315

Сата НАТО

преди 1 година

Какво ще изтощът? Укрите загубиха в Бахмут над 30 000 човека, средно по 550 на дена! ------///------ Укрите може да са загубили 30 000, но *** са загубили 100 000. И това при тотално превъзходство на *** във всички видове бойна техника.

314

Сата НАТО

преди 1 година

За разлика от българите, които врещят от възторг над чуждото нещастие, украинците имат ЧЕСТ. И им е ясно, че паднат ли, няма да ги има дори физически, да не говорим, че ще им забранят езика и всякакви признаци на национална идентичност. Светът остави руснаците да подивеят и сега имаме същия проблем като с Хитлер - те са уверени, че могат и имат право да унищожат всеки, който не им играе по свир ката.

313

Ааа

преди 1 година

30 000 затворника разкъртиха украинската армия.

312

Христо Ботьов

преди 1 година

Свобода за стоте народа,мъкнещи рускофашисткия нечовешки хомот ! Сеетът му писна от вонята на разпадащият се гниещ труп на Руския хаганат и с общи усилия трябва да освободи страдащите под неговия гнет! Боят настана,братья!

311

Петър

преди 1 година

Поръчкова статия да омаловажи победата на Руснаците.Такава дезимформация и и укриване не е имало и при комунистическо време. Застрамете се "Журналисти"....

310

Анонимен

преди 1 година

Има стара българска поговорка '' Срещу ръжен не се рита'' за тия които са против Русия

309

Брояч на жертвите

преди 1 година

Резултата от бахмутската месомелачка - убити 6500 чужди наемници и 57000 украински войници. Ранени 85000 украинци. Свалени 50 украински самолета и въртолета, унищожени 10000 единици украинска военна техника. Разгромени10 украински бригади напълно и 21 бригади частично. От другата страна има частна платена военна армия в болшинството от затворници, тоест редовната руската армия не е засегната.

308

Анонимен

преди 1 година

До Мен...Алоо У Русия не бърза за никъде , изчаква освен Укрия , ЕС да го закъсаКИС още повече , а САЩ и АНГЛОСАКЦИЯ да забогатеят !Как така великите сили ще позволят на ЕС да е по-силен от тях . Или не ти изнася този ФАКТ !

307

Анонимен

преди 1 година

До Мен--Я погледни себе си колко си *** , или нямаш огледало !

306

Анонимен

преди 1 година

първи Зеленски разправяше че никога няма да даде Бахмут. Сега било да ги изтощи с цената на 20000 убити, няма проблем всичко е точно а жената на Зеленски се излага по ТВ и разправя как някаква Украйнка свалила дрон с буркан с домати. Просто уникално пропадане на западната пропаганда.

305

Никога няма да

преди 1 година

забравя нелепата усмивка на украинския войник, който каза "Вече не могат да ми измръзнат краката, защото ги изгубих и двата" и посочи протезите си. Статията е написана в същия стил.

304

жорето

преди 1 година

Елче, Елчеееер пак си ама много неподготвена, а сопри се де

303

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Каква поредна укърска драма. Какви сърцераздирателно словесно рядко щастие. Всеки който си мислеше че на-то може да разположи ракети на 500км от Москва, много се е объркал. укърите сами си го направиха.

302

полковник Колев

преди 1 година

....Как успяха да сбият два братски народа!?...

301

Хан Аспарух

преди 1 година

Как ще стане като хохлите свършиха.Жените им ще се разплождат с руснаци мужици ,с чиста руска кръв.Така укрите ще бъдат ПРЕТОПЕНИ веднъж за винаги.

300

Анонимен

преди 1 година

Горките украинци. Примамиха ги лесно, то никой не ги е питал. Толкова народ се разпиля в света. Става невъзможно да се живее в голям град, ако нямаш собствено жилище.

299

Анонимен

преди 1 година

От Украинецо и руснака по-*** нема, как им спритнаха взаимна касапница, ония мустакатия е бил прав, че се унтерменшъни. Обезкървяват ги, страшните бaлъци и за кого се бият, за олигарсите в Кремъл и Киев?

298

do зозо

преди 1 година

пич 55 км само че с изградена за 8 години тройно ешалонирана отбранителна линия , а не голо поле

297

asd

преди 1 година

Не знам, кой, кого и какво изтощава..... Фактът, е че, един управител на ресторант и 60К затворници, разбиха и унищожиха арамия обучавана от НАТО в последните девет години...... и великото контранастъпление на хохлите, е сложено на пауза за неопределено време :)

296

Анонимен

преди 1 година

Нещо ептен ви хвана склерозата - Бахмут е руски, битка няма, кой какво ще изтощава като и урки живи не останаха? LMAO ве, запада е пълен смях