15

Анонимен

преди 1 година

Лaвров не се срещна с министрите на външните работи на западните страни: такива срещи не бяха планирани. Както каза по този повод заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, придружаващ министъра: "с тях няма какво да се говори". В залата за брифинг, където журналистите задаваха въпроси на Лавров, нямаше къде да падне и ябълка. Беше претъпкано

14

Анонимен

преди 1 година

До 16 и 18 - Идвамата - РАЗКАРАЙТЕ СЕ ОТ ТАЯ ТЕМА!

13

в Русия

преди 1 година

В Русия няма увеличение на цените на храните. Русия разполага с изобилие от храни, и плодородни земи, и гори, и води.

12

Анонимен

преди 1 година

"За сравнение, средната температура през този месец е била 14,2С между 1991 и 2020 г." - А средната сега е? Моме, дето пишеш тая статия ... Погледни се в огледалото и синоризнай, *** бе ставаш за тая работа...

11

Анонимен

преди 1 година

Хле-бар-ка. Какво нецензурно има в тази думичка? Това било източник на белтъчини според някои напредничави "инвеститори" - визионери.

10

Българин

преди 1 година

В Украйна всички български училища работят.В окупираните от Русия територии българския е забранен и училищата са затворени.Какво изпищя Костя Копейката по въпроса?

9

Анонимен

преди 1 година

До 5 - Никога не бях чувал за обезсоляване на води. Съгласен съм за залесяването и смятам, че истината е там. До 3 - Живях в Малага половин година както и половин година в Барселона и въпреки, че храната е по-евтина спрямо стандарта е не дотам вкусна... Да не кажа напълно безвкусна... Особено месото... Пробвай свинско от Испания да видиш за какво ти говоря... Сухо е и мирише като на баба ти мишницата след като си сложи дезодорант рексона.

8

Анонимен

преди 1 година

До Таня - танче, НПО-то не ви ли дава да почивате поне на празници, или се напъваш да изкараш за вноска по кредите? Пиши, пиши драга, тия адженди няма да се пропагандират сами. Виж как мога да предвидя нещо за теб - когато му дойде времето, ще се окажеш голям подръжник на "храна" от бръмбари

7

Политкоректен

преди 1 година

Не ги мислете испанците: те вадят по няколко реколти годишно. Мислете за България, дето вече почти няма селско стопанство и животновъдство.

6

MaйMyнaтa

преди 1 година

До 1....Евала, играч си

5

Анонимен

преди 1 година

В алмерия - югоизточна испания, има 32000 хектара оранжерии, произвеждащи над 3.5 милиона тона продукция на стойност над 2.2 милиарда евро и водата за това идва от средиземно морес най-голямото индустриално обезсоляване на вода в испания. Има начини за справяне с кризата, но трябват инвестиции в обезсоляване и инфраструктура за пренос на обезсолената вода до селскостопанските зони във вътрешността, което би оскъпило продукцията. Най-евтиното и трайно решение на проблема е да се засаждат гори.

4

По същество

преди 1 година

Ох, мама. Цените на малкото продукти останали в голямото блато Инглизия ще хвръкнат още повече. Тази страна е на умиране, но се имат за британската нечовешка империя на злото.

3

А в България

преди 1 година

Кое ги увеличава, ***??? Пак гръмки статии върху, които да се упражняват панелистанците. И пак според Евростат цените за март са 18% по-ниски цени на храните в Испания сравнено с Гетото на Европа България. И последноИспания 1260евро минимална заплата необлагаема, а Гетото 390евро бруто чисто 300 евро!!!!

2

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

В Европа нищо не крещи "климатична криза" така, както екстремни горещини през пролетта. България в Европа ли е - тук няма екстремни горещини - тук е доста хладна есенв. Вскеки различен като температура ден вече е КЛИМАТИЧНА КРИЗА? Интересно като има проблем с храните, защо в Холандия принудително унищожават 1/3 от фермите - под предлог "ОПАЗВАНЕ НА КЛИМАТА" - а ся де - едните ще имат недостиг на храна, понеже се променял климата, другите няма да произвеждат, да не променели климата.

1

Анонимен

преди 1 година

Ще се увеличи цената на храните за тези, които пазаруват храни произведени в Испания по супермаркетите, на пазара гръцките и български производители е добре. Днес, от женския си взех български ягоди на 4лв/кг, български гъби на 4лв/кг, гръцки домати на 1.50лв/кг, гръцки краставици на 1.20лв/кг и гръцки чушки (зелени) на 1.80лв/кг. Доволен съм. Вече си имам няколко търговци, от които си пазарувам постоянно и се научиха да ми слагат 50-100 грама от горе за да пазарувам от тях.