70

Анонимен

преди 1 година

От статията разбирам, че в нея е представено мнението на външни на Русия сили, както и техните опити за разделение на руските въоръжени сили...... Толкова )))

69

Анонимен

преди 1 година

след седмица и половина, Бахмут ще стане най-дългата битка в световната история, рекорд все още държан от Вердун.Нещо на Джуджи седемте дни до Берлин не му излязоха в сметките.

68

Хахаха

преди 1 година

10ти месец БахмутЯмбол и от декември насам 100 000 руски жертви само под Бахмут.https://youtu.be/uKcIoH4FtKcБг медийките нещо пропуснаха вчерашния подарък от руцката армия за кремлевското деди. След 500 жертви руската регулярна армия ВДВ които от два месеца са на Бахмут, понеже много загуби избягаха и оставиха пизициите, а Пригожин е бесен. Вторая армия в мире, се оказа пълен фейк.

67

Анонимен

преди 1 година

След като се оказа че Русия няма редовна армия , естествено ще има много частни.

66

Анонимен

преди 1 година

В България законни ли са частните армии/военни групировки?

65

:)))))))))))

преди 1 година

епа така като слушам прогожин! това е главния генерал на рашистанската армия в момента! та ясно ми е ква армия имат в рашистан! то само на путинофилията не и стана ясно каква армия има рашистан в момента! Но това е понеже путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! та вижте ся путинофили! целия свят виде, че рашистанската армия и за ч.п за зеле не става! затва частни армии! ама и те са като рашистанската армия! :)))))))))))))))))

64

Как квичат

преди 1 година

третополовите в безсилната си злоба! КЕФ!

63

Анонимен

преди 1 година

Звездите са за М О Ч А / означава монумент на Освободителите от Червената Армия/

62

Мдаа

преди 1 година

"Руснаците са мъже на честта..... " с тоалетни чинии, микровълнови печки, хладилници....и так далье

61

Анонимен

преди 1 година

Вчера около Митрофанова на забранената демонстрация пред *** бяха само Частни демонстранти.

60

рушките курви НЕ

преди 1 година

"Да вземем пример от братята руси...." са братя на българите.

59

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Никой няма да се изтегли от фронта, освен това ще им се дадат мунициите. Всеки знае, че с голи ръце никой не се бие. Руснаците са мъже на честта за разлика от "ЗЕЛЕНИТЕ КРАВАРИСТАНСКИ ПРОВИНЦИАЛИСТИ" Украйна е превзета точно както и България, но от Янките.

58

Те

преди 1 година

щото отвъд окена са ангелчета. Колкото и да крият, постоянно изтича информация за тайните американски затвори на ЦРУ, където са хвърлени без съд и присъда и подлагани на нечовешки мъчения, унижения и убийства, хора подозирани в тероризъм. Даже и Холивуд направи филми, а и доста книги се написаха по този въпрос. И да, авторите са американци и британци, не руснаци. Но ,,цивилизованите'' правителсва мълчат!!! Баси лицемерието!

57

Един с Една

преди 1 година

Бие ги на техна зема само с частници и наемници, които реално дори не са воювали или добре обучени, не искам си представям какво ше се случи с миличките окраинци , ако свика редовната армия :)

56

адвокат Тенев

преди 1 година

Да вземем пример от братята руси и ние да си създадем наши частни армий....и да изгониме завинаги тази "либерастия" кървав тумор в тялото на нашия народ!!! Виждате резултатите от 31год. управление на продажниците.

55

ФАКТ

преди 1 година

Сметайте, Путин ги рути само с наемници...ако свика редовната армия не ми се мисли ! ха ха

54

Бай Дрън

преди 1 година

Дойче веле и...спрях да чета.

53

Ха,

преди 1 година

Дойче веле - до тук!

52

Анонимен

преди 1 година

-Частна армия , как звучи. ????. Набират армията от частници закрили са си фирмите Много частници в тая Русия. Частни ферми за масло , млеко, фурни пълно с частници

51

ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

С Вагнер приключиме! А сега подайте насам другите бандички! Ще ги туриме у обща гробница или яма!