37

Анонимен

преди 1 година

Стрелецът от вчера като са го арестували са го питали "Защо го направи" и той е отговорил "Омаловажаване". Бил е приятел с няколко участници в риалити предаването им "Задруга", където в общи линии събират ута йката на обществото, мафиоти, леки момичета и т.н. Бил е криминално проявен, нападал е полицай, убивал е кучета в селото си, правил е зулуми с мотора си и карал с 200 в селото. Ядосан бил, че трябвало от Белград да се премести в селото си. Дядо му и вуйчото са имали много оръжия и гранати.

36

Петърчо

преди 1 година

Американски медии умуват над това защо в други страни имало масови убийства. В САЩ самото общество произвежда масови убийци по много причини и когато на това се добави лесно достъпното оръжие резултатите са видими. Учим се от "най-добрите" както се казва. Да ме извиняват всички които са помислили че съм русофил ама аз искам да живея в демократично общество където деца не избиват деца. Жалко е че допуснахме да ни се всади в главите че да критикуваш означава да си враг. Така проблеми не се решават

35

Анонимен

преди 1 година

Има една много хубава поговорка: "Ако мечката играе в съседите, ще дойде и у вас"...

34

Анонимен

преди 1 година

До 35 - И какво от това?

33

Анонимен

преди 1 година

Еш па и теа па ... Ше речеш че 100 пъти на година са прават такива ... Ми яднали са нешту хората и ся сшучва са....

32

Богат

преди 1 година

Защото са шувинисти.

31

Р. Рейгън

преди 1 година

Свободният човек е въоръженият човек!Най-милитаризираната страна е Швейцария; колко стрелби и убийства стават там?А как стоят нещата с престъпността в тази най-богата,най-спокойна и ... най-въоръжена страна? Да, убиват хората,а не оръжията. Следователно -- каквито са хората, такова им е поведението; мислите ли, че ако държавата изземе законно притежаваните оръжия, стрелбите и престъпленията ще намалеят? Нищо подобно! Престъпниците и убийците пак ще са си въоръжени, а хората ще са беззащитни!

30

Анонимен

преди 1 година

Защото са наркомани извършителите.

29

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже всекиму да живее като в "американизирана и марионетна" Европа и ЕС.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Имат много добри сериали сърбетата, но там е само насилие и дуене, последно гледах Беса, тоест за албанската мафия :)))

27

Анонимен

преди 1 година

До 13 - рашките ги виждат като празноглавци. Империите ги използват да всяват смут на балканите и след това ги завладяват. Сърбите нападат България по молба на Византия и после Византия ги поглъща. Османците правят същото и сърбите отново нападат България мислейки, че ще получат нещо, ама накрая Османците ги поглъщат. СССР пък се пробва да ги погълне след ВСВ, но Тито вижда как руснаците ги изиграват и сключва военен пакт с Турция и Гърция срещу СССР иначе Сталин е щял да го прати в гулаците.

26

Влади

преди 1 година

Щот у нас никой не се е сетилтака да се разтовари

25

Р. Рейгън

преди 1 година

Стрелят хората,не оръжията!Всичко,с което могат да бъдат наранявани и убивани хора,може да се превърне в оръжие,вкл. всякакви хладни оръжия или дори автомобили.Много повече хора загиват в автомобилни катастрофи,отколкото в подобни стрелби.Някой да иска забрана на автомобилите? В отговор на някои тукашни пропагандатори срещу притежанието на оръжие,ще отговоря и с този аргумент:притежанието на оръжие не е предпоставка за убийство,а за защита на личността и собствеността от престъпни посегателства

24

Анонимен

преди 1 година

Няколко са факторите и ние като нация се доближаваме до тях с изключение на първото, а те са 1.Има ужасно много оръжия, останали след войните/ 2.Децата подръжават на какви ли не идоли, рапъри с лоши текстове, местни риалити програми, филми като "Juzni vetar" и искат да са като тях и да получават такова отношение./ 3.Родителите и учителите не им обръщат достатъчно внимание./ 4.Децата са нон-стоп в интернет, тик-ток и др. мрежи.Само се чудя защо не се предприема и у нас нещо за децата,еднакви са!

23

Ужас

преди 1 година

Заразното зло от САЩ стигна и до Сърбия......лошо е че ние сме близко.

22

Пепи

преди 1 година

Защото има психопати, които с цел да са във властта, докато раята им плаща тлъсти заплати, са готови от сутрин до вечер да им обясняват как някой друг е виновен за мизерния им живот. Така ги радикализират и стават неконтролируеми. Същото като у БГ, както и всички други държави, където има тотално разслоение на обществото, богати и мизерници, които не могат да повярват, че те са единствените виновници за мизерния си живот. И те така.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Правя разлика, ся не смятам всички сърби за нищощества, но България беше комбина с руснаците, докато сърбежите се дърпаха, нали уж са велики :))) Дадоха им на тепсия изкуствената Югославия и се помислиха за нещо :)))

20

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 15. Ти само като четеш какви глупости драскат и "авторите" и "коментаторите"...започват да сътворяват нова история на света по свои собствени фантазии.

19

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са виновни за днешните ни взаимоотношения с Македония. Това пък ме кара да избухвам от радост при всяка стрелба в Сърбия! Лош човек ли съм?!

18

Анонимен

преди 1 година

Защото сърбите са агресивни на генетична основа и са шовинисти по душа. Всяка обида - национална или не я лекуват с кръв, а уж са християни. И това са само децата им. Представете си какво е в главите на бащите.