24

Мария

преди 1 година

Схемаджии,лъжци .Това са тия променкаджии

23

Вьзмутен

преди 1 година

Тия се сьгласиха да правят свой кабинет под контрола на борисовСамо заради гаврата с протестите срещу герб заслужават на избори да отидат в небитието , заедно с ортаците си от ппЕ всички видяха какви борци с корупцията сте

22

анонимен

преди 1 година

Няма как, Ристе! Малки сте ДБ! Подли сте, мерзавци сте, единствено ви вълнува кокала и да грабите! Е, как не се задавихте от власт и пари! Съюзихте се с шарлатаните от "Харвард", абсолюти нещастници сте!

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя розовия демократ хубаво си спеше. Какво взе да се прави на умен?!

20

Българин

преди 1 година

"Градската десница" им викат на... розовите комунисти! От изцепките на ПП-тата всеки нормален политик би трябвало да го е срам! Но от трето поколение болшевишки израстък, такова чувство като "срам", отдавна е атрофирало! Колкото до Борисов, ГРБ си е партия създадена от него, която три мандата е управлявала България ! Дългоноско също дължи политическата си кариера на него!

19

ДБ не бяха ли се

преди 1 година

прегъранил с ГЕРБ по едно време? Точно тоя ли ще говори за интриги?

18

Анонимен

преди 1 година

Независимо кой е станал първи или втори на избори - ДБ искат да управляват сами! Е, искат, ама нема )))))))

17

Маджо

преди 1 година

Ех ице защо трябваше да се лакомиш за парите на божков при бойко добре си живееше като министърче и патерица на герб в реформаторски блокНяма как и от божков и от герб едновременно да текьт пари разбра го но кьсно май и бацо и божков те отсвириха за гявольк

16

Ха ха ха

преди 1 година

Божков вече не плаща и - групата на пп дб увеси носХайде на новите избори и хората от протеста да изберът , истинска партия която ще бьде опозиция на герб в парламента

15

Анонимен

преди 1 година

Значи този дето ми живее на гърба от моите пари, ми натрица пак същите бандитски партии на прехода? Как, защо? Така ли трябва да бъде? Ми ходете на издръжка на чекмеджетата тогава! Аз не искам от моите пари да отиват за заплати на хора, които постоянно ми ги връщат същите в парламента, ми не искам. Бойкот на услугите и продуктите от фирми, които извършват контролиран вот.

14

Браво

преди 1 година

Респект Христо. За съжаление нямаме журналистика, а ПР на мафията и ***.

13

MaйMyнaтa

преди 1 година

Борисов бил стар, а кво да кажат американциге тогава

12

Васко

преди 1 година

Къде останаха шмекерите от НЕКСО! Къде си стои на сянка Дубаеца,къде е Бобока , нищо не се чува за Баневи ........ах Вие шарлатани. Брадатия Дебъец Христо и ниския генерал е време да духат супата със всички Кирчовци.Ще има нови избори!

11

Анонимен

преди 1 година

Как така да си говори, каквото иска бе ? Първо твоята партия има нищожен глас. Т.е. представляваш много малко хора. Второ ако не беше Борисов да те вземе в Герб никой нямаше да те знае днес ?:) Малко по уважително говорете,че вече дразните всички. Групичка лаладжиии

10

Анонимен

преди 1 година

Бойко беше чаровен като млад, спор нема в това, ама вече никой не му верва на глупостите :))

9

Майора

преди 1 година

Абе Пинокио пак се изказваш неподготвен ? Каква коалиция може да има между бивши комунисти , техните отеочета и хора от ДС?И как може да се вярва на хора тотално провалили страната и довели до фалит о трайно високи цени на вдичко? Ало Маджото и срещата с Бобоков не носят нищо добро!

8

сигурно

преди 1 година

На боко гащите му отдавна треперят като на голо шведче брадата при снеговалеж!!

7

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, несериозно е поведението на шайката на Магнитски. Събориха правителство, месеци наред плюят и оклепват по телевизиите и радиата от сутрин до вечер. И после искат да ги подкрепят :D ГЕРБ откачалки корумпирани.

6

Анонимен

преди 1 година

То също така е несериозно вие всички да сте в политиката, ама ей на, случва се.

5

А,Борисов да не

преди 1 година

Е повишен за говорител на Христо Иванов?