249

Анонимен

преди 1 година

Кви три кила тротил,той един бойлер като гръмне дава повече поражения от тия трюфел разкопки,айде па вземете ги уточнете тия мерки и теглилки и последствията от тях?

248

Анонимен

преди 1 година

Брей, тия лоши Кирчо и Кокорчо, бе ... след като вдигнаха цените, сега пък се опитаха да убият и светилото на нацията Милиционерина с каскетя - Гешов.

247

съмнения

преди 1 година

Изпитвам големи съмнения за театър на Гешев или на Тиквата.......те са притиснати до ъгъла и като знаем колко са безкрупулни....нали така постъпи и техния идол путин с двата атентата в русия, послужили като основание за чеченските войни...

246

Анонимен

преди 1 година

Има хора, които искат хаос в държавата, овладяване на властта, а всичко да мине за сметка на войната. По телевизиите шестват екстремистки организации.

245

До анонимен

преди 1 година

Ама Гешев откога има жена бе?

244

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах какво е станало - гръмнал е взрив, правен да убива, ама само е изместил едната кола на три метра и не е убил никого. Нали уж е правен от професионалисти?

243

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Гешефче, ако някой те искаше умрял - до сега да си гушнал букета . Въпроса е щом маршрутите ти са секретни, кой от ТВОИТЕ ХОРА или началниците ти те иска уплашен и по каква причина . Другото от цирковото изпълнение не е важно. Въобще....

242

Анонимен

преди 1 година

Гледам новините, никъде не видях кратер от взрива. Журналистите ли си измислят или ни мислят за много тъ***пи!

241

Милионер

преди 1 година

Хайде сегашните професори и професорки от УНСС, опа. Виждал съм много като вас. При това, не само в УНСС. През 7-те от 2002 до 2009 минах през 9-те кръга на ада, за да стана това, което съм сега. ПОБЕЛЯЛ съм, но пък го знам СТОКОЗНАНИЕТО. А и съм доста по-богат от тези, които само говорят, а няма кои да ги слушат. С тези на ВЛАДКАТА МАРКОВ.

240

Йордан

преди 1 година

Явно почтените и моралните толкова са уплашени, че са готови да убият Гешев за да се отърват от него.

239

Бивш главен ас.

преди 1 година

Честит 1 май на професор КАМЕН. А пък на тези от БНБ, НС и финансистите от банките ще продължавам да им честитя новата 2023 г. през май. Той им ги е раздавал дипломите, а аз наистина не бях като обикновените преподавалтели от УНСС. С 9 ми бочвите.

238

до 279

преди 1 година

на мене готварската ми печка даде на късо и се запали/взриви - щетите бяха по-големи на пода и стените ми!

237

Милионер

преди 1 година

Специален поздрав за професор КАМЕН МИРКОВИЧ. Той ме назначи, а и той ме уволни от УНСС преди около над 20 г. Сигурно е бил прав и за двете си решения. Все пак, той беше ректор, а аз обикновен главен асистент. При това, съм специализил не къде да е, а в Щатите. С песнитена Владката МАРКОВ. От 7-те г., 2002 - 2009, през пет от тях съм ги работил нощните смени. При това по 12 ч. От 14 г. съм най-богатия българин.

236

Анонимен

преди 1 година

Дерменджиев, шефовете на НСО И ГДБОП що не подават оставки?

235

анонимен

преди 1 година

Да ви пръднат и на вас така с тротилче, докато сте с жена си и децата си в колата! Тогава друго ще говоприте, а не за пръдня, инсценировка и напълнени ***!

234

Анонимен

преди 1 година

Целта е ясна: цирк за простолюдието и "затягане" на всичко възможно! Да си правят каквото искат. Правилно: АКО СА ИСКАЛИ ДА ГО ДУМНАТ, ДА СА ГО НАПРАВИЛИ! Какви са тези резили дето ни занимават! Баси....

233

Анонимен

преди 1 година

е толкова ли немате един китайски дрон за 100 $ да направите 5-6 снимки или цирк ала Гешеф, не дава да не стане за смях

232

АНГЕЛ

преди 1 година

Много аматьорска работа значи. Така щях да се изкефя ако го бяха разпрали на парчета. Много ме е яд. Каква е тая бомба. Няма ли снайперисти от 1000 метра да го думнат . Вече има дронове. Тц тц тц

231

Така Така

преди 1 година

Колите и 2те посоки си Вървяха - ако не вярвате - БТВ имаха 2 извънредни Емесии, а не при 3 кила при 300 грама Тротил - от Пътя нямаше да е Останало нищо! Въпросът е - защо ни Лъжат, каква е Целта!!

230

До изрожденците

преди 1 година

Абе кой се интересува от вашия Путин бе , тепърва ще става интересен за народностите в Русия и обект на засегнатите хилядите накърнени човешки съдби !?