27

Ами

преди 1 година

До прогноза То има и македонци и родопчани и тракийци и шопи и северняци и др., но като народ българи!

26

Анонимен

преди 1 година

Не можем да сме братя с тях след като ни разлагат отвътре... Всичките ни политици са македонци и турци. Мярнах някъде коментар, че се преструват на българи само и само за да си издействат по-добро място сред обществото.. но ни закопават вече не едно десетилетие! Дори Бойко има македонски корени, но не си го признава.

25

Дервиша

преди 1 година

За пръв път български историк да каже нещо смислено. Няма ли кой да потърси сметка на Борисов за недоразумението, известно като договор? А на Кирил Петков за френското прегрешение?

24

Гошо...Тъпото

преди 1 година

- Здрасти Ристе...Що си се намръщил?- Що синот ке се жени...- Е арно де,голема работа,сите се женат...А како се вика невестата?- Ханс...- Ааааа,за това си нервозен...Оти не е македонско името....

23

Абе

преди 1 година

До София Да те питам тогава, през 681г. имало ли е гражданство и вие с какво сте били? По онези земи не живееха ли българите на Кубер?

22

Натовеца

преди 1 година

Преди всичко трябва да скъсаме с мисълта че запада ни е приятел и съюзник !

21

Петрич

преди 1 година

В България ако се кажеш , че си македонец , веднага те обявяват за национален предател и враг.Страшно е в България да признаеш , че си македонец , а не българин , следват репресии от всекакъв вид.

20

Как така?

преди 1 година

В Гърция можеш да си и българин и македонец - никой няма да те набие за това. В България можеш да си и грък и македонец - пак никой няма да те набие. Как в югославска репубука С. Македония ако кажеш че си каквото и да е друго освен Македонец - ядеш бой ?

19

Анонимен

преди 1 година

Хората с 2 гражданства могат по всяко време да си върнат паспорта и да се откажат от едното. Много македонци не го правят. Защо? Държат си българския паспорт и опитват да минат под радара - въпреки рекета и репресиите от командването им.

18

Анонимен

преди 1 година

Тва май е целта и на наще политици, дани отдалечат и скарат тотално с братт мекедонци. Къде е текло вода пак ще тече, скоро ще премахнем пречкат политици и от двете страни и ще бъдем пак братя и сестри с македонските българи!

17

Анонимен

преди 1 година

Руската версия Chat GPT пак се намеси

16

Хихи

преди 1 година

3005 се определили за българи в Македония.Едно село.

15

Анонимен

преди 1 година

Българското малцинство в Македония. Пребройте българските паспорти. Особено тези с придобити паспорти. Щом сами са кандидатствали за да вземат българското граждансто и сами са се подписали под декларацията са дали клетва то тези хора в някакъв момент са се самоопределили като Българи. Вероятно и като Македонци и като Българи. Изпитали са много гляв от тяхното правителство и публичен срам *(public shaming) чрез пропаганда, медиен щум репресии чупене на прозорци, бизнеси, рекет и сега ги е страх.

14

Те и Укрите

преди 1 година

под егидата и с щедрото спонсорство на ФАЩ се отърсиха от мисълта за братство с Руския народ. И накрая ето какво стана

13

Анонимен

преди 1 година

До 1Ем ке признаете македонците в България ,.... ///!/Ние сме ги признали на преброяването 1500 души са се самоопределили като македонци.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Македонец е равносилно на шоп, родопчанин и прочие, това не е отделна нация, а част от българската нация.

11

прогноза

преди 1 година

Ем ке признаете македонците в България , ем едновременно ке играете Дунавското хоро.

10

Анонимен

преди 1 година

Тоест, да загърбим диалога и да се изтрепем взаимно. Това ли е идеята? :)

9

Анонимен

преди 1 година

Можеш да си и Българин и Македонец. Един куп хора в България се определят и като Българи и като Македонци. В но в югославска република Северна Македония ако кажеш че си едновременно и българин и македонец ще те линчуват на площада с камъни - да си за урок на всеки дръзнал и изразил смелост да се самоопредели като българин!

8

Анонимен

преди 1 година

Че кой иска братство сте? Обаче искаме да не си присвояват българската история, това е държавица на 30 години.