61

Анонимен

преди 1 година

Ще повярвам, че са им нарушени правата, като видя 400 заведени дела по случая. До тогава е обикновено мрънкане.

60

Абе

преди 1 година

Не знам какво всичките тук се правите на светци и спазващи правилата, като знаете че не е така. Като не правиш мизерии и пакости никой не те закача. Аз защо си нямам проблеми и не ме обискират и не ме проверяват и не ме задържат събличат итн.,ЗАЩОТО не се занимавам с ГЛУПОСТИ. Да бъдем честни, невинните хора, спазващи правилата и реда си нямат проблеми със закона.

59

.

преди 1 година

Камери върху тях и право да бъдат снимани всички държавни служители от всеки гражданин докато изпълняват служебните си задължения.

58

Анонимен

преди 1 година

Нека ги проверяват. Познат охранител разправя, че напоследък много роми вижда с пресен белег от операция, казва като го бутнеш и оня "ох, операцията ми" и вдига тениската, и показва разрез от малко под сърцето почти до пъпа. Казва, сигурно всеки четвърти е така! Едва ли толкова хора са се разболяли от едно и също, а от това място няма и кви органи да продадат, единствено остава да ги режат и да ги пълнят с наркотици да пренасят.

57

АнонимеН

преди 1 година

НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ СА МЕСТАТА КЪДЕТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ И УПОТРЕБЯВАТ НАРКОТИЦИТЕ НО ТОВА КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ ТЕЗИ ЧЕНГЕТА Е ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ШЕФА НА СЪОТВЕТНОТО РАЙОННО В ПЛОВДИВ! НЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ ЗАЩОТО УТРЕ ДЕТЕТО ВИ ЩЕ Е НА БАР И ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С НЕГО ИЛИ С ВАС АКО ВИЕ ОТИДЕТЕ НА БАР ! НАРКОТИЦИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА! ВЪВ СЕРИАЛИТЕ ПУСКАТ ДЕГИЗИРАНИ ЧЕНГЕТА И ТЕ АРЕСТУВАТ! ТАКОВА НЕЩО КАТО ДА НАХЛУЕШ НЯКЪДЕ И ДА ТАРАШИШ ВСИЧКИ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ САМО В ПУБЛИЧЕН ДОМ НО НЕ И В ДИСКОТЕКА!

56

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Та при бате Бойко било полицейска държава! А, бегайте пак да лежите по паветата и блокирате пътища. А, аз приветствам такава акция. Отдавна трябваше да се случи. Студентски град в София направо плаче за такива екшъни. Като ги видях в тазсутрешния репортаж"унизените", малко им е било. Особенно на"репортерката-сервитьорка"с патешките усни. Тази трудно можеш да я "обидиш"или унижиш.

55

АнонимеН

преди 1 година

РАБОТАТА НА ПОЛИЦИЯТА Е КАТО ПОЛУЧИ СИГНАЛ Е ДА СЕ ОТЗОВЕ И ДА РЕАГИРА АДЕКВАТНО ВСЕ ПАК СЪМ ГЛЕДАЛ НЯКОЛКО ЕПИЗОДА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЛОС АНДЖЕЛИС С ХОРЕИШИО И ЧАСТ ОТ СЕРИАЛА ЛУЦИФЕР :D И НЯКОЛКО ЕПИЗОДА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В МАЯМИ! В ТОЗИ СЛУЧАЙ ПОЛИЦИЯТА НЕ Е РЕАГИРАЛА АДЕКВАТНО А Е БИЛА НА ЛОВ ЗА ВЕЩИЦИ БЕЗ ДА СПАЗВА ЗАКОНА СИ Е ПРАВИЛА КВОТО СИ ИСКА!

54

Анонимен

преди 1 година

Блгарските фенве на Тръмп, а иначе по-извстни като кооейки и русофили, пак нападнаха!

