302

Анонимен

преди 1 година

По добре без правителство,отколкото с правителство на великия крадец.Всеки да се оправя.

301

истински мъж

преди 1 година

Проклет да е крадливия банкянски шебек.Проклети да са онези л.ум.***.н.и,които гласуват за този шебек.Пожелавам им да бъдат все така обирани и крадени от шебека.

300

БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО...

преди 1 година

...НЯМА БЮДЖЕТ , ПО ЗАКОН!!!!!!......КОЙТО ИСКА --НЕКА ГЛАСУВА ПРАЗЕН ЧЕК НА РУНДЮ И НЕГОВЕТЕ МИХ ЛЮЗИ ОТ ДС/БКП , ЗА СВОБОДНО ХАРЧЕНЕ ...ХА,ХА,ХААА!

299

НЕМА ИЗНУДВАНЕ!!!!

преди 1 година

ПРАЗЕН ЧЕК С ПАРИ ЗА РУНДЮ, ГДЕТО ЗАБЪРКА ЦЕЛАТА ДЪРЖАВА ---НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА "ПО ЗАКОН"...!!!.....НЕКА РУНДЮ --ДА ВИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ НА ДЪРЖАВАТА -- С ЮМРУКА...!...ГЕРБ --НЯМА ДА БЪДЕ ИЗНУДВАН ДА ВИ ГЛАСУВА "БЮДЖЕТ--ЗА РУНДЮВА РАДОСТ И КЕФ"...!!!!!...ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!

298

Анонимен

преди 1 година

Няма производство, няма пари за хората. Защо няма производство, заради българските" политици". Това е за не разбралите.

297

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

БЮДЖЕТА НЕ Е ЗА ДА СЕ УГОЯВАТ РУНДЮ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ!...БЮДЖЕТА Е ЗА СЕ ПОЛЗВА ОТ НАРОДА И ДА СЕ УПРАВЛЯВА НЕГОВИТЕ ИЗБРАННИЦИ!!!!НЕМА ПРАВИТЕЛСТВО ---НЕМА ПАРИ ЗА НАРОДА!!!!!!!!!!!!!!!...ИЗБИРАЙТЕ!!!!

296

Анонимен

преди 1 година

Като няма нормални политици в България, то и кабинет няма да има. Хората поумняха и разбраха че ги крадат нашите "политици". Заплахите да си ги запази лицето Борисов за партията си!!

295

Край

преди 1 година

Тоя вече е готов и Конституцията да открадне.Има ли легитимност парламент избран с 1/3 от гласоподавателите да пипа Конституцията.Има ли легитимност клептомана на Прехода да прави промени в основния закон.

294

ллоли

преди 1 година

Борисов се самозаабрави, никой от властта и президнтът също, не реагираха на заплахите на ББ, който за всяване на паника и за шантаж, следва да бъде подведен под отговорност!

293

орт

преди 1 година

Шантаж

292

Спаз

преди 1 година

Ами съкращавай тези калинките където ги назначи в нищоправещата държавна администрация да ходят да работят, да допринасят за бюджета. Не само да ги хрантутите със заеми, после които всички трябва да връщаме. Само ти колко милиарди заеми опука.

291

Наблюдател

преди 1 година

Чиста проба шантаж и то очевадно лъжлив. Бюджетът се приема в парламента, тъй като е закон и се изпълнява от правителството, независимо дали е редовно или служебно. Накратко съставянето на редовно правителство няма нищо общо с гласуването на бюджета в НС.

290

Б.Борисов (Бацо)

преди 1 година

Цялата държава за мене играе!! Със Слафчо ще врътнем едно хорце!

289

дядо Горио

преди 1 година

Да ми изсъхне ръката ако гласувам за ГЕРБ.Никога.Ще ме заплашва той.Като НДСВ ще изчезнете,и както много други партии.

288

тръгнал да плаши

преди 1 година

че ако не му гласууват Куклата на конци - марчето жирафа , нямало да има заплати и пенсии. пълна лъжа. Ще има всичко. Важно е Буци вън от властта.

287

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАК ДЕЦАТА СИ ПРАВЯТ СЕЛФИ С ББ?ВИДИМО ЩАСТЛИВИ ....ЧОВЕК ЗА ПАРИ СЕ ПРОДАВА, НО ДЕЦАТА СА ЧИСТИ ДУШИ

286

един друг

преди 1 година

Ами щом ще спират пенсиите да спираме с ДОД, ДДС както и всички други данъци, а ?

285

Сатир

преди 1 година

Объркал си се Боко. Кокорчо каза, пари бол, рием ги с лопати. Простото кире каза че е вярно. Вервам им, и аз се разхождах с каймета 96/97 г.

284

кур за Боко

преди 1 година

надълбоко

283

Анонимен

преди 1 година

Изпечен лъжец!! Казва или подкрепяте правителството или ще стане много лошо за вас... няма да ви давам хляб!