26

Анонимен

преди 1 година

Имам *** отговор - тези, които ще станат излизшни ще станат бунтовници и ще е.ат мамата на ония къде потракват по чинийките в давос. А дали изкуствния интелект ще почне да избива излишните хора - отговорът е НЕ, защото хардуерът на изкуствения интелект не може да бъде поместен в мобилна единица с размери по-малки от гараж поради това че ударихме лимита на закона на Мур.

25

До 25

преди 1 година

Каза ли нещо?

24

Homo Deus

преди 1 година

не обичам да фамилирничат с мен!

23

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Запада не ги чака нищо доборо докато математиката и физиката са расистки , хомофобски , анти *** науки..

22

Анонимен

преди 1 година

За жалост,оня мизантроп Yuval Noah Harari го е описал подробно бъдещето което ни очаква в книгата си Homo Deus!

21

Анонимен

преди 1 година

Чакам искуствения интелект да измисли за САЩ хиперзвукова ракета . Ядрен реактор на бързи неутрони..

20

Анонимен

преди 1 година

Как си представят контрол чрез изкуствен интелект?Мирише на фашизъм.Да не забравят,че си имат работа с човешки същества.Ще се помолим на Господ за магнитна буря да им скапе сателитите да останат без интернет и да ги видим как ще слагат неофашизъм с изкуствен интелект...Най-малкото все ще се роди някое генийче да хакне цялата система и да освободи човечеството.Прекалявате да хвалите искуствения интелект.Това е просто програмка,която някой ден все ще се бъгне както всички други програмки.

19

В.

преди 1 година

Поне там имам "връзки"!

18

Анонимен

преди 1 година

Ся кой ще оправя бъкиите на ИИ - баш програматора

17

Дони

преди 1 година

Програмист бил, а в някои аспекти толко далеч от истината... Начи, ше изчезнат програмистите, а яйчарките ше останат, нали тва казА?!? Боже, Боже. Ще са добре земеделци, политическа класа, държавния апарат, свободни професии, множество *** ще се превръщат в армии/крепостни (своего рода частни милиции), образованието ще западне страшно, медицината ще е частично достъпна (ако мастершефа ти плати)... Малко нещо като Рим едно време, където е управлявала хунта, която сега ще е AI-supported. Sorry!

16

До14

преди 1 година

Блаженни вярващите(незаменимите)като теб,реалността обаче е,че Никой не е застрахован от това което ни очаква!

15

Анонимен

преди 1 година

Следователно, какво следва да изпълните? Подпрограма "къш"!

14

Анонимен

преди 1 година

Ползвам chat gpt още от самото начало и смятам че няма от какво да се притеснявате. Твърденията че AI ще замени програмистите са силно преувеличени. Истината е че AI ще свали нивото и ще направи некадърните още по некадърни в следствие на което заплатите на добрите специалисти ще скочат още повече и ще бъдат затрупани от работа и поръчки.

13

Анонимен

преди 1 година

Доскоро се деляхме на богати и бедни,идва времето когато ще се делим на заети и безполезни,заетостта ще бъде привилегия на малцина,всичко останало ще заформи новата класа на "Безполезните Хора"разчитаща на ББД!

12

Анонимен

преди 1 година

Това е пропаганда на САЩ да не учите .. да сте неграмотни .. Винаги ще има математици , инженери , програмисти , физици.. То има и софтуер който решава сложни задачи по математика , но Матлабаджия си трябва и да разбираш какво да въведеш и какво ще изкара като резултат..

11

манипулация

преди 1 година

ИИ е за военни цели основно, всичко друго е предтекст да приемем войната доброволно

10

Анонимен

преди 1 година

По-добре да ви контролират с изкуствен интелект, вместо с Чалга и Кукубенд парламент. Това ваше управление е уникум, чалгарски оркестър, нема такава власт никъде по света. Нищо чудно,че фалирахте и скоро ще ви закриват. Изкуствения интелект поне никога няма да ви направи държавата на чалготека, това може само човешката глупост да го направи.

9

Анонимен

преди 1 година

Ей така, с изкуствен интелект, ще ни изкарат догодина 9 млд души на планетата, особено когато изкуствения интелект е разработен от хора, които нямат естествен. Тяхната единствена цел е да експериментират с живи хора. Въпросите към изкуствения интелект ще бъдат "Какво може да стане, ако ...", "А не може ли да игнорираме заплахата от ...", "Какво да направим, да не изглежда като.... "А колко можем да спечелим, ако премахнем ...., забраним ...., подменим ..." и т.н.

8

Киров

преди 1 година

Български книги за AI има още от комунизма, онез откраднаха от колониите и го ребрандираха

7

В.

преди 1 година

Защо. По нищо няма да се различава от господаря си. *** ще отгледа ***.