161

До дъртите комунисти

преди 1 година

Запада спечели. Да, проблемно, но спечели. Дори в Страна ОГРОМНАЯ, Великая РАСИЙ, ракетките които се мятат са със западна технология за насочване. Защото алкохоликът руснак вече и електроника не може да прави. Мразим ги западняците, ама друго си е с тая техника бее, пу пу, че дори с нея 3те дни денацификация се превърнаха в над година. Слава расий и водку, пупу !

160

ПАМЕТНИКА Е МЕНТЕ!!

преди 1 година

ИМА САМО 6- РУСНАКА УМРЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И ПРЕПИВАНЕ С БРЪСНАРСКИ ОДЕКОЛОН , ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ГО МИСЛЕЛИ ЗА КОНЯК!....ЦЕЛА ЕВРОПА СЕ СМЕЕ НА РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСТОТИИ , С ТИЯ ФАЛШИВИ ПАМЕТНИЦИ!

159

sdasdsadsa

преди 1 година

махайте тая гадост от центъра на града!!!!

158

Анонимен

преди 1 година

Американските инвестиции в България се състоят предимно в антируска пропаганда и плащане на извършителите й.

157

Анонимен

преди 1 година

"Монументът от години е причина за противопоставяне в обществото" -- противопоставянето е причинено не от монумента а от американската агентура и нейните слуги.

156

Анонимен

преди 1 година

Държавната власт нарочно не охранява паметника за да може да бъде оскверняван от фашизоидите с графити и по други начини. Това в крайна сметка ще свърши зле за тази политическа върхушка от предатели и фалшификатори на историята.

155

Анонимен

преди 1 година

Създател на съвременната българска държава е Русия. Мястото на България не е в антируска коалиция -- това е противоестествено и вредно.

154

Анонимен

преди 1 година

"Да благодарим на нашите,, приятели американци`` и да разрушим всички руски паметници ние сме един малък, но много *** народ!!!!" -- гражданска война до пълно изтребване на американсите слуги.

153

Анонимен

преди 1 година

сащ ли плащат и стоят зад тези протестиращи?

152

крети

преди 1 година

*** трябва да целувате Грузинеца и Ръководител на СССР Йозеф Сталин, че Бъллгария е във тези Граници!Ако зависеше от Англия Благоевград щеше да е Гърция а Пловдив в Турция!

151

Анонимен

преди 1 година

Добре де- руснаците ни окупирали и ограбили, добре, но кой и защо я бомбардира и разруши цяла София и загинаха над 1000 мирни граждани... Не са ли по една и съща причина се случили и двете тъжни събития?

150

Некъф

преди 1 година

Преди комунизма площта на България е била с 1|3 по-голяма, а след окупацията на ссср предаваме така наречената македония по заръка на Сталин на тито за да му се мазни и да не избяга към запада. Та да попитам симпатизантите на болшевиките кое ви харесва, да сте роби или свободни и от какво са ни освободили ***!?

149

До българин

преди 1 година

Само да спомена, че у нас никога не е имало бази на съветската армия а в момента у нас има 4 американски бази, за които получаваме 0 лева. И да му напомня, че до 89 г сме имали над 248 самолета. Многохилядна армия и за тогавашното време нашата армия е била супер въоръжена. Никога не е имало ядрено оръжие. С сега кота сме краварски *** нищо нямаме

148

Години

преди 1 година

От години монументът бил причина за противостояние в обществото. ХАХАХА, сега ли ви платиха да дрънкате глупости?

147

ххх

преди 1 година

Бутайте тоз грозник и толкоз. Русофилите пазят спомените в сърцата си не им е нужен

146

Ники

преди 1 година

Големите мъже не се борят със статуите на отдавна загинали големи мъже.

145

Анонимен

преди 1 година

Оня ушатия от снимката щял да декомунизира. Ми да почне от антлантиците номер я Соломон Паси и Александър Йорданов, които спряха Дертлиев да лустрира БКП и ДС "до девето коляно"... или да декомунизират комсомолксия секретар и кадровик Росен Плевнелиев... или може би обещаващия кадър и стипендиант на ЦК на БКП Дайнов. Аман от неграмотни вчерашни про'с'таци, тръгнали да си изявяват гордо невежеството за пари за кутия шмъркало...

144

никой

преди 1 година

ПЛАТЕНИ ФУТБОЛНИ ЗАПАЛЯНКОВЦИ

143

Анонимен

преди 1 година

Лесно е да громиш паметници. Да ходят да громят Вагнер като са толкова велики.

142

Анонимен

преди 1 година

Не може една групичка да дава наклон на целия град. Да се разкарат и да престанат да се занимават с паметниците. Тия са като някакви талибани и само искат да рушат паметници.