27

До 19

преди 1 година

В качеството си на какъв твърдиш, че "ковид е оставил отпечатък"? Лекар ли си, или платен пропагандатор? И в двата случая не си за вярване. Хахаааа

26

Българин

преди 1 година

"Доста често се случва на спортисти това, голяма загадка е!" - Няма загадка - отговорът е "допинг". Дава масивни отражения на сърдечно-съдовата система. Причината е че определени видове допинг (напр. стероидите) водят до масивно разрастване на мускулатурата и силата, но не и на кръвоносните съдове... Сърцето е също мускул... Разраства се а не се храни достатъчно при натоварване - резултата е колкото и абсурдно да звучи за толкова тренирани хора - инфаркт. При млади тренирани хора!

25

Анонимен

преди 1 година

Ваксините не прощават. Все повече ваксинирани спортисти почиват внезапно. Ужас. И защо се ваксинираха, чисто самоубийство.

24

Трудно е да се каже

преди 1 година

дали анаболи, дали ваксини, или комбинация от двете. Мениджърите да питат изкуствения интелект, той можа и да знае отговора.

23

Анонимен

преди 1 година

В резултат от "витаминената диета" по време на активния спортен живот.

22

Анонимен

преди 1 година

38 все още съм жив и от три години не съм и боледувал като всяка предходна след ваксината

21

леля чичо

преди 1 година

много ме радва как започва писмото на агентите "загубихме не само клиент.." , тоест първото нещо което са помислили е "загубихме клиент" хахахха, ама да не е много цинично после са добавили там: приятел...ала бала

20

Анонимен

преди 1 година

Всички знаят, че псевдоваксините за ковид са причинител на миокардит и на съсиреци. Дори от медиите го признаха. Всички знаят, че беше невъзможно да пътуваш без да си инжектиран - дори по медиите глредахме скандали с малцината отказващи да се инжектират спортисти. И на това отгоре, продължават да ми пишат рязни психопати някакви налудничави неща, как "ковид" бил създавал проблеми? А СМЪРТОНОСНАТА ВАКСИНА БЕ? Толкова ли не може да видите реалността, или така ви е поръчано и платено да пишете?

19

Анонимен

преди 1 година

ковид е оставил отпечатък върху нея и за съжаление това се случва с много млади хора засегнати от ковид - сърдечни арести

18

Анонимен

преди 1 година

Защо не казват ваксинирана ли е, както пишат "починал с Ковид", да почнат сега да пишат "починал с ваксина"! Защото много народ си отиде с ваксина, я инсулт, я инфаркт.... ама предизвикан.

17

Юда

преди 1 година

Е никой не е чувал за евреин шампион от САЩ починал на 32 г. Евреите си търсят нехора които да натряскат с химия и да ги пускат на кошиии за забавления и пари!

16

Анонимен

преди 1 година

Обстойно изследване в Израел не откри НИКАКВА ВРЪЗКА между преболедуване на ковид и нарастнал риск от сърдечни проблеми. Но на ваксизависимите са им казали друго от телевизора. И те вярват, понеже не са способни на критична мисъл или самостоятелно търсене на информация.

15

Анонимен

преди 1 година

Ковид последствия. Тепърва преболедувалите ще умират внезапно.

14

Анонимен123

преди 1 година

Вакса?????? Жалко за момичето,, лека и пръст....

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Доста често чуваме за спортиси. Пешо Плочкаджията не е толквоа интересен и никой не пише за него, защото в днешното общество, ако не си полити, богат, атлет или изпълнител, не си интересен.

12

Анонимен

преди 1 година

YouTube яко цензурира Кенеди. Защо ли? Ами защото беше противим насислтвената вкасинаия и огромните права на големита фарама компании. Каква е връзката с тази млада жена, заминала си с поне 40 години по-рано ... Ами ако имате мозък в главата, ще го позлвате.

11

Анонимен

преди 1 година

Доста често се случва на спортисти това, голяма загадка е!

10

Анонимен

преди 1 година

Някой ще ми обясни ли, как топ атлет, която вече не тренира за олимпийски състезания просто си умира на 32 години?

9

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Допинга не те убива така. По-скоро може да ти се секне сърцето на състезания, защото много от естествените защити на организма са "иключени"

8

Анонимен

преди 1 година

До София аа, ама ще се изненадаш ако е от инжекциите, които доказано предизвикват съсиреци и сърдечно възпаление, и които бяха принудително-наложителни ако искаш да пътуваш. И преди които не падаха 30 годишни професионални спортисти от "неясни причини" ОК. И аз не се изненадвам от упоритата ви избирателна слепота.