103

Анонимен

преди 1 година

Атентатът срещу Гешев беше направен точно с тази цел. Борисов знае, че това е последният му шанс да обвърже България с ЕС, като по този начин ще станем жертвено агне в ръцете на военнолюбците от Запада. Не случайно докараха и външна джендърка от Брюксел за да "е сигурна работата". Това е кабинет за наивници! Още с идването на Иван Костов трябваше да си научите урока, че нищо добро не ни чака, а сега сме 30 години след това..и пак уроците останаха ненаучени.

102

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 109 - ти какво пушиш бе?! Изчезваш с 85 хиляди на ден?! Ко? Не! Точно еврочленството те докара до тук. Не щото си некадърен, не щото търпиш 30 години да те яздят *** - а точно - еврочленството. Интересно, защо същото това еврочленстви направи Полша, Чехия а вече и Румъния водещи европейски икономики? Направи Словения и Хърватия градини? А на теб - само мизерия. Но като гушнеш Путин, направо ще "отскочиш в Космоса", а? Я си размърдай малко д-то вместо да цокаш евтина бира!

101

Анонимен

преди 1 година

Основния приоритет трябва да е провнцията, да се върнат хората в България и вземат по-високи заплати от ес, цените паднат. има работни места с високи заплати и се залрият робските часни фирми които не дават заплати. А тя не казва това а някакви нищо не значещи и провалиени досега политики от кито бг се обезлюди. Ес, планове, фондове, зони но няма население. Това го гледахме вече и се провали.

100

Анонимен

преди 1 година

Стига експерименти на наш гръб !

99

Анонимен

преди 1 година

Винаги икономическите кризи водят и до политически . Еврочленството ни докара до тука да изчезваме с 85 000 човека на ден . Все пак икономиката я правят хората а не ,,бизнеса,, или ,,членството,, По всичко личи че това е само началото . Евромизерията ще става все по голяма заради войната с Русия и дълговете . Като се събереш с фалирали хора кво да очакваш . Трябва да се напуска ЕС иначе ровим дъното до самия край на България.

98

Анонимен

преди 1 година

Бог да пази кралиците! Камила Гаргамел Кераца Кукузел! Слава на джендърско царство Чалгария!

97

Анонимен

преди 1 година

Какъв кабинет ще оглави ли? Какъвто и наредят господарите колонизатори.

96

Анонимен

преди 1 година

БСП, ако откажат подкрепа, само ще качат резултат при следващи избори. Същото се отнася и за другите. Който откаже подкрепа ще се изстреля нагоре. Ясно е, че това е може би, последен опит за обричане на БЪлгария. След Маргия Гаргамел може да очакваме само Алф за премиер!

95

Анонимен

преди 1 година

Ама, мола ви са, все пак да се уважаваме. Момето мое да е много миловидно, но за целта не става. Ама никак. Ай не ме разсейвайте, че уча как да правя анимации. Усвоявам нова професия.

94

Анонимен

преди 1 година

РЕДНО Е ДА СЕ КОЗИРУВА САМО НА ПУТИН! НАЛИ БЕ, ПРЕДАТЕЛ?

93

мак

преди 1 година

Правителството трябва да е на първо място пробългарско. Но от тази персона пратена отдалеч нищо не очаквам, само логорея и козируване пред ес. Пък и обещава това, което са обещавали тези преди нея и ще обещават тези след нея. Нищо ново нито оригинално не казва.

92

цол драгойчев

преди 1 година

за какво е дошло момичето да преговаря с престъпници от БСП ,ДПС, копейкин и чалга гилдията и да си мърси името да влиза с тези пладнешки разбойници .Асен Лена и Киро пак ще мрънкат нарушават закони и никаква отговорност само телешки ентусиазм и пипане по глезенените

91

Анонимен

преди 1 година

тука копейката не иска проевропейско правителство, иска мужишкото управление на руския фтмак да продължи и да затънем още!

90

Електра

преди 1 година

Како Маре, на импексов комуняк не трябва да се вярва, защото лъжат не по малко от комуняците шарлатани, на ПП и ДБ. Докато ти се чудиш как да на спасяваш, импексовата крава мучи в някаква гимназия, за да си прави реклама...

89

Анонимен

преди 1 година

"Про"европейски. Наистина, защо започнаха да лепят "про" на всякави думи? Реално няма да се промени смисълът ако се каже "европейски". Защо е това модерно "про" навсякъде?

88

Public enemies

преди 1 година

Само папата ще я благослови тези, лаф да става да се занимават медиите :)

87

ей писна ми от тия:

преди 1 година

Като Бойко е там защо е там...като го нема защо го нема?...Е НЕМА УГОДИЯ !!! ТехнатаМамаДууупетатска !!!!

86

Анонимен

преди 1 година

Като не знаеш къде отиваш накрая, ще се въртиш в крък като муха без глава.

85

Анонимен

преди 1 година

Махат Гешев и угаждат на Христо, махат Истанбулската конвенция и угаждат на Корни. За всекиго по нещо.

84

Анонимен

преди 1 година

ДЖЕНЪРСКО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИСКАМЕ! ВЪН!