101

Анонимен

преди 1 година

Не,не може да бъде! 24 година фалират :)

100

Гого

преди 1 година

Разбира се,че расте в йоани,драхми,рубли и прочие. Все големи валути хаххахаха

99

Русочервеи

преди 1 година

До Карапелтеков ОК, найдолният монгоолоид Путин, днес беше забелязан да строи бункер в бункера си.

98

Карапелтеков

преди 1 година

Искам да помоля друзята и антидрузята да запазят добрия тон и да не прибагвят до обиди и цинизми, а да работят само с факти. Ето един примерен факт - най-гомия нацист Зельо вместо да бъде денацифициран днес беше на посещение в Саудитска Арабия, затова *** трябва серизно да се замисли преди да прави неизпълними заявки. Вреди му на имиджа.

97

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли как се pazмиpисаха руските eкcкpeменти (русофили) в коментарите? Много ги боли от истината...

96

Mpъcнa, дoлна cгaн

преди 1 година

са Русофобите...

95

Анонимен

преди 1 година

131 не се обаждай от намайкасираздранияпортал... Никой няма интерес към дъртиораздранияпортал

94

анонимен

преди 1 година

русия е страна с цялата менделеева таблица в земята си!....ние ще измрем като червеи, русия ще я има!

93

Лъвчето

преди 1 година

Друзя разбра се тайната как са свалени двата Ми-8, Су 34 и Су 35 наведнъж и то на 50 км навътре в руска териотирия. След като укрите са забелязали че тези пирати нападат винаги от едно място по един и същ начин, са придвижили една установка пейтриът на 100 км от там. Един залп и бум - 4те наведнъж долу. 11 мамашки и женки сега ще чакат бело жигули. А руските генерали и путин в ступор от патриота. Сега ще съдят разработчкика на кинжала че взе парите, а ракетите му ги щелкат как орешки.

92

Русофобското Говно

преди 1 година

се размаза и разсмърдя ...

91

АнтиЗомби

преди 1 година

До паф Да, да! Слава на православните християни и славяни от Чечения. Кадиров - горд православен бурят.

90

АнтиЗомби

преди 1 година

Растат, растат! Всеки момент всички *** ще забогатеят и до 1 месец ще имат канализация.

89

Анонимен

преди 1 година

И 100 милиона евро да ми предложат, пак не бих живял в пoмийната яма България. Е малко повдигнах категорията на територията... Всички я знаят като клоаката... :)

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Отиди да живееш в ЕС в РСМ.

87

АноНимеН

преди 1 година

ВЕЛИКОТО СВРЪХ СВЕТЛИННО ОРЪЖИЕ КИНЖАЛ КОЛКО ЦЕЛИ ПОРАЗИ В УКРАЙНА :) --- Само великото хамериканско творение - патриот... Даде фира петриот, просто само цената му е недостижима...

86

До Покрай Путлер

преди 1 година

Не всички подкрепят путин, а от тези които го подкрепят малко си дават сметка какво става наистина, защото са с промити мозъци. Може да видиш интервю на пленени чмобики в канала на золкин. Повечето идея си нямат защо са там и са отишли от страх да не ги укаушат и след като са ги излъгали че ще са в тила. Разбира се това не ги оправдава, но повечето са обикновени бачкатори които не са искали да воюват и амбициите на путин не ги вълнуват.

85

Само факти

преди 1 година

Само наивен инфантил може да е очаквал нещо различно. Който има ресурси, може да прави каквото си иска. Който няма си избира урсули да го завлекат по бързо към дъното.

84

Край

преди 1 година

Братчета българчета. Пропагандата ви създава виртуална реалност - Вижте класациите по страни по БВП на човек от населението през паритет на покупателна способност. Ние сме ПО-БЕДНИ от руснаците колкото и да ви се струва невероятно.

83

Анонимен

преди 1 година

"Русия не може да победи Украйна и Запада с ресурсите, които има. Това революционно мнение в пряк ефир на телевизионния канал НТВ изрази руският политик и бивш кандидат за депутат в предварителните избори на Единна Русия през 2015 година- Борис Надеждин. След репликата на Надеждин се чу как някой от останалите от участниците му казва да си мери приказките. " И още хиляди други руснаци го твърдят...

82

АнонимеН

преди 1 година

ВЕЛИКОТО СВРЪХ СВЕТЛИННО ОРЪЖИЕ КИНЖАЛ КОЛКО ЦЕЛИ ПОРАЗИ В УКРАЙНА :) ПА СЕ УСРАААТЕ ПУТЕНОРАСТЧЕТА СМРЪДЛИВИ- ПУТИНЧИЦИТЕ ВИ МИРИШАТ НА УМРЯЛА ГУГУТКА ТОЕСТ УМРЕЛ КИНЖАЛ;) ХЕМ МИ СЕ СПИ ВЕЧЕ АМА ХЕМ МИ Е КЕФ ДА ВИ ПСУВАМММ ДА ЕЕБА ТИЯ ПУТИНОРАСТИ НЕНАСТНИ ЗА ОБИДИ ;D