31

Анонимен

преди 1 година

На всеки покаял се грешник Христос е казал"прощават ти се греховете,*** си с мир и не съгрешавай повече"

30

?!?

преди 1 година

в Този сайт казаха всичко, но Не и това , което каза Гешев. мазни манипури! атенденциозно поразяване , коетосе случва все по честов България. Руските медиии удрят яко Българите.

29

Анонимен

преди 1 година

Ротаторите дори само да успеят да махнат корумпирания милиционер Гешев, пак ще е голям успех

28

Реалист

преди 1 година

Нищо няма да излезе и от този храсталак и никакъв край на "олигархичния модел" няма да има. Особено пък от лицето Иван Гешев.

27

(-_-)

преди 1 година

И от кога цензурираме с мъ рт? Какво толкова в тая дума? Ми то това е част от всеки живот!

26

Анонимен

преди 1 година

Ми кво, сигурно нещо такова: "Как е, шефе, добре ли изпълнявам плана?", "Да, Каскет, само малко преигра с оставката, добре, че публиката е свикнала на слаба игра та ти се върза, обаче глей да не изпортиш работата, само още малко да захапят, че уж заради теб ще променяме Конституцията, че покрай това да пробутаме и Истанбулската конвенция както са ни наредили отгоре, после всичко ще си е постарому", "Добре, шефе!"

25

(-_-)

преди 1 година

Аз се сещам поне за 2 случая на странна смърт на разни хора на ключови позиции в държавата и частния сектор, където е замесено името на шофьора на бай Тошо. Разбира се нищо не случи с делата.. А този gлист Гешев е замесен в толкова шит, че и майка му не може да го оправдае!

24

Анонимен

преди 1 година

Гешка, значи БМБ когато не ти иска оставката, е добър и е пример за подражание (имаше такова изказване). Ако ти поиска оставката, вече не е добър. Ама Гешка, БМБ две години не беше на власт. Ако докато е управлявал ти е оказвал натиск, ти си имал достатъчно време да го изобличиш. Не си го направил. Схващаш ли колко е нелепо сега да правиш тези инсинуации?

23

Гешефтура 3

преди 1 година

помощ опитват се да ме убият! арестувах всички МУТРИ и олигарси ....ПОМОЩ ! СПАСЕТЕ МЕ

22

Анонимен

преди 1 година

То Борисов си пращаше смс и на малки тенесистки пишеше и че била много готина че а, Гешев ли няма, да прати

21

Анонимен

преди 1 година

тайствената вила в Барцелона явно има още действащи записвачки, и ще бъде гбъсно да ни запознават с тях

20

Гешефтура 2

преди 1 година

С БОЙко ще движеме контрабандата и наркотрафика през митниците и ще арвстуваме ДЕСИ ИВАНЧЕВА И БИЛЯНЯНА ДИМИТРОВА - МН СА ОПСАНИ РЕКЕТИРАТ бизнеса в БГ ! ТЕ са мутри мутри номер 1 в държавата ....

19

Анонимен

преди 1 година

Три години ги обслужва в магариите им и сега какво,ще вадиш кирливите им ризи?Джаавка кучето,ама не смее да захапе!

18

Анонимен

преди 1 година

MaraGrabitel не е ли наградена от ЕУките за смелостта да занесе без никакъв поглед празна папка на Президента. Как поне едно име за едно от министерствата тая кудкудякла не избра за тия 2-3 седмици. А толко й вярвахме, и продължаваме да й вярваме. ГЪЗката има по-дълга шия от пуйката но за това пък може да плува . . . .

17

Гешефтура 1

преди 1 година

ще ви арестувам всичките ей балъци ....само БОЙКО И ПЕЕВСКИ НЕ ! те са мои хора ....

16

Анонимен

преди 1 година

То ако е имало нещо срещу Борисов отдавна да е заминал.Близко е до акъла.Показанията на Черепа не са достатъчни.Онези снимки ЕК с петорна комисия доказа,че са манипулирани.На Гешо му остават 3 месеца до края на мандата и после ще се спаси от откачалките.

15

Хм

преди 1 година

Гешев многократно спомена, че се е срещал с разни еврейски организации. Демек Господарите на света го закрилят? Интересен блъф... Па може и да е предложил нещо ценно за тях.

14

Анонимен

преди 1 година

Гешев да се пази от охраняващите го.

13

Анонимен

преди 1 година

Гешока така не се ли инкриминира и него си. До ся що си ги пазил тия записи ве/.?

12

Анонимен

преди 1 година

И как ли от главен прокурор ставаш най-банален производител на компромати? тия номера от Руди Гела ли ги научи? Вече си показа всички слабости и дори не осъзнаваш колко е нелепо главният прокурор да крие информация, за да я ползва за лично облагодетелстване при необходимост.