87

Анонимен

преди 1 година

Бе те не чакат подкепата ви бе, кво с е праите на големи Тошко нали каза, че с вас и без вас - все тая... Безгласна буква сте!

86

Мария

преди 1 година

До 101 Значи викаш всички бягат от ГЕРБ, без да си зададеш въпроса защо? Е да ти кажа,че явно всичко възприемаш механично,без да мислиш- защото нямат потенциал,това ги озлобява и друг начин да се доберат до властта няма,освен с лъжи,интриги,мръсотии,подло поведение.Тях изобщо не ги интересува какво става с България

85

Анонимен

преди 1 година

Славчо не е доволен,че са му дали само 2 министерства.Очаквал е повече парчета от баницата.Ех,чегъртачо,за нищо не ставаш.Дали някога ще го разбереш?

84

Анонимен

преди 1 година

Всички бягат от герб като от прокажени....Интересно ДПС как ще реагира?

83

Мария

преди 1 година

***,но забележете,тоя път изключително коварни,в последния момент си приложиха схемата Отврат,гнусни ,мошеници

82

Анонимен

преди 1 година

Божее, чалгарите на Слави едва се промъкнаха в 49-то НС и Сл.Тр. започна с учиндолските си номера! От него политик не става, а няма и правителство, което да събаря... В следващия състав на НС без него и оная ф.ръ.ц.ла от Влашко! 40 депутати на историка от Варна ни стигат, дори са и повече! Тоя чака българския народ да се събуди и да гласува за 121 депутати? Няма как да стане!

81

Така е ..

преди 1 година

Мръ-с-ник. Провали почти готова работа.Иска да е фактор в българската политика , както Путин иска да е фактор в гео политиката . Ама нещо не става , баш.

80

краси

преди 1 година

Кукла на конци. Явно нещо друго му наредиха. Днес си "За", утре "Против", създава впечатление на марионетка.

79

ира

преди 1 година

Тоз пак обиден ПП не му дадуха министерство какво му е нужно а сега въобще няма министерство Е разбрахте ли за какво е в Политиката този чалгар а щеше да изчегърка статуквото . *** в агнешка кожа

78

Анонимен

преди 1 година

Слава на Слави.. Кагемушата няма да състави правителство

77

Анонимен

преди 1 година

Търгаш и старчок

76

до 78

преди 1 година

До Анонимен:А ако снимките не са разработка на самия Борисов?Старо ченге и пожарникар,и така баламската ще се остави да го снимат?Абсурд!А и не употребява алкохол,не пуши,а в женската част подвизи няма.Така,че всичко клони това да е собствена разработка.

75

Анонимен

преди 1 година

До ЦъpBy/\ И на всичкото отгоре тази некадърница, ГЕРБ я правят премиер и тя ще управлява България. Ееее, ади кажете тогава как и кога ще се оправим?

74

Анонимен

преди 1 година

До *** И на всичкото отгоре тази некадърница, ГЕРБ я правят премиер и тя ще управлява България. Ееее, ади кажете тогава как и кога ще се оправим?

73

Анонимен

преди 1 година

Хаха, този чалгопитек колко правителства проваля вече. 1 или 2 негови, това на ПП и сега на ГЕРБ. И още хора които да гласуват за него? И още има партии които да му се доверяват за партньор?

72

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Доган дръпна...конеца на Малкото Депесе и Славчо...проговори. От това става...ясно че Боко Банкянски никакъв кабинет няма да направи,щом и Доган го е...отписал. Явно...разкритията които ще направи Гешев,отдръпват всички от Боко и Герб.

71

Цървул

преди 1 година

Габриел дойде само, за да замаскират уволнението на Габриел заради некадърност. Никакво правителство не е правила.

70

наблюдател

преди 1 година

Шоуто продължава.

69

До 77

преди 1 година

До Зозо:всички са зависими.Там ,независими ,свободни и честни политици не им трябват,и системата на крадене не допуска.Или издигат голям ахмак,или "отгледан"зависим.Поради тази огромна причина умни и талантливи се отдръпнаха отдавна,и не искат и да чуят за политика.Обществото ни е заразено с проказа.А тя,лекува ли се?

68

Чичо

преди 1 година

За щастие тоя *** на следващите избори ще е под 4%,та поне повече няма да се налага да му слушаме глупостите!