18

Анонимен

преди 1 година

Тия келешчета,дето се оплакваха по телевизора,че им били нарушени правата,ако са били чисти,щяха спокойно да изчакат проверката,а не да се жалват?

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 - Значи, давам 1000 лева на едно полицайче, да влезе и да "открие" в джобчето на някой случаен 0.2 грама трева и айде, затваряме. Ехеее хее! Законотворци :)

16

Анонимен

преди 1 година

в нормална държава тоя шеф и всички участници в тоя погром щяха да са дисциплинарно уволнени вече

15

Анонимен

преди 1 година

"Като гледаме какво става по улиците от разни неадекватници,даже малко им е било." - Бреййй шефа ше казва той, на хората как да живеят! А ревете, когао някой с 5 дипломи и няколко стотина милиоа пред вас прави същото.

14

Анонимен

преди 1 година

и на какво основание са иземвали телефони на хората и са им трили видеа от тях? и как така ще ги разсъбличате бе

13

Анонимен

преди 1 година

Когато в заведение се открие клиент с наркотик,тутакси затваряне на заведението.Само така собственикът ще има мотивация да не допуска подобни типове,а не обратното,ползването на дрога да му пълни заведението.

12

Анонимен

преди 1 година

***, да отидат на всеки паркинг на мол след края на работнот време, повече наркотици ще намерят!

11

Мафиотска държава

преди 1 година

Акцията е срещу заведението и хората са просто пълнеж. Целта е да се принуди заведението да продава техните наркотици. Всички знаем, че цялата полиция покровителства разпространението и продажба на наркотици. Просто тея шефове на това заведение не искат да дават рушвет. Затова са го отнесли посетителите. И на полицаите и шефа им нищо няма да им направят просто защото гарван гарвана око не вади.

10

Анонимен

преди 1 година

До 6 - Да го каже, като не са 50 парчета и проверява разни шечета ... знаеш ли колко безработни има от МВР такива?

9

Анонимен

преди 1 година

Като гледаме какво става по улиците от разни неадекватници,даже малко им е било.Като че ли не знаем,че в заведенията се сипе дрога като от чувал с брашно.

8

Анонимен

преди 1 година

"Шефът на полицията с разбиране относно състоянието и позицията на клиенти" - Ще я видим тая работа в ъда ...

7

Извратеняци

преди 1 година

Извратеняяците в униформи са опипвали млади нажномъхести ***енца!))

6

Анонимен

преди 1 година

стана известно че на въпросното заведение за последния месец са му правени 30 различни проверки, не требва да имаш много акъл в главата та да се досетиш че полицията играе ролята на разчистване на конкуренцията, че и телефоните взимали и карали хората да си трият видеозаписите, откъде накъде, ако е задържан някой може да му вземете телефона, ама иначе и във взички случаи немате правото да му гледате а камо ли да триете информация от него

5

Анонимен

преди 1 година

няма не искам, няма недей! като ви каже бг полицай да се събличате, се събличате!

4

Бонго Бонго

преди 1 година

Смениха режима в полза на Радев и всички схеми с наркотиците митниците бежанците имат нов началник , продължаваме промяната .Подсъдим си Радев !

3

Анонимен

преди 1 година

аз съм сигурен че и на централна гара има хора с наркотици в себе си, значи ли това че требва да блокираме за 5-6 часа гарата и да разсъбличаме всичките стотици хора там да ги обискираме, това е абсолютно своеволие, ако имате някакви подозрения влизате проверявате ако имате основания задържате и след това обискирате, как ще блокирате часове наред посетителите на едно и друго общественно място, че ще ги и разсъбличате, тая държава да не Ви е някаква бащиния бе ченггета нагли

2

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да каже тази банда корумпета,все е неистина. Единственият неоспорим факт е че няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им.

1

Бонго Бонго

преди 1 година

Хо хо хо....ако беше станало по времето на Бойко Борисов...лицемери.Уважавам работата на полицията, разчитаме на тях.Но в случая докато произведоха 3 досъдебни срещу лица, пострадаха всички други около тях, ЗАЩОТО ПОЛИЦИЯТА НЕ Е ЗНАЕЛА КОЙ ТЪРСИ И СА ТЪРСИЛИ НАРЕД.АКЦИЯТА Е СРЕЩУ СОБСТВЕНИКА,МОЖЕ БИ НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ВНОСКАТА. НЕЗНАЕМ , НО НЕ Е НОРМАЛНО ВСЕКИ ДА ЯДЕ КАКАЛАШКАТА, ЗАРАДИ ТРИМА. ДЪЛЖИТЕ ИЗВИНЕНИЕ!!!!!!