102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105Съгласен съм с теб донякаде, ама в българско училище е нямало стрелба, освен ако не смяташ Слънчака за училище :)))

101

Анонимен

преди 1 година

В класа на детето ми който е втори клас има детенце за което моят ми казва, Стефчо е най-добрия в класа, всичко му се подиграват блъскат и закачат а той нищо не прави !

100

Анонимен

преди 1 година

Затова има охрана. Друг е въпроса как точно един пенсиониран електротехник работещ като охрана ще опази няколко стотин деца в едно училище. Представи си, че всички тръгнат въоръжени, ще стане касапница. - Представям си. Нямаше да стане. И обясни ми, каква охрана да сложим? Може да намеме някоко командоси (ако изобщо има откъде вече), по 12 души на смяна, на ротационен принцип,с контролна зала, камери за лицево разпознаване и прочие, във всяко даскало :)

99

Анонимен

преди 1 година

До 103 - Да. Училищет . 35% от учеиците след 8--ми клас са там, я да работят, я на посещение и "съмър трип", попиват цялата мизерия и посля я пръс=катпрез чебната година сред съучениците си.

98

Анонимен

преди 1 година

Мног мечтатеи тук. Иска им се, да умират хора, ама ако може, някой друг да го направи, а те ще го защитят "онлайн", където е анонимно. Е виж - няма да м пратят пари за леглана защита, нито да се обявят пулбично в негова защита, но както и да е.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 Слънчака училище ли е за теб, или не праиш разлика :)))

96

До 94

преди 1 година

Затова има охрана. Друг е въпроса как точно един пенсиониран електротехник работещ като охрана ще опази няколко стотин деца в едно училище. Представи си, че всички тръгнат въоръжени, ще стане касапница. По-скоро трябва да се мисли в посока детектори за оръжие, но те ще светнат и при връзка ключове.

95

Анонимен

преди 1 година

Западните ценности виновни. И при бай Тошо са били виновни, като имаше гамени в училище и тормозеха другите деца. Бах тоя запад.

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 - Да, така го изкарваме и ще го изкарваме.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 - Ама хич е нямало престрелки. Ама никога! Слънчев бряг 94-а, като имаше само две дискотеки. Ходиха да пребиват клиентие на еднат,а да не влизат там, че да може само от техните дилъри да купуват. Пуфтяха пушки и прочие. По новиите нищо ... все пак бяхме "демократична държаав".

92

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия 91 - Супер рамзисли или каквто наричаш там илщзиите, идваи от пиянския си мозък, но защо избра името на световно изветен педофил (наред с други неща), в статия свързана със смърттана деца ...

91

Анонимен

преди 1 година

В БГ такова нещо не може да стане, но в Сърбия може.....:))) Не че сме нямали престрелки между мутрите, през 90-те и началото на века, но никога в България е нямало стрелба в училище :)

90

Анонимен

преди 1 година

и накрая тормозеното дете било виновно че не му издържали нервите, так ли го изкарахте, то било куку и психо, а ония дете го тормозели и никой не обръщал внимание - добрите.милите и хрисимите - ами така ще е - идва един момент когато не ти издържат нервите

89

Анонимен

преди 1 година

Този не знам колко ще оцелее. Сърбите са доста сприхав народ. Аз ако съм родител на убито дете, търпеливо ще го изчакам да излезе от психиатрията и ще го направя на кайма. После ще го излежа, няма проблем. Като е бил тормозен, да се оплаче, да си смени училището. Получил двойка и изперкал - не е истина просто, колко лабилни хора има.

88

Анонимен

преди 1 година

88 - Полезно умение е, за случаите в които някое 14 годишно си повярва и реши, че ще избие половината училище ... Някой трява да го спре.

87

Анонимен

преди 1 година

До До 88 - Чакай сега ... той го научил на 14, н псоле дълги години нещо с психолога ... нещо гобръкаш това време, прятел.

86

До 88

преди 1 година

Обърнали са му внимание, татко му го научил да стреля, много полезно умение за 14 годишен. После психолога дълги години му е промивал главата как да се справя с тормоза и така.

85

...

преди 1 година

"Бащата го води и учи да стереля", но иначе лошият запад е виновен?!?

84

Анонимен

преди 1 година

Защо не са му обърнали внимание, нито в къщи, нито в училище? Сега всички потърпевши би трябвало да съдят държавата в Страсбург.

83

Анонимен

преди 1 година

никога не гърмят я политиците, я богаташи -крадци, толкова за това какъв "отличник" бил . То едно училище основно трябва да възпитава ценностна система, а не основно да изкарват точки за назубряне на данни като биоробот