11

Някой

преди 1 година

До Анонимен1819. И ти ли си от ЦРУ. В карлуково много от ЦРУ бе.

10

Анонимен

преди 1 година

Вероятно след унищожаването на боеприпасите урановият прах се е издигнал във въздуха, тъй като в Хмелницки е регистриран изблик на гама радиация. Гама радиацията е най-опасната радиация, която може да проникне през дрехите, кожата, костите и да засегне вътрешните органи и ДНК. В резултат на мощна експлозия частици от обеднен уран могат да бъдат разпръснати на територията на Хмелницки регион, което като се има предвид опита на Югославия и Ирак, може да доведе до избухване на рак в средносрочен план.

9

Анонимен

преди 1 година

На 13 май 2023 г. беше нанесен удар по складовете на ВСУ в Хмелницки. Видео с невероятно мощен взрив се разпространи в мрежата. Предполага се, че е поразен склад с боеприпаси и техника на ВСУ. Сега стана известно, че складът може да съдържа голям запас от боеприпаси с обеднен уран, които Великобритания е доставила на Украйна заедно с ракетите Storm Shadow, които сега се използват активно по обекти на руските въоръжени сили в Луганск.

8

2

преди 1 година

Съобщава се, че врагът е пробил отбранителният ред на въоръжените сили на РФ на запад от Клешчеевка, всъщност е прочистил горска плантация южно от Красное (Ивановское). Министерството на отбраната също говори за загубите на личен състав край Красни.

7

Анонимен

преди 1 година

В посока Донецк всичко е същото. Няколко ракетно-бомбени удара бяха нанесени по Авдиевския укрепен район с цел поразяване на живата сила и техниката на фашистката гмеж. Южно от Авдиевка в района на Водяное, гмежта направи опит за настъпление от Первомайски, което беше спряно с участието на щурмова авиация. Запорожка област. Няма съществени промени. Продължават артилерийските двубои, авиацията на руските ВКС работи по позициите на фашистката гмеж, унищожавайки натрупаните резерви от зомби нацита и техника на гмежта.

6

Анонимен

преди 1 година

Линия Сватово - Кременная. В Сватовския сектор, където непрекъснато се водят позиционни боеве в района на Новоселовски и Куземовка, фашистката гмеж направиха опит да пробият отбраната на ВС на РФ, разположени източно от ж.п. линията. Гмежта успя да се придвижи на изток почти до самата Куземовка, но според изявленията от фронта гмежта е изхвърлена назад. Като цяло битките се водят в тази област от много дълго време. Гмежта почти напълно унищожи селището Новоселовское, което беше под контрола на ВС на РФ още през януари 2023 г.

5

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно тези нази алкохолици да са свалили свои самолети..

4

Петко

преди 1 година

Едномесечна битка?Едногодишна битка бре. Една година мина, не могат да го превземат

3

Св.Св. Вмчк HIMARS

преди 1 година

Че какво лошо има в това??

2

Анонимен

преди 1 година

До Зозо. Ога тва ? И нал беше без значение според вас ?

1

Анонимен

преди 1 година

Ако не знаете да ви кажа, че "позиция" може да означава всичко - от стая в къща до стратегическа височина или цял фронт.