145

Анонимен

преди 1 година

герп са в изолация, спечелиха изборите само с хартиени машинации

144

писна ми от Тези

преди 1 година

Ама вината е на ПП още като взеха властта от първия ден трябваше да вържат попа ,че да е мирно селото ,а те се замотаха със ИТН и всичко се протака ,арестуваха го оплашиха се от герберско въстание и после ГЕРБ и ИТН със ДПС ги свалиха и сега ако клъвнат на няковя уловка избирателя ще ги изрита и трябва да търсим други да почистят държавата от вредители и шкафаджии ! Номера на ГЕРБ е някак си да ги прикътка -стане ли ПП на следващите избори ги няма ,а Барбата си има поне 600 000 на трапезта !

143

НЯМА ДРУГ.

преди 1 година

БОЙКО - СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ!

142

Анонимен

преди 1 година

ББ плати от нашите пари 4 милиарда за 8 самолета F-16, a Тайван е платил през 2019 г, 8 милиарда за 66 самолета. Така пише във fakti.bg. Освен това искат компенсации защото самолетите щели да се забавят поради забавени доставки. Ние плащаме в пъти повече и не искаме компенсации, защото нямаме държавници.

141

Анонимен

преди 1 година

Мата Хари ще е предложението. За чобанин като Буци това е най-доброто!

140

Анонимен

преди 1 година

Мария Габриел изобщо не живее в България поне от 10 години , женена е за чужденец и изобщо не знае пулса на обществото тук .

139

Анонимен

преди 1 година

Марето Габриел поздравява Бойко с песента: Ой тигре тигре, имаш ли пари? Хайде момци дайте ми пари Дайте ми париии. да видите как кака Мара ги троши

138

Анонимен

преди 1 година

Мария Габриел ще е предложението,няма такова дъ но!

137

Мария Габриел

преди 1 година

Ще е предложението на ГЕРБ-СДС за премиер!!Бате Бойко изтрепа рибата с това предложение !!!Ха ха ха - Харвардските ***-шарлатани *** и *** онемяха, глътнаха си езиците..НА ДОБЪР ЧАС НА МАРИЯ ГАБРИЕЛ!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!

136

Лена

преди 1 година

Наконтена напомадена,с бяло личице,с червени устнички и вакли веждички седна Гугъльката пред нежната Лорка и вика:" То доверието се гради на дела,а не на думи!" И ето-за да спечели доверието на Киря Харварда и да вземе скромно договорче за 14 000 левчета месечно при ББР, тя взе,че се надупих на парапета пред вратата на любовното гнездо,а той повдигна полата, и сластно омачка белите пухкави кълки и пищната дупарка...Лора тайно и завиждаше..а 600 000 балъка гласуваха за ПП-ДБ?ЕУФОРИЯ,ЗАРЯ,ПАРАПЕТ

135

ТОЗИ

преди 1 година

Т&ФЛЕК ЗАРОБИ БГ. С НАД 100 МИЛИАРДА ЗА 12 ГОД. ТЕГЛИ КРЕДИТИ КЪТ ЛУД. ПО ЕДНО ВРЕМЕ КАЗА АКО НЕ МИ ГЛАСУВАТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ИЗТЕГЛЯ 16 МИЛИАРДА КРЕДИТ НЯМА ДА БЪДА ПРЕМИЕР. И ДУПСЕТО И ДРУГИ(БЕЗ БСП) МУ ГО ГЛАСУВАХА. И ОЩЕ И ОЩЕ.

134

Гербойебъ

преди 1 година

Безспорен гербер няма! Всички са корумпета, Габриел не се ползва с доверието на ЕС, а само с подкрепата на няколко бивши чиновника.

133

Анонимен

преди 1 година

Кой ше да е тоя бродяга? Па неква мишка на конци

132

ПроСоТо

преди 1 година

Кой ще е премиера на Хунтата?...Що за майтап?!..-То се знае:-той ще е лицето "Боко М.. Бориссофф", независимо какво име ще носи държанката му !..Циркове...

131

Анонимен

преди 1 година

Чарлз 3-ти е Крал.Байко също е крал и ще продължава да краде.

130

Меркел

преди 1 година

С американската политика на хората им писна!България няма да се навежда повече на безумна политика!Искаме евтин петрол мир със съседите и равни права в Европа без тя да ни диктува безумията от вашнгТон !Депортация на бежанците не за сметка на работещите Българи!Не искаме военни бази тук и конфликти камо ли Война!

129

габриела

преди 1 година

Ако е тази габриела станала известна единствено с брака си с дъртото момче в ЕП---компетентността и ще бъде около Мата хари и чекмеджетата.......

128

Шаха

преди 1 година

Герб нямат полезен ход, който и да е кандидата ще им срине рейтинга.Въпроса е, че Борисов е готов да раздаде министерства на всеки, който го подкрепи.Най-големия проблем е, че вкараха хартията и ще изманипулират и местния вот.

127

Анонимен

преди 1 година

герб/берг доскучаха , ще теглят кредити като ппдблгбт , но пък самото стадо си поръча танца с вълците

126

Анонимен

преди 1 година

Ако управлява Борисов със сигурност няма да има такъв дефицит от 12 млрд източени в офшорни сметки на Аден Василев.