168

ЩАС

преди 1 година

Гавра!

167

Анонимен

преди 1 година

Та какво казваше кой е по-добре/по-зле като икономика? - Тия ги обяснявай на баба си. Като започне емигрантски поток да е към мордор а не към Европа или САЩ тога ги разправяй тия. Само да ти кажа, че лихвения процент и 0 да стане при положение, че има риск да ме изпратят на фронта - мерси! Предпочитам и 20 да стигне при сигурност на доходите. Ти и ти за това седиш в ЕС а не в Мордор при целият този рай там!

166

Анонимен

преди 1 година

найс ! бъзици със сибирските варвари :) И за смях и за резил станаха . Преди да бъдат изритани от украина .

165

Анонимен

преди 1 година

От друга пък страна е забавно да гледаш колко им е акъла на ниската прослойка на населението, демек копейките. Като няма какво да кажат и започват личностни обиди. Само дето не знам някой да им се връзва? Това все едно мравка да обиди мравояд преди да я изяде на закуска!

164

Боби

преди 1 година

До Анонимен 163 Я ми кажи колко е Основния лихвен процент на РФ от началото на СВО и колко е в САЩ и ЕС? За РФ скочи до 20% след това на няколко пъти пада за да достигне ако не се лъжа 7.5% и от тогава не е мъдал поне година. За САЩ в момента е 5.25%(БЕШЕ 0(нула)%) и всички аналитици са съгласни че ще се качва. За Европа положението е същото, но утежнено от свирепа рецесия заради високите цени на енерго и други вносни ресурси... Та какво казваше кой е по-добре/по-зле като икономика?

163

Анонимен

преди 1 година

До 37. "Живея" и "Москва" взаимно се изключват.

162

Анонимен

преди 1 година

до 171 развален български е само и единствено македонския и отчасти сръбския, палячооо! При тях която и дума да кажеш се разбира на български. При руския език не е така.

161

Анонимен

преди 1 година

Кремлинското психопатче се е опуснало като геш след пиратка

160

Анонимен

преди 1 година

Руски език няма. Руския език е развален български с много мьекане, това е.

159

Анонимен

преди 1 година

САЩ - 3.2/100000 убийства годишноРусия 8.5/100000Ясно е къде са стрелбите.

158

Анонимен

преди 1 година

до 165 А украинския език е руски диалект, както македонския език е диалектна форма на българският. Така добре ли е, кравар умирисан?

157

Боби

преди 1 година

До 146 До Боби А да те попитам какво да правят Руските хакери в ЪКРАЙНА като там няма ток? Асимилираш ли че по ЖП линиите на Ъкрайна се движат на регулярна основа влакове с Парни локомотиви? ЪКРАЙНА е върната като техника и технология към началото на 20 век? И ако продължават с терористичните удари срещу руски ГРАЖДАНСКИ ЦЕЛИ ще последват по-сериозни мерки като например унищожаване на стратегически мостове което ще доунищожи едвам кретащата логистика от всякакъв род и вид.

156

Анонимен

преди 1 година

няма ли някоя стрелба в ФАЩ днес? питам за един приятел

155

Анонимен

преди 1 година

Руският език е измислен от другаря Ломоносов заедно с неговите апапи "учени" попове от магнаурската школа. Преди това такъв език не е съществувал.

154

Анонимен

преди 1 година

до 157 Ти по фамилиите ли съдиш кой е руснак кой не? Много си бил прооост! Тогава Шойгу министъра на отбраната на Русия също ще кажеш, че не е руснак, защото руска фамилия Шойгу няма! Понял, кравар умирисан. Бащата на братя Кличко е етнически руснак ве, кравар умирисан! Имаш нет, потърси, кравар!

153

Анонимен

преди 1 година

До 159 БобиКак пък не се намери една ПОЛОЖИТЕЛНА новина да съобщят за РФ? Същото Как пък не се появи една ОТРИЦАТЕЛНА Новина за САЩ или Западните страни?/////Има, има в Расия разбират все повече, че запада ги работи здраво със санкцийте.А за САЩ, за миналата година средният американец е забогатял с два долара по-малко от колкото през 2021г.

152

Анонимен

преди 1 година

фй

151

Анонимен

преди 1 година

До Боби Тоя пък чака отрицателни новини за САЩ. Ами всички казионни руски медии пишат денонощно отрицателни новини за САЩ, търси ги там.

150

Анонимен

преди 1 година

Другаре се не превъзбуждайте, нема руски язик, има старобългарски на 70%+пославянчени татаротюрски думи и това е = на руски език измислен през 18 век.Народният говор на тогавашните славяни в Московия се е доближавал до украинския и полският език.

149

Боби

преди 1 година

Хорица почти всички тези статии са с произход ЦИПСО - Център за психологическа война организиран от западните служби. Излива се П О М И Я в ефира за каквото се сетите свързано с РФ. Как пък не се намери една ПОЛОЖИТЕЛНА новина да съобщят за РФ? Същото Как пък не се появи една ОТРИЦАТЕЛНА Новина за САЩ или Западните страни?