185

Анонимен

преди 1 година

Русия вече прави по над 200 танка нови годишно. Сам си направи сметка дали имат. Целия запад не може да направи толкова за година. Те не могат 10 години да направят 8 гаубици. Смешниците от НАТО дето са големи само на приказки а се оказаха мишки. Хилави мишки дето скоро ще бъдат прегазени.

184

5 часа руска култура

преди 1 година

Тука зелените хамеротролчета са се запенили! :):):)

183

Анонимен

преди 1 година

А в САЩ колко танка има на парада?

182

Шах с дронче!

преди 1 година

Понеже руските медии са забранени, я как всчички западняци транслират парада с надеждата НЕЩО да се случи. ;) ;)

181

НАЙ–ГЛЕДАНИЯ ПАРАД

преди 1 година

Този е най-гледания парад от всички русофоби (за наци -урките да не говорим!). Всички ТЕ чакат нещо да се случи :):) Поне е хубав парада и няма многоцветни дъги и еднорози западен модел - наслаждавайте се! ХА ХА ХА!

180

Анонимен

преди 1 година

Как да няма танкове, не видя ли Т-34. А видя ли ракетите Ярс? Нещо за тях да кажеш или има време.

179

Парад не на

преди 1 година

победата,а на падението!Без значение дали е Хитлер,Сталин или Путин!Днешната война,която Русия води с Украйна,обезличава,обезмисля и обезценява победата тогава!Така е,когато личното его или болни амбиции надделяват над здравият разум!Не изключвам и Зеленски,кому са нужни толкова жертви и щети,и морални,и материални,и човешки в мирно време?!?

178

Анонимен

преди 1 година

Къде ги видя загубите бе безмозъччен глуппендер? Русия саме ши6а цялото НАТО и ЕС събрани заедно. Запада няма нито една победа над русия дори и минимална.

177

Москва потъна

преди 1 година

Нали руската армия е непобедима защо има само загуби напоследък в Украйна?

176

Анонимен

преди 1 година

Такива паради останаха да правят Русия и Северна Корея. Страните с най-ужасните диктаторски режими

175

Анонимен

преди 1 година

Гледах,малко ,а украинците кога са на парад

174

-

преди 1 година

русия добра или лоша ще я има, мислете за България и васалното й положение и дали няма да сме следващата жертва -курбан на евро.ейската -нато либерастия в борбата им срещу Русия!!Като гледам популацията мисля че всичко вече е загубено за територията

173

Йосиф Висарионович

преди 1 година

Така или иначе - НАТО много добре знаят , че никак НЕ Е добре за тях да влизат в директен сблъсък с Руската Федерация , Северна Корея и Китай. Затова "действат" чрез добре платени и подмолни "Игри" в Украйна. Жалко за нормалните Украинци , които едва ли искат точно това! НАТО никога няма да се изправи ДИРЕКТНО срещу Китай и Русия! В това може да бъдете сигурни! Защото много добре знаят какво ПРИТЕЖАВАТ - И едните , и другите! Освен това , че Китайците са най - силната СВЕТОВНА ИКОНОМИКА!...

172

Йосиф Висарионович

преди 1 година

Вярно е , че срещу Руската Федерация и в частност - Православието се води истинска война от доста години! Сега тя стана явна - след като бе добре платено на Украинските Фашизоидни групировки и водачи да "посекат" Руско Население в Украйна. Същото стана и в бивша Югославия преди над 20 години! Всичко е за да "потекат" едни Милиарди към Военната и Здравната Промишленост на определени Държави от НАТО. От ВОЙНА се печели най - добре! И НАТО го знае прекрасно... Защото го ПРАВЯТ от много години!

171

До тролската дружина

преди 1 година

Ето ви опорни точки за постове, с които трябва да пълните сайта до довечера: 1) Парадът беше много скоромен, малко и стара техника (който не го е гледал може и да повярва). 2) Липсва шествие на Безсмъртният полк (измислете причини). 3) На парада не е бил Путин а негов двойник (въпреки че президентите от ОНД, които го познават лично, бяха там). Допускат се и постове, които съдържат въпроси, но те задължително.трябва да завършват с ругателства или нецензурни изрази към русофилите. ...... Действайте!

170

Анонимен

преди 1 година

До Васил. Направи си по-убав бе

169

Анонимен

преди 1 година

Гръм и трясък - маниакалности, нас не догонят...

168

нднс

преди 1 година

на парада присъства и Путин кой да присъства бидона ли *** жур на ля

167

Васил

преди 1 година

Гледах им парада и се смях на глас! Такъв жалък фарс отдавна не бях виждал. Жалка картинка!

166

Анонимен

преди 1 година

Голяма победа - над двеста хиляди по полетата на Украйна.