането му е такова.При вглеждане прозира НАШИЯ ЕЗИК.

252

джо

преди 1 година

Като се замислиш, донякъде Сидеров е прав. Не коментирам автора, просто не съм чел нещо писано от него и няма да съм коректен, но журналята наистина се ***.а , днес в колата слушах отзиви на Стоичков, за автора, но се съмнявам да е чел нещо ...

251

САТАНА

преди 1 година

Боленчо, гласът на интелигенцията и не се гласи за парламента...

250

Анонимен

преди 1 година

Злобно го е написал, но е прав да се възмущава- Господинов разви една балканска сръчност в позициониране и харесване на доминиращата либерална идеология, а качеството страда от това. Прозведенията са едни плакатни и твърде закъснели дори- тази тематика, макар, че винаги ще се продава на запад, е вече демоде и достатъчно експлоатирана и в литература и кино. Господинов се нарежда в една редица с Алексеевич, Мюлер и прочие нечетими и неинтересни, но пък правилно ориентирани писатели. Пак комунизъм

249

Анонимен

преди 1 година

Тоя ф л ъ х от къде пак изпълзя? Златния п р ъ с т е свършил кинтите

248

Анонимен

преди 1 година

Откак Копейкин му зае нишата, нацяло изтрещя. Чуди се с какво да привлече вниманието на ***. Пий ги тея хапчета бе Воленчо!

247

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо изобщо медиите дават гласност на този пиян каруцар! Гьорги Господинов е написал на български език, която е оценена в чужбина в превод. Толкова е добра!Тоя лаладжия да мълчи...Нищо не е направил, че да се хвали, може само да тролства по медиите.

246

malgiorno a tutti

преди 1 година

Разгеле! Болното психодиспансерно изпълзя от кухнята (където готвеше паста / каша / тюрлюгювеч "псидероне") и реши да ни разсмива на другия фронт, кречетало с изкривена физиономия и с мегафон, пръскащо слюнки пред около... николко слушатели :). В последствие стендъп пърформънса качен в комедийните канали.