172

До 176

преди 1 година

Тия с китайските ксенони са ми любими, той не осъзнава, че кат те заслепи и се нашиете челно и той изгаря, ама нали пусти зор да свети пред дискотеката

171

Анонимен

преди 1 година

Имам 21 годишна кола, поддържана с катализатор, климатик и всичко необходимо, без изгъзици. На магистралта си лети, харчи съвсем малко, удобна. За чий ми е нова??? Да храня чичи търговец и банката с лихви за лизинги? Нямам нищо против, дайте тука заплати като в ейрогейския съюз и ше си купим чисто нови жиповИ на изплащане

170

Пепи

преди 1 година

Италия и Испания не са кой знае с колко по нов автопарк . Ама не съм чул да се оплакват

169

Ами

преди 1 година

Ние СМЕ моргата за стари коли на Европа.

168

Пепи

преди 1 година

До Обикновен гражданин Вярваш ли в това което си написал ??? Всеки ден таксиджията ще пали кошника по два часа и ще губи маса време и пари . Отделно бакшишите карат коли до 10 години като възраст .

167

Анонимен

преди 1 година

Основния проблем тук е, че като цени и предлагане на автомобили сме зачислени към стандартите на ЕС и съответно цените на нова кола са напомпани на макс. Ние сме държава от третия свят и като такава тук трябва да се предлагат коли като в Индия и Бразилия за около 10 хиляди евро нова, за такова имаме пари и това трябва да се предлага.

166

Обикновен гражданин

преди 1 година

Нагледен пример за Технически преглед на МПС ! Комшията е таксиджия ще кара колата на ТП .. два часа фтт фтт фтт фтт не може да запали. Събра се цялата махла знаещи и незнаещи, можещи и неможещи бутаха, струваха та накрая запали. Тръгна към пункта и след 15 мин. се връща готов .. минал бързо и без проблем. Държавата го позволява, хората се възползват! Това нормално ли е??

165

Анонимен

преди 1 година

И не забравяйте да благодарите на наглите крадливи ненаситни политици които ни докараха до това!

164

Анонимен

преди 1 година

Бедни сме щото много се крадне на високо ниво и на ниско равнище.Герб за 10години ни пратиха зад Албания и Македония и много зад Румъния.Цели сектори осигуряват на минималната заплата ,корупция и корупция и отново.Американския посланник го каза и при назначаването и и при напускането и...но ние сме слепи и глухи.

163

Анонимен

преди 1 година

Понеже сме най-бедната страна в ЕС, явно требва да караме чисто нови на лизинг коли.....смех в залата :))) Много ясно, че като сме най-бедни в Съюза, ще караме и техните употребявани коли, тоест по нашемо трошки :)))

162

Радослав

преди 1 година

6. Колкото по нова е колата ти, толкова по високи са данъците ти. 7. Времето за доставка на ново МПС. 8. Поддръжка, защото дори и да искаш да я поддържаш като хората сервизите ползват калпави китайски части, а ти ги предлагат за оригинални. 9. В някой части на страната електричка през зимата е неизползваема защото постоянно ще остава без батерия. 10. При положение, че енергото сега има проблеми с подаването на постоянен ток, какво ще стане с Ел. возилото като има 5 токови удара на едно зареждане

161

Радослав

преди 1 година

Искате електрички? Няколко проблема обаче: 1. Масово в градовете освен София и Пловдив има по 2-3 места за зареждане на електрички. 2. Масово българите нямат къщи, а живеят в апартаменти, как точно си представяте всеки да опъне кабел от 10-15 етаж до колата за да я зарежда. 3.Електропреносната мрежа сега постоянно се срива като се включат 5 климатика едновременно, какво остава ако 50 коли се включат да се зареждат. 4. Пробег на електричките. 5.Пътищата са потресаващо зле и стават само за танкове

160

Стегнете се

преди 1 година

Возя се в градския транспорт, минавам през бус лентите докато балъците с новите лизингови коли гният в задръстването. Имам пари за нова кола, но си карам стара и то само извън града. В България финансовата грамотност е много ниска - всеки иска да има нова кола, но не знае как да спести 1 лв, затова плаща двойно за всичко тъй като тегли кредитчета. Познавам човек с нов автомобил, който не го кара, само го изплаща, но важното е, че се чувства алфа мъжкар като се вози пък само мрънка, че няма пари.

159

до 180

преди 1 година

Много точно казано - ние сме най-ру.соробската държава от ЕС и не ни имат за нищо. Точно така, отписали са ни като отточна съвецка тараба, напълнена с паметници на окупатори.

158

11

преди 1 година

При такваз потресаваща неграмотност в коментарите, такваз кола. Чудя се на хора, които не могат да си напишат името правилно, как бързат да си публикуват неграмотното мнение тук. Ама те не знаят, че са неграмотни, щото нямат акъл да го разберат.

157

до 179

преди 1 година

не, дюбиле, нас ни имат за отходна тръба на Русия, това е проблемът... виж румънците докъде стигнаха, ама там не си избират Радев-ци за президенти, и не реват срещу американските военни бази (които там са с атомно оръжие)

156

11

преди 1 година

Е, и? При таквиз пари - таквиз коли. Вече е ясно, че нас ни имат за отходна тръба в европа. Те нямат сметка ние да сме добре

155

Моргланд

преди 1 година

Да не говорим за нискокачествените халогени дето си слагат мизерниците след разминаване с такъв селеджър 3 минути виждаш бяло петно пред очите си.Отпред ментеливи халогени дето ти изгарят ретината от зад миризливи сажди и това на пъпа на столицата. Полицаите нямат уреди исамо цъкът с усти....

154

До 170

преди 1 година

Дизелгейт е доказателства. Укривани са данни за истинските нива на замърсяване. А в блок живеят мизерници като теб.Аз живея в къща и пия рядко алкохол и то само квалитетни питиета.

153

Груйо Михалов

преди 1 година

Богата и развита е не тази държава в която и най-бедните карат коли,а тази в която и най-богатите се возят в обществения транспорт.