75

Анонимен

преди 1 година

Българина му дай почивки, ядене и пиене. И кредити.

74

Дядката

преди 1 година

Е чак пък масово?Оляхте се!Само по-заможните!

73

анонимен

преди 1 година

това с празната София по празници вече е мит! През последните такива празници обикалях центъра 45 мин. за да паркирам.

72

Анонимен

преди 1 година

До Сега накъде?Драги, почивай в мир в най-чистата и най-красивата столица в света. Ние ще се мъчим на Бяло море.

71

Сега накъде?

преди 1 година

2, 3, 4 и 5 май са работни дни, а отпускарските истории започват от юни... Много отпуски, много нещо, май става въпрос за държавни служители и "учени" от БАН с големи компенсации и натрупани отпуски поради "приноси и заслуги".Преди седмица беше тотален хаос навсякъде покрай Великден, сега пак... Положителното е, че в София се почива най-добре в такива моменти!

70

Анонимен

преди 1 година

ВОДАТА

69

Анонимен

преди 1 година

Модата е 16 градуса .Чиф ще го крепят там.

68

Анонимен

преди 1 година

Всички тези са избирателите на ГЕРБ.Колко ЛЕСНА Е БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА при съгласувана професиоонална дейност между МВР, Гранична Полиция, НАП и ПРОКУРАТУРА.

67

След като черното е

преди 1 година

превзето от "бизнесмени", които хабер си нямат от понятието "туристическа услуга" или "туристически продукт", разчитат основно на олинклузив посетители, които са някаква *** от Европа, идваща на алкохолен и секс туризъм. Нормално е човек да търси някъде другаде да иде на почивка.

66

Избирател

преди 1 година

Не може да е вярно. По медиите от сутрин до вечер говорят, че народът е гладен и беден и няма пари за хляб, камо ли за Бяло море. Надеждата му е само да има правителство, което да го направи сит и богат. А най-щастлив ще го направи Костя К...ишков.

65

ами на Черно море

преди 1 година

л.айна да се яде!

64

Анонимен

преди 1 година

Студ е още

63

Анонимен

преди 1 година

Брей, тая Гърция - трябва да е Раят на Земята.

62

селянин

преди 1 година

за чудещите се време за път до морето два часа и половина три за същото време да речем от Благоевград като тръгна ще съм минал Пловдив чадър и шезлонг 3+3 евро или 12 лв на черноморието 90 лв +30-40 паркинг за колата тази година нощувки за трима човека за 5 дни 540 лв общо на черноморието 300 лв на вечер и так дале и дале

61

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 72 Това са програмистите с "ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ". Другото образование те не го имат за нищо.

60

Анонимен

преди 1 година

Под "българите масово" трябва да разбираме, че 1/10 от столичаните ще ходят в Гърция повечето от които ще теглят кредит за да го направят. Останалите 5,5 милиона не сме българи и въобще не същестуваме за статистиката.

59

Анонимен

преди 1 година

У нас смех - всичко живо негодува, масово се пътува и т.н. Гласуват за копейки, а с какво плащат в Гърция ! Такова лицемерно същество като нашенеца го няма никъде.

58

Анонимен

преди 1 година

Родолюбец означава да си доброволец при горски пожар, да си чистиш пред блока без да ти плащат, да си чел Талев, Димов, Стоянов , за да ги предадеш на следващото поколение,да уважаваш възрастните и да възпитаваш децата си правилно. Да играеш хоро в ледени води фиркан до козирката и да плюеш гърците и турците означава, че си к,ретен.

57

Политолог

преди 1 година

До 66 Не всички са бедни едни са много богати ДДС измамниците и корумпираните комунистически мутри политици и тн така наречени бизнесмени или предприемачи.А други обикновените хора са мачкани и репресирани от държавата на мафията и ограбвани.

56

Анонимен

преди 1 година

у бугарско, на рила има нов сняг и става за ски! тука около боровец още въртат климатиците на "6" и палят печки, през ноща температурите падат под нулата! у гръцко на море и пазар - тири, медец, рибка, доматки - тия неща са по ефтини и качествени от тука! тука в хиперите само *** и табелки с високи цени! един роднина ходи на турция, от там си поръчах лекарства за три месеца на цената за един тука... ама знаеш ли, господ може да ме прибере ...наборите вече се броиме през един, нови пенс...