73

Анонимен

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 - Мълчи,антисемитееееее!

72

До -искам да попитам

преди 1 година

Мъж, обърнал резбата, по нашенски, а новият евро либерален свят му викат трансджендър. Такъв, какъвто искат да направят и децата ни, да им втълпят. че е нормално да вървиш против Бог, гени, хормони, дори е препоръчително. И само такива са толерират. Колкото повече извратеняци, толкова по- лесно управляемо стадо да им работи без пари!

71

Анонимен

преди 1 година

До 81 - Възможно. Тея шведи, дето ги гледаш сега, не са онея шведи, дето им построиха сегашната държава. В Скандинавия постоянно повтарят "Тежките времена разждат силни мъже, който оправят нещата, а лесните времена раждат слаби мъже, които създават тежки времена". Сега са вече в напалото на "тежките времена" ама ще боли дста, преди да се стегнат. 2030-35 ще аа много зле. 2045-50-а, вероятно ше се стегнат.

70

Анонимен

преди 1 година

Бг народ е малък, но затова пък злобен и завистлив.

69

Хейт

преди 1 година

Сигурен съм че цяла Швеция не е спала! В момента млади момчета сношават по улиците на Стокхолм. А след това се на@@@ат от кеф!

68

Анонимен

преди 1 година

Понеже родните патриотЕ няма за какво да се хванат тази година, започнаха уж да се чудят Лорийн жена ли била или мъж. Абе, скъпи патреотЕ - любители на на домашната ракия с шопска салата, закърпени чорапи и нарязан вестник, вместо тоалетна хартия, това че Лорийн не прилича на вашите приятелки и жени, на които устните ще им се пръснат от подуване с хиалурон и очите им се невиждат от късениците, дето са си залепили на мястото на миглите, не значи, че е мъж.

67

Вярващ

преди 1 година

Слава на БНТ, че спести пари на данъкоплатеца и ни отърва от това содомитско сборище! Направо съхранихме психическото здраве на нацията.

66

искам да попитам

преди 1 година

Това е мъж или жена?

65

Анонимен

преди 1 година

В БГ има пари за всичко само за Евровизия не

64

Анонимен

преди 1 година

До 70 - Ами защо бе им платихме таксата? Да събереме парипки и ...

63

65

преди 1 година

Hater spotted!

62

Коста Мутрофанов

преди 1 година

Аз бях за Костя Копейкин - Тротинетката.

61

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Еврейката ЛОРИЙН е от същият крадлив и лъжовен род като ЛОРЕЛ,но ,каква трагедия !!!, грабят и лъжат в различни м..а..а..л...и. Ами да ги обединим! В пещите на Кремиковци,например.Ех, Евровизио ! Фестивале ,ти,на еврейската политическа песен

60

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Еврейката Лорийн е от същият крадлив и лъжовен род като Рорел,но ,каквс трагедия !!!, грабят в различни м..а..а..л...и. Ами дс ги обединим! В пещите на Кремиковци,например.Ех, Евровизио ! Фестивале ,ти,на еврейската политическа песен !

59

Нормално-то

преди 1 година

Кой изобщо се интересува от този фалшив ,,конкурс"? Има няколко наистина добри певци и групи, които са участвали, но то е било някак между другото, или по политически причини. Най-добрият пример са ,,АББА", които и без смешната ,,Евровизия" са си велика група. А с времето това нещо все повече се превръща в нещо като циркаджийски павилион на *** и всякакви отклонения от нормалното. Със сигурност дори ЛГБТ хората (сред тях съшо има нормални) се срамуват от гротескните пародии, които ги срамят.

58

Истинската Новина е

преди 1 година

само 3 държави Отсъстват от ЕвроВизия 2023: Русия и Беларус, които по Политически Причина си Изключени и България - поради Фалит и НеВъзможност да си Плати Таксите за Участия. Виждате България в кое Обкръжение Попадна само след 7 месеца Кики и Коко.

57

Новината е

преди 1 година

България За Първи Път няма да участва на следващия песенен конкурс Евровизия през 2023 г., тъй като на БНТ не й стигат парите. Решението е на Управителния съвет на обществената телевизия, а причината е единствено финансова...

56

Анонимен

преди 1 година

Евровизия е мега помия. На 15 години една добра песен да има ...

55

Анонимен

преди 1 година

До 64 - А Турция и Русия де са?

54

Анонимен

преди 1 година

Е и ко?