56

СеверноМакедон

преди 1 година

Сите Булгари Поздравувам за избор премиер - лепа девоjка!

55

Шебек

преди 1 година

Малкото ДПС , итн... И то на софрата.

54

Анонимен

преди 1 година

Закривай

53

ББ

преди 1 година

Българите милеещи за децата си и бъдещето на България на Площадите!!!ако са Българи!да заявят как искат да живеят,работещите за тях да не им се правят на гАспадари служещи на...путин и създаването на "империя"...на пътник!това е нелепо...това е...Безбожно!!!Българин да подкрепя убийства на мирни жени и деца?ракети по жилищни блокове?децата ви ще се отричат от вас подкрепящи този геноцид...и гласуващите за тях!Да уволним ограбващите децата ни "политици",руски агенти!!!

52

Верно ли

преди 1 година

че Бахмут Падна, ама тоя път наистина?!

51

До 65

преди 1 година

Кой е почтен? Нинова ли? Госпожа Техноимпекс, която приватизира за жълти стотинки без да и мигне окото? Или Румен Гечев е почтен? Гечев, който фалира България и изчезването на 100 милиарда, признати от Румен Гечев (всъщност изчезналите авоари са много повече) ли е почтеност? Вие може да сте почтен човек, но не може да ни заблудите за хората, които са около вас. Има още живи в България от времето на трите фалита на България от БСП.

50

Анонимен

преди 1 година

И пак питам.Това влечуго ли е до Габриел или самата поднебесна прокоба.

49

Недоразумения като

преди 1 година

"Аз съм член на партията......" теб да си гледат простатата.

48

Анонимен

преди 1 година

Няма И да се появят! Така както не стигнаха И на ПП да състави правителство! Помнят се "игрите" на ГЕРБ! Ще Ги последва същата Участ както тогава с ПП! Не напразно БСП заяви,Че всички депутати,трябва да Присъстват! Както и на ПП и ДБ ще са На линия! Твърдо Да Гласуват Против Гербаво " правитлство"!-:) С 2 мандат на ПП и ДБ ,пак няма да стана! На избори сме или лятото или есента! А там,вече Ще ги Очаква всички Възраждане!!

47

Гаргамел Премиер

преди 1 година

Смърфовете Продължението!

46

Помнещ

преди 1 година

До 61, аз не казвам че няма да има пробив, а че няма да е от БСП! Аз съм член на партията, и трябва да ти кажа че нашите депутати, макар и по-малко, но останаха изключително почтени хора, които не биха се продали за нищо на света! Изключвам ПП тъй като са антагонисти с ГЕРБ, но остават още две възможности - или от Възраждане, или от ДБ, които реално имат 25 депутата! А защо не и от двете...

45

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисоф разиграва поредния театър за отвличане вниманието и печелене време .Докато съдбата отново не му се усмихне.Усмихана му се ..Обаче тоя път Гешеф.Да видим какви лъжи пак ще измисли за да излезе от ситуация.Отново цвилене и хленчене пред репортерите.Колко били клеветниците и кабил нарочен...от кого.И той ли като Гешеф от мафията..хахаха

44

Анонимен

преди 1 година

До Още в Момента И от къде да е ясно??? Според мен на нея нищо не й е ясно... както и на Борисов. Той се опитва да лъже народа с това "Водя ви човек от Брюксел" и очаква хората да я приемат все едно идва висш аристократ да въведе порядък.. но тя момата нищо не може!

43

Анонимен

преди 1 година

Ако дойде пробив във вторник, той няма да е от БСП, може да си сигурен - айде ще видим след ден и половина :) Тя Мария Гаргамел така остави 15к евро месечна заплата на еврокомисар, защото е много загрижена за родината. Пробив ще има, чакаме да видим откъде ще потече.

42

Анонимен

преди 1 година

Гаргамел НаПусна Брюкселската си Заплата и Топла Позициика, трябваше да Ви е Ясно, че 5-те гласа са на Лице! - това също е 100% ясно за тия, които могат да мислят. Правителство ще има. Въпросът е колко ще изтрае, защото другата страна също може да извади 10-20 милиона да го бутне. Ако не знаете, да ви светна - депутатски глас за конституция и правителство върви по 500к евро, за обикновен закон по 50-100к евро.

41

Анонимен

преди 1 година

Цветан Цветанов откъде има 9 апартамента по 200-300 квадрата в супер престижни квартали на София??? Депутатска заплата 8 години и нещо са 100 месеца по 5 000 лева 500 000 лева ако не плаща никакви сметки ,не си купува дрехи и не яде ще си купи 1 апартамент с всички заплати и то средно голям и не много престижен. А останалите 8 апартамента откъде са??? Мислете малко с тия глави, когато гласувате :)

40

Още в Момента

преди 1 година

в който Гаргамел НаПусна Брюкселската си Заплата и Топла Позициика, трябваше да Ви е Ясно, че 5-те гласа са на Лице!

39

Анонимен

преди 1 година

Веднъж посочи ли те партията за депутат, след това си абсолютно независим от нея и може да гласуваш " по съвест" за когото и както си искаш. Парите ти ги носят в куфарче или ти дават апартамент в София. Цвинокио си събра 9 апартамента в София като депутат на ГЕРБ. От БСП вече се отцепиха ТРИМА депутати за 2 седмици - това са 3 гласа за правителство на ГЕРБ " по съвест". Още 2 гласа ще намерят, не ги мислете :)

38

Анонимен

преди 1 година

Нямат шанс и така виновни за изборите ще са ристю, кокорич и шмръкльо

37

Избирател

преди 1 година

Нали ни проглушихте ушите , че купуването и продаването на гласове било престъпление ? А купуването и продаването на дупетати е още по-голямо престъпление !!!! Еййййй, Гешев , къде си , бе , гола главо ??? Защо няма вече в затвора явни престъпници, които откровено и нагло заявяват как ще вършат престъпление ???? Гешееееев ! Къде си ???