624

Всички

преди 1 година

Коментиращи се плъзгат по повърхността. Не са важни тоз и оня, важна е България, а тя има нужда от спасение, щот е яко в батака

623

Анкета

преди 1 година

Да направим своеобразна анкета: Тези, които са за съставяне на правителство, дори с подкрепата на ГЕРБ, да дадат палец нагоре. Тези, които са за избори до дупка - с палец надолу.

622

Хаха

преди 1 година

If you can't beat them, join them!

621

Мисля че

преди 1 година

Това трябваше да го направят с първия мандат, не с втория !

620

Анонимен

преди 1 година

Честита Промяна!

619

Диагноза

преди 1 година

Все пак пожарникаря си остава пожарникар -- може да държи само маркуча и чака да му кажат накъде да го насочи. Но пък и откъм Харвард се домъкнаха едни с х.й да ги сочиш - още по-некадърни , но в замяна това по-крадливи ! Само българският суверен стои , гледа със затворени очи и си бърка в носа! А , знаем, от носа си можеш да извадиш само с.о.п.ол !

618

Анонимен

преди 1 година

Ротационна демокрация... Как не са се сетили Тръмп и Байдън! Вечно умните българи трябва да им отварят очите!!!

617

Анонимен

преди 1 година

Тази ротация, с първонаначално лидерство от ПП-ДБ, е благоприятна, предвид на това, че първите 9-месеца е предостатъчно време да се подготвят и приемат най-важните законодателни промени, ако от Герб "мигнат", следващата ротация ще е на трупчета.

616

Пижо

преди 1 година

Едва ли вече има някой, който да не е разбрал на кого слугуват от Прекратяваме Промяната!

615

ПроСоТо

преди 1 година

Впрочем,сега се сетих за нещо много смешно във връзка с долния ми коментар :...В ситуацията на оставка на правителството,президента ще връчи мандата НА СЛЕДВАЩАТА партия..Защото го даде на първите-гроб,те го върнаха,ще го даде на пп/дб..След като Денков подаде оставка,.следващия "мандатоносител" ще е "Възраждане"!..Тях нема да ги пуснат и ще отидем на избори....Та въпроса е:..-Наистина ли са толковаМАЛОУМНИ тия,или са замислили некаква яка далавера..?

614

Анонимен

преди 1 година

Сшкулсун бате, така се бори мафията. Като се прегърнете! БравУс !!Знаех си че така ще стане и затова не гладувах.На другите избори ПП по пътя на Атака!!Парламента ще го гледат от опашката на коня.

613

По нареждане от САЩ

преди 1 година

ГЕРБ се самоуби. Демонстративно унижение за Борисов в името на какво? А спомняте ли си цирковете около ареста му, организиран от ПП-ДБ. Явно си го заслужава. Няма чест, нито достойнство щом господарят Сорос нареди

612

ПроСоТо

преди 1 година

Това е уникална шизофрения !!!!...Каква ще е процедурата?..-След осем месеца Денков подава оставка..ЗАКОНЪТ е категоричен в такъв случай :-ЦЯЛОТО правителство подава оставка..След което президента връчва проучвателен мандат за следващото правителство на ВТОРАТА по численост парламентарна група..Но "втората" всъщност Е ПЪРВАТА !!!!....Такава идиотия човечеството не познава !..Станахме за резил пред целия свят..

611

Анонимен

преди 1 година

Ко-корко стана Бо-корко!

610

ВЪЗРАЖДАНЕ над 50%

преди 1 година

Чудесна новина . След година ППДБЛГБТ+ ще се радват на 2-3% а Бойко ще сложи с колекцията си още един скалп на може би най-глупавата коалиция появявала се на бял свят от 681-ва година. Но най-доброто което ни предстои е че ГЕРБ и ДПС ще се борят за второто място а ВЪЗРАЖДАНЕ ще има над 50%

609

шопендар

преди 1 година

ГОЛЯМ ЦИРК,ИМАТ СИ И МАЖОРЕТКИ.КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ЗА ДА ОСТАНАТ В ВЛАСТТА.ВРЕМЕ Е ГЕШЕВ ДА СЕ НАМЕСИ

608

Анонимен

преди 1 година

Герб нали бяха мутри, мафия и корумпирани! Защо измамихте избирателите си? НИКОГА повече ппдб!

607

българин

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛИ!!!!-:(((( Следващата партия,за която Ще Гласувам,когато И да е,ЩЕ Е ВЪЗРАЖДАНЕ!!! И Никой друг!!!!

606

българин

преди 1 година

досега гласувах за Бойко НО МЕ ИЗГУБИ Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ С оня Василев дето ни кара да духаме супата неща да съм в едно

605

Пловдив

преди 1 година

Бойко, ти загуби... С Асен и Кирил ти губиш хората.......