54

Човек

преди 1 година

Не искам Борисов и Доган, Нинова и Копейкин,нито чалгар-диван. Те се провалиха. Погледнете Румъния и вижте България....и така ще бъде докато тиквата и Гешев не са в затвора.

53

Анонимен

преди 1 година

След като румънците ни задминаха с 200. Очаква се скоро и македонците и албанците да ни задминат.

52

Анонимен

преди 1 година

Всички са смешници,псевдо политици.

51

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо - споделената отговорност е споделена безотговорност.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52: БСП няма да направи коалиция с ГЕРБ. Експертно правителство с мандата на ГЕРБ също е проблемно, защото много хора ще го приемат като скрита коалиция. Експертно правителство с втори мандат може да се получи без ГЕРБ ако обаче има подкрепа на ДПС. Без ГЕРБ и ДПС сметката не излиза. И какво остава? - експертно правителство с трети мандат (най-вероятно пак на БСП) или отиваме пак на избори.

49

Анонимен

преди 1 година

И ние искаме споделени парички,но това не очаквам от смотани и алчни женички.

48

fact

преди 1 година

До Анонименама верно ли? КВО ШЕ СТАНЕ КАТО НЕ ДОЙДАТ ПАРЕ ОТ ЕС? АМИ САТО УКРИАНА ПОБЕДИ НА ФРОНТЪТ? тука сичко ше е мирно и тиха с герб начело?Българчетат и да искат не могат да изкарат пари, за да запълнат алчвостта на терб. Откъде паре за порционът? а за кражби? а за раздаване и подкупи? Пълен провал за герб е кат нема паре. нагонови и за краднене

47

Много моля

преди 1 година

Цонев да не говори от името на "хората".

46

Анонимен

преди 1 година

Най после. И Манфред Вебер доволен и г-жа Митрофанова доволна и Ердоган доволен.Браво.

45

Анонимен

преди 1 година

ДПС-Магнитски не може да има претенции за никакви правомощия, по каквито и да било направления. Нито може да се търпи или приема, каквото и да е било тяхно мнение.

44

Анонимен

преди 1 година

От неутрална гледна точка, кабинет ГЕРБ - ДПС - БСП - ИТН с 4 - годишен мандат, е добър вариант, тъй като страстите ще поутихнат, икономическата ситуация ще се нормализира, а освен това ще има две ясно изразени опозиции - една нормална, дясно - центристка в лицето на ПП/ДБ, и една радикална в лицето на Възраждане (тук остават съмненията дали Възраждане не е проект на ДПС). Така или иначе, повече от това в момента не може да се измисли

43

Абе

преди 1 година

Тия да не са от кмета на с. .... Община Мъглиж,де то ги разкарва с кола из гората,като еколози,а мъжът и я снимал.

42

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ДО 42 А 3 ГОД КОЯ КОАЛИЦИЯ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПИТЕ НА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА ОТРОВИТЕ НА ШАРЛАТАНИТЕ НА ЮМРУЦИТЕ И КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ 42 С БЮЛЕТИНА СЕ ГЛАСУВА В ЕВРОПА С МАДУРОВКИ В СТРАНИ ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ КИРО СИ КУПУВА ДЕПУТАТИ ОТКРИТО БЕЗНАКАЗАНО И ДЪРЖИ КОДОВЕТЕ НА МАДУРОВКИТЕ ТЕЗИ КОИ СА

41

Анонимен

преди 1 година

охх ДПС охх кеф!!!!

40

gogo

преди 1 година

Сачи, туй е химикал, ще пише и без да го натискаш толкова - не е мотика

39

Анонимен

преди 1 година

Бойко вече е сдал фира.Не знае какво иска.А такива отиват там дето не искат впоследствие.В случая се оказа до Радев.А Радев го дебне да го очисти с дрон.Най- умното му решение беше да се оттегли през 2021 и да саморазпусне бардака ГЕРБ.Вместо това се мота 2 г и какво постигна , каза евалата на човека дето го свали и направи жалък.

38

Пълна измама

преди 1 година

Са ТИЯ избори.Как и КОЙ нормален Българин ще гласува за собственото си унижение да го управляват *** и неграмотни дупетати.Цифрите не излизат на показ и резултатите на гласуващите?Къде са?Изкарайте ги,ама ЙОК РЕЗУЛТАТИ.

37

toti

преди 1 година

НАЛИ ВИЕ СТЕ ДЪРЖАВАТА БЕее...ХАЙДЕ ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО,КОМАНДВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА,ЩО НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИ ВЗЕМА ВЛАСТА,.НАЛИ СТЕ ПЪРВИ !!!-МАЙ САМО НА ФАЛШИВИ ГЛАСОВЕ !!! ТИЯ МЛАДОЦИ ВИ ЦАКАТ С МАЛКА ТЕРЦА !!! МНОГО СТЕ ЗЛЕ !!! САМИ СЕ ВЪРТИТЕ В КРЪГ И СТЕ КАТО КРЪГОВОТО НА ГОРУБЛЯНЕ ....НЯМА ИЗХОД !!!

36

Анонимен

преди 1 година

След поредното страхливо изявление на лидер ВИ Борисов имате два пътя.Този страхливец като нищо ще ви саморазпусне след като е видно в каква депресия е изпаднал.ДРУГИЯТ начин е да си изберете нов човек.Но вие сте ***, тоест вероятно ще ви разпуснат скоро.

35

Анонимен

преди 1 година

Който има пари има и власт. Който няма пари гледа отстрани.