97

Анонимен

преди 1 година

Абе какви русофили ви се привиждат бе,Каза ви се,че тук не е Украйна да ни занимавате и като не разбирате хората се обръщат срещу вас.

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106. Ти настина ли си толкова плосък или се правиш. Напиши в Гугъл "разбита танкова колона" излизат стотици клипове. Понеже гледам, че акъла не ти е много, може да напишеш и "тръктор дърпа танк" за да видиш как украинските фермери станаха милионери от руски танкове предадени за скраб.

95

Анонимен

преди 1 година

до 105 Краварче, едно простичко нещо искам от теб: Да намериш в нета клип в който се вижда разгромената 64 километрова колона. Само ми копирай заглавието на клипа. Линковете ги трият тук. Само заглавието, краварче ми дай, че да видя и аз най-после това прословуто разбиване! Да не се окаже мисия невъзможна, краварче? Муахахахаа

94

Анонимен

преди 1 година

До 97. Спряха ни руските телевизионни канали, за да не видим стотиците разбити руски танкове ли? Това ли искаш да кажеш?

93

Анонимен

преди 1 година

Така ли каза Пригожин? "Руските нашественици са на път да загубят Бахмут"?

92

Анонимен

преди 1 година

до 105 Аре ве и ти кравар, дай ми видео където видя разгромена 64 километровата колона? Нали ако беше вярно щеше всяко второ видео в нета да е с такива кадри бе, кравари жалки/ Муахахахааа... И в Буча ли руснаците изклаха стотици невинни жени и деца, а?

91

Анонимен

преди 1 година

Копейките как се извъртат за да изкарат Русия винаги прави. Значи Крим бил на Велика България, а не на България. Е па и Крим е бил на Царство Русия, а не на Руската федерация. Коренното население на Крим са татари и българи, които Сталин депортира насилствено и едва тогава на тяхно място се появат руснаци. По същия начин изчезват и българите от Волжка България - забраняват им да се пишат българи. Според последното пребрияване в Русия на територията на Волжка България няма българи.

90

Анонимен

преди 1 година

Колегата долу е прав. руската армия беше разбита здраво около Киев. Това беше най слабия блиц криг който света е виждал в новата история. Голяма част от механизираната армия беше унищожена и избягаха. Доста сериозна съпротива с много акъл и концентрация от страна на Украйна. Това ще остане в учебниците,като славна битка за Улрайнската армия. Евала. Без подготовка да обърнеш такава масова атака по небе , земя и море. Българският ген се видя :))

89

Анонимен

преди 1 година

Кравар, какво стана с хилядите видеа за разгромената 64 километрова колона? Едно видео искам, не искам всичките хиляди, кравар! Муахахаахаа..Ще ми дадеш когато станеш космонавт!

88

Анонимен

преди 1 година

Дай линк ве, кравар за разбитата 64 километрова колона?!!! Искам видеоооо, кравар! Ще го копирам бързо преди да го изтрият, кравар! Давааай! Бързооо!

87

Анонимен

преди 1 година

Според мен едвали ли има в Европа по глуупави хора от черрвенопитеците :)) Чак почнах да ги съжалявам:( НЕ стига,че ядат бой на полето от 1година ами и всички им се смеят на невежеството. Ама то какво човек си е посял ... такова..

86

Анонимен

преди 1 година

До 987!Вярваме на това ,което виждаме ,а има и доста независими източници.Така,че тоя номер минава само в бандерия.

85

987

преди 1 година

До Анонимен 88 - краваря вмирисан Има хиляди ведеа със стотиците руски танкове станали на скраб,, само, че няма как да ги видиш щото ги няма по Раша Тудей и по Первий канал. Според руските телевизии и крайцера Москва уж го бяха издърпали на буксир до Севастопол - лъжа, Русия никога нямаше да нападне Украйна - лъжа, руските жетви били 6500 - лъжа. Ако можеш да мислиш, реши да вярваш ли на руските правителствени медии. Последното беше майтап, копейка която мисли не съществува

84

Анонимен

преди 1 година

До 94 Кога е бил български Крим по времето на Велика България.Има ли я сега и Аспарух е напуснал тоя земи и е основал Дунавската България,а другата изчезва.А има българи в Украйна,защото са избягали от турците и са се заселили в земите на Русия.Украйна изобщо не е съществувала тогава,а Русия се интересува само от нейните си земи,а не от цяла Украйна.

83

Анонимен

преди 1 година

До 93 *** си като галошш... смешното е че си мислиш,че си умен да задаваш въпроси. Украйна се беше окупирана чрез марионетно правителство дълги десетилетия. Всичко от управа до армия се ръководеше от прорускии курвиии. За това нямаше реакция и нямаше война. Но след като народа свали рускитеее мариоентки се подготви за това днес. Вземи мисли малко с тая куха глава :)))

82

Анонимен

преди 1 година

до 94Кравар, аз на какъв език обяснявам ве? Ние с турците можем да имаме претенции че Крим е български и турски през вековете, но украинския народ никога не са имали Крим. Кое не разбра вее, кравар умирисан?

81

Анонимен

преди 1 година

до 90 Кравар умирисан дето плямпаш, че Крим е украински, само един въпрос ти задавам и се сещай: Защо Крим 2014-та година беше завзет от руснаците без никаква украинска съпротива? БЕЗ НИТО ЕДИН ГРЪМНАЛ КАЛАШНИК? Близко е до акъла, нали?

80

Анонимен

преди 1 година

До 987 Ами техен си е ,а Украйна е от 1991г държава само и изобщо не може да има претенции за какво и да било,а и една измислена държа ,в която почти не се говори дже украински.80 % от хората не говорят украински.

79

Анонимен

преди 1 година

до 90 Моето детенце, нещо не правиш разлика между завоевание на Крим, както ние сме го завоювали навремето или турците от ПОДАРЪК Крим На Украйна от пияния Хрушчов. Ние с турците може да имаме претенции за Крим, Украйна никога, защото й е подарък. Украйна никога не се сражавала за тази територия. Понял?

78

987

преди 1 година

До Анонимен 80. Това, че по някое време Крим е бил Руски , какво значение има ?. Крим е бил и на Османската империя, бил е и независим, бил и на Рим, на Венеция, че даже е бил и български. Как така решаваш че е Руски . Що не реши че е турски, бълргарски или гръцки. По тая логика всеки може да си избере някаква конкретна година от последните 2000г и да каже " Еди коя си територия е моя"