88

SS

преди 1 година

До 89 Абе вие не вярвайте ,че ще затворят държавата 2020год.,ама стана ! Май ви е къса паметта? Сега се готви ЕС да премине към военна икономика! (знаете ли какво означава това) Сигурно пак няма да повярвате ? Не вярвайте ! Но ви сваряват бавно !

87

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Не са само роми. Десетки хиляди се шляят по улиците. Още толкова се мотат из разни съмнителни университети, където срещу редовни такси ще получат дипломи, но не и професия. Малко са тези, за жалост, които след гимназия търсят професионална ориентация. Балкано-арабски манталитет.

86

ОЩЕ НА 12 ГОДИНИ

преди 1 година

РОМКИТЕ МАСОВО ПОЧВАТ ДА РАЖДАТ, ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ И ПОМОЩИ

85

ЦЕЦА КОМПИРКАТА

преди 1 година

РОДИЛА 23 ЧХАВЕТА, НИТО ЕДИН ДЕН В ЖИВОТА СИ НЕ Е ХОДИЛА НА РАБОТА

84

ОБЕЗКУРАЖЕНИТЕ

преди 1 година

РОМИ ( които не си търсят работа ) не са 44 000 както ни лъжат, а са 2 милиона

83

SS

преди 1 година

Дупето ще ви скъсат военните ,новобранци такива! Ще има срой се ,преброй се,залегни ,стани ! Правилно ,че нито учите нито работите ! Куршумите не гледат кой е образован и кой е мързелив ! Поне си поживейте на свобода още малко !

82

SS

преди 1 година

До 83 ! Питате кого ще мобилизират ли ? Според закона всички до 55 год възраст ! Казваш някои не са ходили в казарма ? За един месец ще ги обучат ! И който оцелее !

81

Генерал

преди 1 година

Хе,хе ! Ако България реши да направи военна мобилизация , кой ще се яви ? Безработните ли ? Ами те тези 400 000 безработни не са помирисвали казарма , а и веднага ще се предадат в плен ако случайно попаднат на фронта.

80

Шоп

преди 1 година

Работата и у сутиен да ми я турите, па нема да я пипнем ! Виж, ако ми плащат да "благославям" политиците , веданага се нареждам на опашка!

79

Анонимен

преди 1 година

Бера ягоди и круши на нивата и ги продавам на пътя

78

Анонимен

преди 1 година

До SS, ахам, я ми кажи кого по-точно могат да мобилизират, понеже под 35 - годишните не са карали казарма, и не са вдигали нещо по-тежко от оная си работа, а над 35 - годишните са масово затлъстели и с хронични заболявания??? За какво да ги мобилизират? За реклама на продукти за здравословно хранене ли? Хахах, пий си хапчетата по-редовно

77

Някой си

преди 1 година

Това е някаква статистика просто! Днес Не работиш ли,си жив загинал! Тази цифра от статистиката,са синове и дъщери на заможни хора! Тати и мама дават,защо да " работя"?!-:) Тоест,тази цифра Мързеливци,някой ги " подпомага"! А щом си човек с никакви " интереси",си оставаш такъв уви! През Социализма всички работехме! Нямаше " безработни"! Днес има! И всеки запрята ръкави,иска не иска,когато " кранчето"" пресъхне"!-:)))Та така за тези " мързеливи българи"!-:)))

76

Анонимен

преди 1 година

До SS, война идва само в изкуфелите ви русофилски чутури! Войната деградира до серия локални битки, и всъщност върви към затихване, а ти още си вярваш на предизборните опорки на Копейкин! И между другото - какво стана, нали уж "американското посолство щяло да натисне за правителство и да пращаме войски на фронта"? Защо поредната ви коспирация пак не се сбъдна, имаш ли разумно обяснение???

75

Анонимен

преди 1 година

За толкова пари, толкова... Пък и българският работодател се държи с работниците като с роби. А то рибата се вмирисва от главата... А главата мирише много лошо.

74

Ядрен вампир Z

преди 1 година

И аз ако някой ми дава пари не бих бачкал.Пък и нямам намерение да бачкам до ***.до към 50 години квото направя това е след туй се оттеглям на село да си гледам градината

73

SS

преди 1 година

А тия дето работят им се чудя : ВОЙНА ИДВА ТЕ АПАРТАМЕНТИ КУПУВАТ ? УМ В ГЛАВИТЕ ИМАТЕ ЛИ БЕ ?

72

Раковски

преди 1 година

До " до Раковски" който написа за мен: "Точно ти не си работил и минута. Повярвай ми". Г-не или г-жо, аз съм човек със средно специално и с две висши образования и съм сертифициран и регистриран професионалист. Работя отдавна и се гордея със заплатата си и с това което съм постигнал. Непрекъснато съм на върна на най-новите технологии и обучавам и по-младите. Много обаче от моите роднини и приятели се сблъскват с възрастова дискриминация и затова взимам отношение защото и аз я виждам в обществото

71

Анонимен

преди 1 година

Лежачката е сладка! Разбира се, виновни са ЕС, демокрацията и НАТО! Вервайте!

70

Един маймун

преди 1 година

Да бачкат маймуните да станат хора!

69

SS

преди 1 година

Мама и тате снасят,за какво да бачкат ?! А и за какво да учат ! Без капитал нищо не могат да направят! По добре да пият биричка,да пафкат тревица и да се самозалъгват колко са велики!