11

Да

преди 1 година

С първия никакъв шанс след това намалява. Гениално. За Оскар сте!

10

Георги Илиев Митев

преди 1 година

' Девойката " , която захарното петле го е разтворила отново е недоволна от българският народ . Поне да не ни беше обиждала с публичното си изказване цитирам : " след като и българите го разбраха - даже в очите на българските граждани изглеждаме несериозно ..." .... Явно захарното и петле се бунтува , че няма кой да и го разтрие...

9

Анонимен

преди 1 година

Тази как си мисли да оставят ГЕРБ да ни прави съдебната реформа? Точно ГЕРБ, и в частност Кръстникът с шлифера, който е виновен за всичко това?

8

Анонимен

преди 1 година

Вече и на не малка част от хората които бяха излъгани преди 2 години . Им стана ясно че мафията в комбина с руски интереси спря развитието на държавата И докара тези нехранимайковци от ПП да произвеждат хаос и застой Да вземат властта и да грабят за тях от ЕС фондовете. Това е тяхната цел .За това държат само на тяхно правителство тези гадове Дори с напълно нелогични условия. Въобще не им пука. Страшно дебелоочие. Типично за мафията .Народа държава, развитие, е последното което ги интересува.

7

Многомуемалък,шанса

преди 1 година

Кабинетът ще стане, колкото и подпорната стена.

6

Неосведомен

преди 1 година

МНОГО ТЪПО ОБЯСНЕНИЕ- ПОДКРЕПЕТЕ ТОЗИ КАБИНЕТ, ЗАЩОТО по-нататък шансът да бъде съставен е малък ?????

5

Анонимен

преди 1 година

Най важното е че на Славуца е дадено министерството на изчегъртването! Да ни е честита новата мафиотска организация с босовете, Пеевски, Борисов, Славуца. Честито на печелившите.

4

Фончо тариката

преди 1 година

Адиуа

3

Анонимен

преди 1 година

Оркестър Кукубенд парламент ви поздравява с химна на Чалгария Пирамиди, фараони и калинки за милиони! Пипона взе парите, каза чакай малко, състави кабинета, дръжте му петите!

2

Ха ха

преди 1 година

Чакаме, биков и сачева да ни разказват колко хубаво ще живеем при кабинет на герб

1

Ха ха

преди 1 година

Натази мажь и ли застрои алепу