151

абе

преди 1 година

а готови ли са да наторят украинските полета ?

150

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН.Личи ,че ни си българин.България има само 16 МиГ 29 всичко на всичко и повечето машини са с някакви много малко оставащи летателни часове.Още преди войната се говореше,че Полша може да даде някакви двигатели.Да не говорим,че МиГ 29 вече е доста стар и нищо не може срещу съвременните руски самолети,те просто ги свалят от такова разстояние,че са извън обсега на радара,както на самите МиГ 29 така и на украинското ПВО същото е и с Ф-16 и затова американците не ги дават.

149

Румен

преди 1 година

До150. Само да напомня , че след Царство България 1943г. Съветските войски насаждат терор в България . И тия войски пропадат в Титова Югославия / само разпадат се/. В България настъпва Тих Кървав Преврат , въпреки , че Втората Световна Война е Приключила 1948 г. Този тих кървав преврат е отнел живота на хиляди хора , без да сме били във война . До като се укроти властта на БКП 1960 г. Т. Живков много добре е знаел характера на народа

148

Анонимен

преди 1 година

Тоя няма да стъпи даже е околностите на Бахмут.

147

АнонимеН

преди 1 година

До Чичо/ ЕВРОГЕЙСКИЯ ФОНД ЗА МИР ВЕЧЕ ИЗПЛАЩА ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДАРИ НА УКРАЙНА КАТО ОРЪЖИЕ :D ПОЛША ПРИБРА 1 МИЛИАРД ЕВРО ОТ НЕГО ВЕЧЕ! АКО И НИЕ СМЕ УМНИ МОЖЕ ДА ДАРИМ ПОНЕ 10 МИГ29 И ЩЕ ВЗЕМЕМ КИНТИ ОТ ФОНДА ЗА МИР И НИЕ

146

Анонимен

преди 1 година

До150. Като чета и аз коментарите ти . Виждам , че са 50 на 50. А в Русия резултата срещу Диктатора ще е съвсем друг.

145

АнонимеН

преди 1 година

ПО ПРАВИЛО ПЛАХОВЕТЕ ПЪРВИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ МОРДОРСКОВИЯ. ЛЬО СЬО ГНЬОМА НИКОГА НЕ Е БИЛ КАПИТАН И ТОЙ ЩЕ ИЗБЯГА КАТО ГО ПОДГОНЯТ! НЕСА МНОГО МЕСТАТА КЪДЕНО *** МОЖЕ ДА СЕ УКРИЕ НА СВЕТА! СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ ГО ИЗТЪРГУВА НА ТЯХ ДОВЕРИЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА :D КИТАЙ И ТЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДАТ НА МНС ЗА ДА ГО ОБЕСЯТ! БЕЛАРУС СЪЩАТА РАБОТА И НА ЛУКАВШЕНКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА! КУБА Е ПРЕДАЛЕНО СЛАБА! ДУБАЙ СЪЩО Е СЛАБ! САМО ВЕНЕЦУЕЛА И ИРАН ОСТАВАТ КАТО ВЪЗМОЖНИ МЕСТА КЪДЕТО *** ДА СЕ УКРИЕ!

144

Чичо

преди 1 година

Така, чакайте сега да видя дали правилно разбирам - ще вземат едни пари от Европейския фонд за мир и ще ги похарчат за производство на...снаряди?! Да ви пикам на сбърканите Евро-гeйски ценности! Да идват Възраждане и да се махаме от тоя извратен ЕС докато все още можем!!!

143

АХАХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

Кадиров ли бе? Подпухналия козел с ТИКТОК бригадата? Тоя беше първият дето избягда от фронта!АХАХАХАХА

142

P.R

преди 1 година

Чакат да мине парада за Гергьовден и с цялото въоръжение- атака.

141

Обективен

преди 1 година

Нали щели да напуснат позициите си нали писали гневно писмо до командването на руската армия бодлите *** повярваха ВСУ реват че снощи ги засипали с огнен жупел че ги засипали с фосфорни бомби те да не искат да ги засипят с шоколадови бонбони прав е вчера Орбан не може да се победи ядрената държава маи добрия вариант са преговорите това е спасението и президент Тръмп !!!!

140

АнонимеН

преди 1 година

ГОВНАГНЕР ДНЕС ОФИЦИАЛНО Е ПРИЗНАЛ ПОРАЖЕНИЕТО СИ В БАХМУТ ! 1 ГОДИНА НЕ МОЖАХА ДА ПРЕВЗЕМАТ ЕДНО МАЛКО ГРАДЧЕ С НАСЕЛЕНИЕ ПО-МАЛКО ОТ НА ПЕРНИК!

139

Румен

преди 1 година

До154. Не вярвам да не знаеш. Но ще ти напомня , българите не обичат Диктатори и Диктатура. Дори във времето на Тодор Живков власта я караше по ръба с мека сила . Много народ мина в България през затвора. Но бяхме по добре от ГДР / там бе Щази/ при нас бе ДС подкупни от всякъде.

138

Анонимен

преди 1 година

След Вагнер Кадиров е наред да тори украйнската земя

137

Хе хе

преди 1 година

Един единствен път не прочетох или чух киевските власти напълно да евакуират застрашени от бойни действия населени места. Абсолютно винаги има останали цивилни, зад чиито гърбове да се крият храбрите захитники. Как пък не се научиха за повече от година, или наистина Киев така воюва. И целта е максимален брой цивилни жертви, за да се захранва пропагандната машина.

136

Анонимен

преди 1 година

До151. "Руска култура " не е това да ядеш с дървена лъжица гъбена чорба в подмосковието. Смисъла е друг. Той е нещо близко довчерашния клип на срещата в Турция между Русия, Украина, ООН за износа на зърно. В кадър се показа как руски дипломат самоволно маха знамето на Украйна поставено /по протокола от Домак. И украинския дипломат отива да го дърпа от ръката му. Подобни примери в междунар. срещи с руснаци има много . Особено кога се правят писмени договори . После се получава съвсем друго.

135

Анонимен

преди 1 година

Режимът на Путин е точно като на Хитлер.

134

G.I. Joe

преди 1 година

Вагнер падна до нивото на Азис - една драг куин сбирщина.

133

Анонимен

преди 1 година

Ами кажете какъв е тоя режим на Путин та и ние да разберем,или просто така сте чували.Май Химериканските не харесват Путин,щото не им върви по гайдата и си гледа интереса на Русия.

132

Анонимен

преди 1 година

До143. Цял блок се опразни в квартала от руснаци работещи в тъмния сектор на енергетиката. А облагите от ЕС минаха и заминаха през фирми. Обикновените българи им казваме Партиини схеми.