31

Давайте

преди 1 година

Още десет милиарда им дайте. Докато има кой да ви търпи, подарявайте парите на ЕС.

30

Анонимен

преди 1 година

Да, наясно сме отдавна, че ЕС се управлява от наложени от НАТО марионетки, които вече не се свенят да заявят, че водят война за сметка на европейския данъкоплатец.

29

Джозефинееееее

преди 1 година

С Русия само със ДИАЛОГ можеш да оцелееш и да останеш жив.Ако ме щеш мира-ще видиш СЕКИРА!!!.

28

Анонимен

преди 1 година

Ще капят Ф-16ки... те руските системи са разчетени баш за американски самолети и са по-ефективни там. Не виждам защо се натискат с тия самолети, но няма да има особен смисъл(освен ЕС да олекне с още няколко десетки милиарда $).

27

Анонимен

преди 1 година

С тази военна помощ, ако сметнем пропорционално, ЕС осигури още 100,000 жертви. Освен това, всеки ден плащаме повече от предишния. Без съпоставим резултат на среща.

26

А бе ПРОСТОЛЕЕЕЕЕ

преди 1 година

Видяхте ли БАХМУТ?Това ще стане навсякъде по света КОЙ тръгне е така ще му стане държавата.Да не ревете после.Вие не сте Руснаци и ще се самоутрепете за 2сек.И ох нема да имаш време да извикаш.

25

И Защо е бавно?

преди 1 година

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! - а ядоха бой от ЧАСТНА военна компания! РЕЗИЛ!

24

Анонимен

преди 1 година

Срам и Позор е,да събираш пари,за да има война на територията на Европа! !!-:(((?

23

Анонимен

преди 1 година

ЕС е добре, летищата са пълни, хората живеят добре.

22

До 1

преди 1 година

Като за начало можеш да си дариш заплатата на Зеления потник. А след това да идеш на фронта да трепеш руснаци, щом си толкова солидарен с банкерите. А ние сме пас, само ще ти гледаме сеира!

21

Нане Вуте

преди 1 година

Нато и ЕС срещу една държава. И тя "губела". Малко свян, скъпи Борел, Майдел и Гаргамел...

20

Подозирам, че

преди 1 година

е доста повече от 10 милиарда. Инфлацията нямаше да скочи така иначе. Или това беше ефекта от санкциите? Обърках се вече, кога ще спечелим?

19

Христо Христов

преди 1 година

До столичан/1 "но ние дори и сега не искаме да даваме? Защо?" - ТИ, даде ли 1000лв. когато Киро ви призова или се сви в панелката си като ми'ш'ка?

18

Списаревски

преди 1 година

F-16 ли!!! Важното е да си продадат старите тенекии и да се изтребят руси и украинци взаимно. Тези тенекии руснацити ще ги свалят още докато излитат от Полша. Само незнам къде са нашите тенекии, дето ги платихме преди 5 години!?

17

Анонимен

преди 1 година

Дефинирай ОСИГУРИЛ, подарил - като нас, или дал на изплащане - като САЩ

16

Анонимен

преди 1 година

Чакай, бе! Още Русия не е наложила контрасанкции. Сметката сега почва да расте. Ще се стигне много далеч. Отвъд въображението и здравия разум. После ще има и репарации.

15

Кажете някаква

преди 1 година

Дата преди да обявите война на Русия,да можем православните да се приберем у дома и като имате зор да ***,ние не сме ви виновни.Да си включа телевизора и да ви гледам СЕИРА!!!

14

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/5 "... не се ли усещат че са използвани..." - нали ТИ си ЕС? УсещаШ ли СЕ или продължаваш да гласуваш за Брюксел?

13

Анонимен

преди 1 година

Путин ви разказа играта.

12

баба мара

преди 1 година

убии-ци спрете се измират хора в 21 век заради печалбите на впк финансов одитна ек за ваксините и траншовете към украина преговори и мир стига сте ни харчелипарите по ваше усмотрение