202

Анонимен

преди 1 година

Цирковете на ГЕРБ ги познаваме. Познаваме обора на ГЕРБ с дългата резервна пейка от недоразумения.

201

Анонимен

преди 1 година

Абе Атанасова, когато вожда-слънце наричаше депутатките си с думи които тук се цензурират, това не беше унижение? Когато търгуваше депутатите си като стока и предлагаше на други партии да им даде от своите депутати, все едно са му роби..Това не бе унижение? Когато биеше задвратници на президента от ГЕРБ ,Плевнелиев пред камерите..това не бе унижение? Интересно чиство за достойнството имате в ГЕРБ..

200

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ Е ОБГРАДЕН ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ! "ЗЛАТНИЯ" ЦАР НА ДЪРЖАВАТА. "ЧАДЪРА НАД КОРУПЦИЯТА" РАДЕВ ДА КАЖЕ КОГО ЧУ НА ЗАПИСА ОТ СВОИТЕ ДА ИСКА МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЗА "ЗЛАТНИЯ ГЬОЛ". Обещавали ли са от президентството на Борислав Сарафов, че ще бъде следващият главен прокурор? Обещавали ли са на Крум Зарков, че ще стане лидер на БСП?

199

ГООЛЕМ ПАРАПЕТ БЕ?

преди 1 година

КАК ТАКА ПП И ОЩЕ 7 ПАРТИИ И 77 ОРГАНИЗАЦИИ СЕ ХВАНАХА ЗДРАВО ЗА ПАРАПЕТА НА БОЙКО?

198

Анонимен

преди 1 година

Днес ПpocToTo Киро в ефира затвърди това, че ПП/ДБ лягат на Тиквата. Простото Киро оповести, че били най-важни Украйна и Истанбулската конвенция. За Гешев е ясно, пъкления сценарий е в ход.Такова правителство не само ще е най-пагубното за държавата, но и най позорното!Досега години наред имахме само Боко Тиквата и кохортата му срещу които да се бием, СЕГА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА МРЪСНИКА, ПРОДАЖНИКА И ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ ИМАМЕ ОСВЕН МАФИЯТА НА БОКО ТИКВАТА, А И НА ВЪВЕДЕНИТЕ И ЛЕГИТИМИРАНИ ОТ НЕГО ПРОСТО uguoTu ЗАЕДНО С ДБ ТУГЕДЪР!

197

Анонимен

преди 1 година

Кико Петков е готов да поеме Боковия "парапет".И е излишно да занимават гражданите с милиардите евра от ЕС по ПВУ, защото хората не се интересуват от пари, които нито виждат, нито помирисват. Те са за крадене.Това беше "промяната", драги зрители и слушатели на политическото порно, което започна през 2021 г.Христо Иванов и Атанас Атанасов, който се точи за службите, са също със свалени кюлоти за "парапета" и са готови да го поемат до последния етаж.

196

Анонимен

преди 1 година

Сега пада Гешев, идва Сарафов. Добрият Бойко пак ще се скара на калинките си, че са много свирепи. Свирепи калинки и добродушен Вожд. Голям цирк правят ГЕРБ-ДПС. Калинките плашат, Бойко ги спира да не ръфат враговете, защото иска да станат приятели с тях. Това е голямо театрално представление за награда.

195

Анонимен

преди 1 година

Русенска шаврантийо , вие унижавате България вече 12 години ! Бих ви унижил отзад всичките с помощта на едно породисто магаре !

194

До 207

преди 1 година

Споко.Те са го измислили.Като падне Гешев,ще си назначат Пешев.И далаверата ще си продължи с пълна сила.

193

Анонимен

преди 1 година

Гербавите искат някой да им узакони кражбите,и от тук нататък да крадат заедно.И вълкът сит и агнето цяло.Е,няма да стане.

192

Анонимен

преди 1 година

Ами Деска, смятай ако сега падне Гешев..кво унижение ще падне за ГЕРБ, като няма кой да ви закриля!!

191

Анонимен

преди 1 година

Не знам какъв експерт е Мария Габи, но е факт, че от работата й в еврокомисията нищо не се е видяло, нито за България нещо се е променило, нито изобщо и се чу за нещо думата. Най-добрият възможен еврокомисар или премиер - послушка.

190

До 202

преди 1 година

Надай се.

189

Анонимен

преди 1 година

Атанасова най-много са я унижавали от Промяната. И унижението е заеършило на очилата и!! Ужас!! Срам!!

188

ТЕ ТОВА Е ПРОМЯНА

преди 1 година

КАК ОТ БАЩИТЕ СИ ЧЕРЕПА И РАДЕВ СТАНАХА ПОБРАТИМИ С ГЕРБ?

187

Българин

преди 1 година

Себе си изчегъртахте. На следващите избори я влезете с няколко депутата, я не.

186

ХАЙДЕ ПАК

преди 1 година

ПЛЕСНЕТЕ С. ЪС РЪЧИЧКИ И С ДУПСЕТО СЕ СЪБЕРЕТЕ. МНОГО СТЕ НАГЛИ., НО АКО НЕ ТУК РАЗБЕРЕТЕ СМИРЕТЕ СЕ..... ТАМ ЩЕ ГО ПОЕМЕТЕ БЕЗ ВЪЗМЕЗДНО.

185

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?

преди 1 година

КИРО И АСЕН БУЛКИ НА БОЙКО! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА СЕ ПРОМЕНИ? НА КИРЕТО МНОГО МУ ХАРЕСАЛА ГАБРИЕЛ И ХИЧ НЕ МУ ХАРЕСАЛО ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА С БСП И ИТН, НИЩО, ЧЕ ТЕ МОЖАХА?

184

Анонимен

преди 1 година

Докато не ви изчегъртаме,няма да мирясаме.Независимо с кого преговаряте и се уговаряте.

183

Българин

преди 1 година

И сто пъти да си повторите опорките, управление без ГЕРБ няма как да има. Първа политическа сила са, отивали в киреча. Потапяй се обратно, ***.