147

До 151

преди 1 година

Според закона и тоя е трябвало да шофира с 50км/ч. И да бяха му махнали хората дали е щял да забележи или нещо е щяло да го заслепи.Факт е, че е погубил два живота и не само, а и тея на семействата им. Да си носи последствията, все някой ден, ще излезе(и едва ли, ще е сле дълго време), но тези хора никога няма да се върнат.

146

Анонимен

преди 1 година

След такова покушение/убийство или както искате го наречете, най-добре ще бъде да го оставят за един час да си помисли между събралите се зяпачи някои от които ще му скачат върху главата или торса по половин час! След това на съд или погребение!

145

Аз

преди 1 година

Не оправдавам в никакъв случай ***, напротив! Но моля ви! Като пресичате спазвайте и вашите задължения като пешеходци! Спирате, оглеждате се и ако няма кола на безопасно разстояние тогава пресичате. В закона пише, че сте длъжни и да дадете сигнализация с ръка на шофьора. Вижте, че има всякакви ***, които летят като ненормални.

144

Анонимен

преди 1 година

. . . причина за катастрофата са единствено действията на Антонов. . . . А оня другия също с две жертви но напълно поркан с две бели линии най-малко, понеже е носил пица на министерския съвет се допуска да е бил отвлечен от извънземни! И двамата са еднакво виновни с еднакво наказание. Каквито и да са колите! Резултатите са еднакви - по двама убити!

143

нямал алкохол

преди 1 година

и наркотици, а проверихте ли го дали има МОЗЪК това тъпо парче, директно в затвора до живот без право на адвокат, иначе ще продължаваме тъжната статистика.

142

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Зле е матриала ! Избива се по пътищата.

141

Поредният

преди 1 година

*** на пътя,повярвал си,че е велик,незаменим,несменяем и неотрзим!Лошото е,че такива се въдят и размножават,като ***,не е първият,няма да е и последният,за това хора се оглеждайте,бдете и пазете!Това виене по-медиите за нови и по-строги мерки ще е ден до пладне,не виждате ли,че сега,за власта е по-важно да се задържи на повърхността,жалко за двамата млади,влюбени,нелепо загинали хора-лека им пръст,бог да ги прости и да почиват в мир!Другото е,както беше казал някой:"Пунта-мара"!!!

140

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Бе тоз Адриан всъщност бил Хасан!

139

Анонимен

преди 1 година

Ако не ви прави впечатление, Марковски действа по протокол. Иска да си го запише това дело в кариерата. Реално, не помага на хората, които са го наели, а ги използва. Финалът за Адриано е ясен.

138

тъп ли си?

преди 1 година

До Сата НАТОдругия път на теб да ти взимат проба за алкохол, когато те изчегъркват от пешеходната пътека, защото някой не те е видял хвърчейки с 100+ км.

137

Анонимен

преди 1 година

Започва скъпото шоу на адвокат Марковски. Мама и тати да се бръкнот дълбоко.

136

Анонимен

преди 1 година

Поредният нахакан хлапак с колата, купена от мама и тати, който убива на пътя.

135

Сата НАТО

преди 1 година

А взехте ли проби за алкохол от сгазените?

134

Анонимен

преди 1 година

Адвоката трябва да е в една килия с убиеца!

133

Анонимен

преди 1 година

Във този момент се чуват изрязванията на майсторите по булевардите Ляпчев и Кл. Охридски. Всяко чудо, вече не е дори и за 3 дни. Утре сутрин, може да пишете за поредната жертва с лошия късмет да бъде на грешното място във грешното време.

132

Samo minavam

преди 1 година

133, прав си брат, през църквите в Гетата, се решават изборите в Бг. Павианите са бъдещето и настоящето и са под закрилата на политическата мафия

131

црн shебек

преди 1 година

Колкото и да се пъне баща му от сатанинската секта, колкото и да вие грозната маааналка майка му, каквито и връзки да пуснат, тоя е приключен!

130

БХК

преди 1 година

Този го вкараха в съда за дни. Не, че не е за трепане, обаче защо господа журналисти нищо не казвате за колко време едни други младежи, които убиха на пътя след 2 години още са навън?

129

Иван

преди 1 година

Щом като бащата е "пастор" и разпределя гласове, значи никой няма да пипне отрочето. Работата е ясна. След като има пари да си наеме Марковски (който между другото е един от най-скъпо платените адвокати в България за този вид дела) правете си сметката за какво иде реч. Млади деца, които четете това : БЯГАЙТЕ от България докато можете!!!

128

Анонимен

преди 1 година

От електората на Герб е тоя лалавио! Дано се удави тая нощ в клоззета!