62

Анонимен

преди 1 година

България е много богата на питейна вода, гърците зависят от нас, понеже реките извират от нас, това че некой "бизнесмен" е решил да източи язовира край Перник, не значи, че требва хората да се молят за дъжд като африканците или индианците :)))

61

Анонимен

преди 1 година

Освен Испания има още над 50 страни в Европа,не знам,какви глупости се драскат,но населението трябва да е под заплаха винаги,ковида свърши,наред са климатичните промени!

60

Анонимен

преди 1 година

Няма недостиг на вода, а си нямат оправдание да ви наложат да плащате и такса за дъжд. Скоро и това ще стане. Някъде по света го имаше, май у Канада ако не се лъжа, или другаде да беше, не си спомням, и си им минава директно към сметките. Няма опция да се откажат да плащат.

59

До 64

преди 1 година

Как от липса на вода стигнахте от убийството на Путин, нямате ли кво др да прайте в събтота бе

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Европа е Окупирана от Американски ботуш вече 34" - САЩ не са окупирали Европа насила. Европейците са фашисти и в кръвта, и мразят Русия, но сами не могат да унищожат Русия както се опитаха през ВСВ. За това им е необходим САЩ, а САЩ си гледат интереса, просто се възползват, а и те имат интерес от слаба Русия. Така че да се твърди че Европа е под американски ботуш е доста пресилено.

57

неутрален

преди 1 година

До Европеецтва некакси такова мамата на всичко.щот нема как да стане некакси,само в холивуд могат некакси да ги оправят нещата

56

Киллър

преди 1 година

Споко, след като Путин не умря от рак, западните лидери и цивилизования свят сега са на план Б и организират убийството на Путин. До дни, дори до часове Путин ще бъде убит, Русия ще рухне и ще ни плаща репарации и ще разполагаме изобилно с евтини почти без пари енергии и ресурси и вода и всичко за икономиката на ЕС и всичко ще се върне както си беше преди, даже ще бъде много по добре, защото ще плащаме газта и нефта само по 5-10 долара да има нещо там руснаците колкото да могат да оцеляват и да работят да произвеждат суровини и енергоносители за цивилизования свят.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Прав си САЩ, само в Германия имат десетки хиляди ботуши, базата Рамщайн е огромна.

54

Анонимен

преди 1 година

Европа е Окупирана от Американски ботуш вече 34 г!!! Водната криза и е най малкият проблем!!!

53

достатъчно вода има

преди 1 година

Има достатъчно вода по света, но не и в ЕС. В ЕС нищо няма, нито вода, нито енергии, нито природмо богатства, и вече няма от къде да ги купува евтино. Но споко де, ЕС още е богат, ще минат няколко години докато дойде истинската мизерия, сега се живее някак си, обедняване, високи сметки, студ, но още се търпи, не се живее само при хаитянците и други източноевропейци.

52

Анонимен

преди 1 година

За жалост на ЕС суровините не могат да се печатат като валута, всеки може да печата хартия или да въвежда в компютъра.

51

Анонимен

преди 1 година

Сечете гори и слагайте слънчеви панели да усвоявате ес средства, про'с'таци европеидни!

50

Анонимен

преди 1 година

До Европеец ЕС най-много се нуждае от ресурси, прочети си отново това което си написал....хахахаха :))) Промивката била голема работа, да взема и аз да е ползвам :)

49

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на ЕС лети надолу, спад с близо 10%, а Русия е спад 0.2% въпреки "убийствените" санкции и изолацията на консолидирения и обединен запад. Ама споко де, нещо ще стане и ЕС ще се оправи, сички в ЕС верват в това, всички са обединени.

48

Анонимен

преди 1 година

Идеята тук е да ви изплашат, да създадат масова истерия и паника, за да може едни хора да заграбят властта и под предтекст, че спасяват света да наложат диктатура. Зелените, джендърите, феминистките и т.н. които можем да наречем като цяло либерасти, са модерните комунисти. Те ви продават евтини розови утопии, заплашват ви че ако не им се подчинявате ни чака апокалипсис, те се опитват да промият вашият и този на децата ви мозъци. Мислете, не се поддавайте на лъжите им!

47

Европеец

преди 1 година

ЕС е добре, и не се нуждае от енергии и ресурси, сега и ще почне некакси да се развива без енергии и ресурси, но пpocтите русофили не могат да го разберат това нещо и си нямат и представа как се развива света.

46

Анонимен

преди 1 година

България е много богата на вода, обаче оставиха Перник без това питейно средство, на Боко требва да му тегне уж справедливото му управление това нещо :)))

45

Сбогом, Мария

преди 1 година

До краварската *** под номер 37 на подобни мизерници им пожелавам да бъдат изпратени в Украйна в най-скоро време, за да докажат своята привързаност към евро-атлантическите им цености на бойното поле,и никога повече да не се връщат тук > https://disk.yandex.ru/i/zN2GfIo60wWh0w

44

Анонимен

преди 1 година

Нали се топят ледниците и вече Ню Йорк сити трябваше да е под вода бе зеленчуци мамини как няма вода?

43

До СССР

преди 1 година

Ти наистина нямаш идея как работи света май :)