206

Ти ПРЕДАДЕ България!

преди 1 година

Борисов,ти ни предаде,предаде тези,които гласувахме за теб! Как може да паднеш толкова низко? Как може да коленичиш пред Киро простото? Нали се сещаш,че в пазвата ти си приютил змия?Ами толкова ли си недосетлив бих казал прocT да воюваш с Гешев и с Подмяната едновременно? Голям гаф,такава греда тресна,че те виждам аут от политиката!

205

Анонимен

преди 1 година

Правителство на крик- като предишното. И с възможност крика да бъде пуснат при команда. Мдамммм. А кой от двата лагера ще е с по- големи щети за следващите избори, предстои да видим. Ама кой ще повярва че нещо се продължава, пък и в каква посока, че и промяна било:-)))

204

Анонимен

преди 1 година

Явно, на Бойкикев му харесва ББ да го "такова с 200". Щом повтаря...

203

гневен мъж

преди 1 година

Не ще се наведеш,скоро под тежестта на наказателните дела срещу теб,ще пълзиш,Г.Н.И.Д.О.!С твоята разбойническа организация,заедно с дръндарския хидроинжинер,съсипахте държавата,и нас-хората.Няма милост на закона към теб,така да знаеш.Твоя крой ще бъде не тъжен,а много тожет.За урок на всчки разбойници.Да знаят как държавата ще им отговаря за безобразията,които ще извършват.Проклет да си.

202

Анонимен

преди 1 година

Тиква и жираф

201

ББ

преди 1 година

не сте се навели,това ще е мантрата на пАсолството и пропагандата им,работете за Свободата на децата ни...на децата и внуците Ви...парите са билет за Ада!Работете искрено и почтено,смело и безомпромисно...грешник си и сега е шанса ти да изкупиш греховете си!!!руската пропагатнда ще е докато направите правителство и първо тях погнете с помоща на партньорски...и съд за обслужващите ги...безкомпромисен за работещите за фашисти и убийци!!!

200

ББ

преди 1 година

уоу,колко са разочаровани, работещите за копейки,не е започнало!митрохванала...срамни от тъмният копейкин,не пройзнесла една дума на Български,с цел да ни унизи...уплаши...на.ърви!Война е...и фашистите от раша и обслужващите ги нямати и минимален шанс!примата копейкин...ще срещне някой баща на убити деца на Украйна и хваналата срамни от него митрохВанала няма да му помогне!САЩ посланици рецитираха БГ Поети на Езика ни!да чухте рашите да го правят???путин бил получил писменоста...от мАкедония???

199

Анонимен

преди 1 година

Не навел,а легнал.ГЕРБ приключи като партия окончателно.Ами като не ви подкрепят измамите пепета и ДБили,вие като първи що ги подкрепяте и то тези които фалираха държавата?Няма оправдания!Никакви!Надявам се депутатите от ГЕРБ да не гласуват мандата на Кироасеновата гротеска сбирщина

198

Анонимен

преди 1 година

Кирча вече направи фигурант бацо

197

Анонимен

преди 1 година

Според мен ако герб и техните шефчета от пп ни вкарат в война ще е редно те да са пьрви на фронта

196

Мда

преди 1 година

Бахмут очаква доброволци за контранастъпление

195

Мда

преди 1 година

Божков велик си унизи герб вьзможно най грозно пред собственните им избиратели

194

Анонимен

преди 1 година

Досега ви управляваше Боко с еднолична власт, а вече ще ви управляват с двулична власт! Като стигнете до петолична власт с петима премиера, Путин и Комунизъма ще ви освободи от тази криворазбрана демокрация!

193

Анонимен

преди 1 година

Некой топа топката, защото не знае какво да прави. Не му е наред подредбата. Това е цялата работа. Другото е бошлаф

192

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме промяната трябва да се прекръсти на Просто Продължаваме.

191

Анонимен

преди 1 година

Възраждане дали ще спечели кметските избори в София след тази българофобско-мутренска сватба?

190

Анонимен

преди 1 година

Осте це се повъртят в политицески смисъл и накрая сте променят изборния закон като гръцкото решение: първата партия на изборите взема допълнителни 50 гласа и прави правителство, а следвастите я партии взимат останалите места. Така Парламентарната република се управлява устойцево и първия поема отговорността. А всицки идеи за ротации са запазвасти статуквото на безотговорност и търкаляне по нанадолнистето.

189

Горчиво!

преди 1 година

ДО Аз подкрепям ПП/ДБ - не вярвам ПП да са коректив на ГЕРБ в корупционните практики, днес стана ясно, че по-скоро ще са им ортак. Как обаче се променят нещата, вече не ми пука за корупционните практики (не съм вярвал, че ще го кажа), единственото, което ме интересува е да не вкарат България във война!

188

Анонимен

преди 1 година

*** се опитва да се шегува,твърдейки,че само се бил понавел на шарлатаните! А той се е одупил два ката с вазелинец на едното място! Честито и на ***,които гласуваха за този мутрон и да стягат парцалките за фронта на бандеровците в укра! БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от управлението на мутрите и шарлатаните!!!

187

Мда

преди 1 година

Герб са ми крайно противни но като си представя - атанасов , христо , цонева , кирчо и асен министри и ми идва веднага да - хваня пьтя за чужбина