10

Анонимен

преди 1 година

от квартал с такова име ко очаквате? а ако се казваше 'Москва' въобще не ми се мисли!

9

Анонимен

преди 1 година

Две неща трябват- Позволение на потърпевшите да си решат проблема след седмица нищонеправене от съответните институции (зоополиция, общински кучкарници и пр.)!Гаранция, че до месец мастиите ще изчезнат от улиците и всичко ще е както трябва да е!!! Няма как да се толерират глутници по улиците на населени места- това вече е извратено и никаква любов към животните не оправдава наличието на потенциалните убийци свободно скитащи и налитащи!!!!

8

долу ЕС

преди 1 година

в сащ и европа ги прибират за 1 месец и после айде! тук има фондации, платени от чужбина, за които животните в града са по важни от хората... кучета котки гарги свраки змии комари кърлежи ..... българите постепенно изчезват от тази територия, както се казва кой не скача е червен, ама и скачачите намаляхме доста, не сте имунизирани срещу ценностите

7

Анонимен

преди 1 година

Четири лапи, как ще се изкажат по-въпроса...!? Куче, разкъсва друго куче...!А, като подгонят котките, партал ги правят...!

6

Анонимен

преди 1 година

Някой родител да ги гъта песовете и това е, институциите като не могат да намерят собственика, няма да намерят и извършителя и готово.

5

Анонимен

преди 1 година

Институциите пак бездействат и вдигат рамене, че нищо не могат да направят. Трябва ли да стане същото като с жената в Долна Оряховица, за да се задействат?

4

Димо

преди 1 година

И после кучкарите да обясняват колко добрички са били мас,тиите... И какво правят кучета по улиците? В Германия не можеш да видиш бездомни кучета, котки и др. животни по улиците.

3

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

ШОПЛАНДИЯ !

2

Анонимен

преди 1 година

Напълно нормална картинка, всеки си трае а институциите си прехвърлят топката и не ги интересува нищо, добре дошли в България.

1

тъй.....тъй

преди 1 година

Ами съвсем нормално е кучИтата у "Враждебна".......да са враждебни.