53

От Берлин

преди 1 година

Добре дошли в Новото време на ТРАНСФОРМАЦИЯТА...! Дигитален контрол, тотално наблюдение, дигитални пари, ,,ваксинационен" паспорт, чип под кожата.. ,,Пандемии", маски и къртене на пейки...Робство! Това е бъдещето на оФцете...

52

Добрият Съветник

преди 1 година

Ако живеет в наркомански квартал, имам предлоцение. Отидете и оберете онова бялото, дето се тръпа острани по акумолатора и го сложете в пакетче и си го носете. Дори и да ви задърцат, не е незаконно. НО ако някоя дрогичла ви открадне портомонето и реши да пробвя ... Хее хеее хееее :) ... Да лажем, че бързо ми мина яда, когато ми изчезна портомонето и след 20 минути си го взех от едно гърчещо се в предсмътни конвулсии

51

Дедо

преди 1 година

АКо искате свобода и демокрация отивайте в Сащ. Там за една бира отворена на улицата,ще спите седмица в ареста и ще обяснявате пред съдията постъпката си!

50

Анонимен

преди 1 година

До 71 - Абе забелязвам, *** все събличат някакви дето са по 170 сантя, 70 кила и мязат все едно са слезли от панелката. Така не ги видях, да обескират някой, дето мяза на Семерджиев, въореки че съм чувал същтщите, да псуват охраната. Не съм ги виждал и да барат мъже с костюми, дето мязат я на адвокати, я на общинари ... А и тях виждам проблеми. Все го отнасят обикновенни хора.

49

Пинко

преди 1 година

Сигурно ще го запомнят . Има възпитателен ефект. Едно време милиционерите да биеха шамари и стрижаха нула номер. Сега по европейски .

48

АнонимеН

преди 1 година

ТОТАЛИТАРНИ РЕЖИМИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВАЛ СА НЕЩА КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ!!! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДИСКОТЕКА ЛИ Е, БАР ЛИ Е, РЕСТОРАНТ ЛИ Е! НЕМОЖЕ ДА СТРОИШ ПОСЕТИТЕЛИТЕ ДО СТЕНАТА И ДА ИМ ПРАВИШ ПРОВЕРКА АКО ЩЕ ДА ИМАШ СИГНАЛ, ЧЕ В ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ СЕ УПОТРЕБЯВАТ И ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ! ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ И ОТ ПОЛИЦИЯТА НАЧЕЛО С ШЕФОВЕТЕ ИМ! НЕЗАБАВНО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ ЗА НАЧАЛНИКА НА ТОВА РАЙОННО В ПЛОВДИВ!

47

Анонимен

преди 1 година

До Стефчо - Аз предпочитам по старите методи :)

46

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Със сигурност охранителите в хипермаркети " B I L L A " в град Пловдив и град София " B I L L A " с името България ще ви съблекат поне голи до кръста в буквалния смисъл на думата, за да ви унижават пред всички клиенти на магазинът им . Ако сте от мъжки пол ще ви събуят и обувките и панталоните . Имате специални поздрави от единия от потърпевшите и свидетел на други такива случаи . Весели празници и дано не им попаднете в обсега на тези охранители ...

45

64

преди 1 година

Ха! Тома невероющий има тука ... Свриозно ли не знаете, как стават тези неща? Петъчната ночна беше най-сладката смяна. Даже се бях замислил, дали да не стана полицай тогава.

44

Стефчо

преди 1 година

Така трябва да бъде всяка вечер. Тая пасмина без контрол и натискане за нищо не става!

43

Анонимен

преди 1 година

Ми то като в казармата . Навеси се за преглед. Бухахаха

42

Анонимен

преди 1 година

До 60 - здравей! Аз дадох примера си със задтржането си, когато си търсих костюм за бала. Освен ако не отговаряш на описание, нямат право. А аз бях "средно висок мъж с черна дреха", ама бяха изпуснали "към 35-40 годишен, между 110-120 кг". Това беше първото нарушение. После единия от задържалите ме се отказа да се легитимира. После ми взеха телефона, докато звънях на баща си, да се обади на семейният ни адвокат, а наакрая бяха 24-те часа арест.