20

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо са шмекери от класа!

19

Анонимен

преди 1 година

Аз като служител на Еконт мога да кажа че Събев е гола вода. ПП се отърваха от него и добре начравиха. Единственото което той търсеше е лична облага. По добре ПП-ДБ отколкото зеления чорап да ни управлява още 5 години..

18

Изнасяме е Терористи

преди 1 година

България изпраща Пернишки Терористи в Европейският Съюз да унищожават хора, Терористи на Юлиян Борисов Георгиев от Перник и Румен Николов-Пашата!Казвам се Мирослав Германов!

17

Сифилиско

преди 1 година

И еконта вътрешно се управлява некадърно от него, и той живее в облаците и не знае какво му трябва. Цяло чудо е че успяват да закърпят добра услуга с тези некадърни системи дето ползват.

16

Анонимен

преди 1 година

че това проектче на червената олигархия е пратено----льольовци, чорбаджии без никакви връзки с червената номенклатура ви опъват вече десетилетия, вие се борите с останки от епохата на динозаврите.

15

Анонимен

преди 1 година

Лично искам да благодаря на ППДБ и Радев за това, че кашкавала е по-скъп от синьото сирене и лютеницата от Heinz!

14

Анонимен

преди 1 година

Още преди изборите всички знаеха,че ще стане това без да сме ясновидци.Гласувалите за Киро получават Къро.Гласувалите за Бойко получават Киро.Накрая всички дружно ни пращат да копаме окопи на къро,а от някъде доволно Ицо Хазарта ни показва на всички един среден к.ро.Честито на гласувалите!

13

Гербер

преди 1 година

До хабибито. Освен, че си лъжец, защото Бойко много пъти си е признавал грешки, с всичките си кусури, се справяше доста по-добре от шарлатаните.

12

Баче Кико

преди 1 година

Извинен си, че не си се справил.

11

Анонимен

преди 1 година

Бойко твърди, че мислел за България а направи точно обратното - гарантира първото място на Възраждане след година.

10

Реалист

преди 1 година

Не се справи, защото си некадърен, а не защото хората не искат промяна. Не се справиха и другите променливи. А промяна към по-лошо никой не иска.

9

Анонимен

преди 1 година

Абе ти поне си врял и кипял,би трябвало лесно да отсееш плявата от зърното!На всички беше ясно,че това проектче на червената олигархия е пратено не да прави някакви промени а да разчисти терена!

8

РУК

преди 1 година

Плача! Милионер с вили по цял свят, колекция от коли и мотори и хиляди служители, не можал да прецени 3ма шарлатани, че лъжат?!?! Начи или за никкъв рук не ставаш и бизнеса ти е подарен като на много други милионери в БГ, или се правиш на ударен, че като почнат сега да излизат далаверите дето врътна за 6 месеца, да твърдиш, че е отговор на това че си се ги нахокал

7

до Х

преди 1 година

ама той си ги приватизира - сега писмата на Еконт са с някаква лепенка свързана с български поши и може да се оставят без подпис на получател - само на таблета при доставката ти отчита локация.

6

Granik

преди 1 година

Сега от ПП трябва,да накарат Бойко да му натисне ентъра на тоя Събев и да отлита към Дубай,щото тука ще му стане горещо. Бат Бойко ги умее тия работи.

5

анонимен

преди 1 година

А че си е повярвал и е станал министър кога ще се извини?!

4

Анонимен

преди 1 година

Хайде закривайте този ротационен Кукубенд и се управлявайте децентрализирано, по общини, като Швейцария. Няма какво да се извинявате, това вашето е пълна некадърност и липса на политически знания. Политически неграмотни сте и затова направихте уникална просташка държава управлявана с Тетрархия, все едно сте огромната Римска империя.

3

Папо

преди 1 година

Дядо Еконтий , рано скочи от кораба на ПП , мислейки че потъва, но сгреши кораба остана на вода ,а дядо Еконтий в морето. Моряците имат една приказка за такива като него : "Не е човек ,с който да тръгнеш на дълъг път."

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Никога повече няма да използвам Еконт

1

Хабибито

преди 1 година

Този поне си призна, а Бойко не....