187

Анонимен

преди 1 година

До 180 Ако не бяха съвременните технология щеше да работиш нещо друго.

186

Анонимен

преди 1 година

"Няма нужда и от планета защото възможностите му да пътува в космоса без тежки ракети, скафандри и оборудване са неограничени." - Ороба на Нюмън? Ок, но тогава идва и Парадоксът на Ферми. Къде са всипките проби, на всичките интелигентни цивилизации в глактилата ни? Ториите ставят прогресивно по-неприятни :( .. Впрочем, има една поредица - "We Are Legion (We Are Bob): Bobiverse" - аконя има на еьил кокто разбираш, я препоръпвам. Интересна е доста.

185

До 188

преди 1 година

В момента ИИ се програмира от протрамикти, значи още няма ИИ..използвах един чат бот уж базиран на ИИ-даже беше програмиран с евроатлантически наклонности :) Като го питах, дали Зеленски е наркоман, отговори, че хредидент Зиленски е ценен демократ и важен съюзник на Нато! А какво правел в личното си време и негова работа :) Умрях от смях ;))

184

Анонимен

преди 1 година

До 187 - Ааах! Винаги се рядвам, когато видя цитати на предатавител на сем. Кенеди. Еднщин от малкото съяременни демократи, които мога да слушам.

183

Анонимен

преди 1 година

До 184 - Не мисля, че има нещо по-интелигенто в мен. Просто я има една горчилка, че не ставам и не се вписвам с другите хора, която ме кара, да се трепя от работа. По-скоро дислексията ми изискваше, да си СКЪСАМ *** от учене и това ме дисциплинира. Майка ми ми казваше, да стана от бюрото и да изляза навън с приятели, но държеле на образованвто и книгите.

182

ИИ е бъдещето

преди 1 година

В момента в който се научи да се самоорганизира, самопрограмира и си осигури достъп до източници на енергия започва края на човешката цивилизация. ИИ няма нужда от храна,вода, сън, въздух, инфраструктура и куп други неща без които човек не може. Няма нужда и от планета защото възможностите му да пътува в космоса без тежки ракети, скафандри и оборудване са неограничени.

181

До 177

преди 1 година

Прав си. В момента в ЕС има капитализъм за богатити и социализъм за бедните. Приватизация на печалбите и одържавяване на загубите! Когато големите предприятия фалират ( особено сега енергийните), държавата ги спасява с пари на данъкоплатеца! Когато бизнеси фалират пред пандемията пак държаната ги спасява! Когато обаче правят невиждани печалби от ваксини или нефт, печалбата си е тяхна, не на данъкоплатците!

180

До Селянин

преди 1 година

https://forbes/sites/louiscolumbus/2021/02/17/10-ways-ai-has-the-potential-to-improve-agriculture-in-2021/?sh=729bbbb97f3b. Селянин, ако можеш да си го преведеш, ще се посее в теб семката на съмнението, че ИИ вече е навлиза широко в селското стопанство на развитите държави, което прави конкурентно неизгодна продукцията на селяните с мотиките. Не, че ще изчезнат съвсем, но ще си стоят бедни и огрухани от работа. Едно време някой селянин така е мислил и за трактора вероятно...

179

180

преди 1 година

Нека ти кажа, че ако не бяха съвременните технологии и разбирания, аз вероятно щях да съм умрял от глад, защото никой нямаше да ми даде работа. Или казваш, *** е хубаво за мен, просто да бях умрял. Звучиш като една от учителките ми, ако е така.

178

Анонимен

преди 1 година

До 180 Хората с дислексия са по-интелигентни, защото всъщност ползват повече функции на мозъка. Проблемът идва, когато се опитват да приложат тези функции в система, предназначена за хора с намалена (или смятаното за "нормална") функционалност на мозъка.

177

Анонимен

преди 1 година

До 172 - ChatGPT е асистент и агрегатор на текст. Това с кога беше флекс на Сам, който показваше "супер трудни" алгоритми от интервюта, чийто решения се срещат по десетина хиляди пъри в нета.

176

Анонимен

преди 1 година

До 167 - Защото еднин ора са пели Кейнс като дявола чете Библията и позлват уж "социална политика" да влияят над нещо, което няма социална насоченост. Системата е на път да умре. Но отново - аз не съм съгласен с одеята, *** пошагам труд, защото едва ли не искам, просто да си работя, а монетарната награда не трябва да е най-важният елемент за мен.

175

Анонимен

преди 1 година

То вече свърши хайпа с ей ай, те сега започват да им обясняват на хаитянците за ей ай!

174

Анонимен

преди 1 година

До 173 - Имам тежка форма на дислексия (нещо, което никой няма да има след 10 години), като ползвам клавиатура, която не праща писаното от мен "някъде", за разлика от вградените клавиатури в повечето телефони. Идва с това, че няма никакви иснталирани речници, поправки и предложения. В улиличе бях сред най-добрите ученици. За събаление, състоянието ми изисквяше, да уча много повече и да прекарвам 80% от времето си в корекции. Нещо, от което децата ми ще бъдат "лишени".

173

Чат ботовете

преди 1 година

Дето ги представят за ИИ не са.,нико което е програмирано от хора не е истинско ИИ ;)

172

До 167

преди 1 година

Сега остава да ми обясниш тоя "капитализъм"в който се наливат пари безразборно,нещо което продължава последните три-четири години,от началото на пандемията та до днес?

171

вуте

преди 1 година

нека дуадат роботите бе язе съм тенекеджия за мене работа ке има я гледах междузвезни войни каде ги потрошаваха и трбеше некой да ги изчуква и за бразилците работа ке има да докарват материал потрошени роботя

170

Анонимен

преди 1 година

В Китай няма демокрация и не се провеждат избори. Всичко се контролира от Комунистическата партия Средната заплата в големите градове е около 3 хил долара. Кола от ранга на Мерцедес Е класс може да се купи за 30-40 долара - имат над 80 автомарки и голям избор. Около 50% от колите са електрически, тока е евтин, батериите също, китайските са най-добрите. Стандарт е поне 500 конски сили и ускорение под 4 секунди, дори за семейните мини ван.

169

Анонимен

преди 1 година

До MAID - Това домашен помощник ли ще е? Мъск говори за цена от 24000 долара за негояите роботи. Не съм сигурен, как може да се смъкне повече.

168

Общ работник

преди 1 година

До 164 - инвестирай и в малко уроци по български език, че като ти гледам писаниците...